FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sa puno optimizma mislim da uz povratak Jovica i zdravog Beganovica imamo odlicnu zadnju liniju. Racunam tu i Paskalova nadam se da ce biti dobar.
S A R A J E V O !
Čestitke Zekiću i Guliashviliju i ostalim igračima.
Posjeta odlična!
Čestitke Zekiću i Guliashviliju i ostalim igračima.
Posjeta odlična!
Posjeta je bila dobra,minimum 8.000 je bilo
-
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/saraj ... /250209086
Jesmo li pristali na odgodu šta mislite? Hajde malo psujte našima.
Medonje jedva dočekaju da hraknu. Nigdje veze s vezom što bi mi pristajali na tu budalaštinu od odgode, al eto bitno da se psujeMorpheus je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:21https://www.klix.ba/sport/nogomet/saraj ... /250209086
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Gdje nam je @Lucas ?
Sve vam je jasno šta nas na proljeće očekuje. Protiv ovoga UZP-a teško da možemo išta
lijep pocetak "proljetnog" dijela bh fudbala.
iako smonse svi pribojavali prve utakmice sasvim solidno smo izgledali. posjeta super, kad skontas da je februar i nimalo nije ugodno na Kosevu.
mi se trebamo folusirati iskljucivo na nase igre i pripreme za Europu to mjesto koje vodi u Europu ne smijemo ugroziti.
Sto se tice titule u ligi ili kupu to je stvar fantastike, jer Borac i Zrinjski su zasticeni u ligi, krpz kup ce se nekom klubu ponuditi za mir u ligi, nekom ce se pogurati stadion i tako da cemo mi ostati crna ovca.
Imamo super trenera, ogracli sastav je kvalitetan, imamo para i Europa mora biti nasa borba, tamo se trebamo fokisirati.
Znam da se titule broje ali sa ovim sastavom saveza realno mi ne mozemo da se izborimo za posteno sudjenje i postenu ligu.
iako smonse svi pribojavali prve utakmice sasvim solidno smo izgledali. posjeta super, kad skontas da je februar i nimalo nije ugodno na Kosevu.
mi se trebamo folusirati iskljucivo na nase igre i pripreme za Europu to mjesto koje vodi u Europu ne smijemo ugroziti.
Sto se tice titule u ligi ili kupu to je stvar fantastike, jer Borac i Zrinjski su zasticeni u ligi, krpz kup ce se nekom klubu ponuditi za mir u ligi, nekom ce se pogurati stadion i tako da cemo mi ostati crna ovca.
Imamo super trenera, ogracli sastav je kvalitetan, imamo para i Europa mora biti nasa borba, tamo se trebamo fokisirati.
Znam da se titule broje ali sa ovim sastavom saveza realno mi ne mozemo da se izborimo za posteno sudjenje i postenu ligu.
-
- Kontakt:
Uopste nemam osjecaj da smo pobijedili danas,gorak okus kad si svjestan nekih stvari. Hocel klubovi doci sebi i pocet da lome noge ovim iz Bojca?
- egocentrik
- Kontakt:
Danas su igraci grizli i letili po terenu samo ovakav pristup to je sve sto se trazi
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- relativizam
- Kontakt:
Jel ova objava najbolje što možemo na ove odgode i rat protiv saveza, pobjeda nam opet zamazuje oči.
Nadam se da smo naučili da ne budemo glasni samo kad izgubimo
-
- Kontakt:
Evropa je ok ali tesko kad nisi sampion,valja proci sva ta kola gdje malo veci i bogatiji nisu uspjeli,kad si prvi sve je lakse.SHZ82 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:32lijep pocetak "proljetnog" dijela bh fudbala.
-
- Kontakt:
Zato jer ce nas kazniti za bilo kakav potez,zato sto ces sad za jednu baklju da platis takvu kaznu da ce ti se smuciti,sad ce sve ovo sto pricamo vracati nam na terenu,kaznama itd. svi znamo koje je jedino rijesenje.relativizam je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:35Jel ova objava najbolje što možemo na ove odgode i rat protiv saveza, pobjeda nam opet zamazuje oči.
- relativizam
- Kontakt:
Ne kažem ništa za navijače,zekica i igrače.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:37Zato jer ce nas kazniti za bilo kakav potez,zato sto ces sad za jednu baklju da platis takvu kaznu da ce ti se smuciti,sad ce sve ovo sto pricamo vracati nam na terenu,kaznama itd. svi znamo koje je jedino rijesenje.relativizam je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:35Jel ova objava najbolje što možemo na ove odgode i rat protiv saveza, pobjeda nam opet zamazuje oči.
Licno sam mislio na upravu i naše pravnike. Šta se uradilo po pitanju ovolike krađe i bezobrazluka .
Šta ako nam se isto desi neostojeci penal za Borac, šta ako nas do Borca kartoniraju da pola tima ne igra
Samo ćemo zavezati usta i pustit da ide sve kako ide...?
-
- Kontakt:
Pa desava se stalno,sta mu mozes? Vidis da dodje u Sarajevo i sjedne sa Darijom ministricom i sve zavrsi za pet minuta. Zna on odlicno da je nas ovdje savez previse bitan,zna da najvise potencijala imamo i da kad umiri kanton Sarajevo da su mu onda svi putevi otvoreni.relativizam je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:40Ne kažem ništa za navijače,zekica i igrače.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:37Zato jer ce nas kazniti za bilo kakav potez,zato sto ces sad za jednu baklju da platis takvu kaznu da ce ti se smuciti,sad ce sve ovo sto pricamo vracati nam na terenu,kaznama itd. svi znamo koje je jedino rijesenje.relativizam je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:35Jel ova objava najbolje što možemo na ove odgode i rat protiv saveza, pobjeda nam opet zamazuje oči.
Licno sam mislio na upravu i naše pravnike. Šta se uradilo po pitanju ovolike krađe i bezobrazluka .
Šta ako nam se isto desi neostojeci penal za Borac, šta ako nas do Borca kartoniraju da pola tima ne igra
Samo ćemo zavezati usta i pustit da ide sve kako ide...?
+1
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
A šta možemo mi? Hajde prosvijetli nas, sta konkretno možemo mi. Nemoj mi pisati neke generalije i političke govore nego KONKRETNO napiši. Pokušavaju se promjeniti ljudi u FSKS a vidis da sr i to sabotira maximalno. Ne ide to tako ko sto bi vi volili.relativizam je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:35Jel ova objava najbolje što možemo na ove odgode i rat protiv saveza, pobjeda nam opet zamazuje oči.
Ne vjerujem da je bilo 8500 al eto izgleda i mi pretjerujemo ko i komšije.
Samo naprijed Saraj'vo!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, Evander, hz35, johntravolta123, keli, laznokrilo, plisek i 46 gostiju.