Golmani: Vasilj, Zlomislic, Hadzikic
Odbrana: Dedic, Gazibegovic, Kolasinac, Muharemovic, Katic, Barisic, Bicakcic, Markovic, Omerovic
Sredina: Sunjic, Gigovic, Tahirovic, Huseinbasic, Krunic, Hajradinovic, Basic
Napad: Dzeko, Demirovic, Kulenovic, Bazdar, Bajraktarevic
Ocekujem ovakav spisak otprilike. Ne kazem da je ovo nesto sto bih ja volio al nerealno je sada zvati Alajbegovica, Malica, itd. Krunic mora imati mjesta na ovom spisku, i Hadzikadunica bih u svakoj varijanti ispred Bicakcica ali za to dajem 5 % sanse da ce se desiti. Ostalo je manje vise poznato. Moguce jedino da ce Burnic biti tu umjesto Krunica (iz nekog razloga poznatog samo Barbarezu)
Golmanska pozicija, odbrana i napad su nam i vise nego uredni i tu ne bi trebalo biti problema. Ono sto nam je ubjedljivo najveci problem jeste sredina, gdje se uzasno tesko odluciti za dvojicu ili trojicu (ovisno o formaciji). Ni sam ne znam koja bi opcija odgovarala ovde, rekao bih neka varijanta gdje Sunjic i Huseinbasic igraju zajedno sa jos jednim ali nisam ni sam siguran.
Trebamo se nadati da ce se izroditi neki veznjak u relativno kratkom periodu ali nema niko da pretjerano obecava. Nadat se da ce Tahirovic konacno poceti pokazivati neki kvalitet, da ce Malic zaigrati na zadnjem veznom…
Krila nemamo, tako da 433 nikako nije opcija a ni sa 352 se nismo proslavili. Uglavnom, pretesko za naci nekih dobitnih 11