Samo jaši, svi smo naši

Samo jaši, svi smo naši
Nemojte ga citirati, ljubi vas brat. Odavno je na listi gnjavatora i ne vidim intelektualne upise dotičnog i onda ga vi citirate.
Jedino jadnije od borca i njegovog političkog rukovodstva, narod i iskreni navijači nisu ni glupi ni ćoravi, a haman ni svim igračima nije baš merak sve ovo što pokazuje i pružanje ruke herere golmanu Čelika, jeste ponašanje "navijača" želje, tj. jednog dijela onih koji se takvim ovdje predstavljaju.luckystrike je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:14borac je jad neviđeni, tamam da do finala Lige pravka dođu
Strumfovi su jedni kompleksasi koji bi prije da Ratko Mladic vlada nego Sarajevo.Pa taman to bilo i na posten nacin.Razumijem ja i to ali velicati i pusiti karu jednom Vici samo da se Sarajevu ne dopusti da normalno igra pa ako bude prvak bude,to ne razumijem.Nikako
Po cemu si to zakljucio? Vi navijate za siroki protiv Zelje, dovoljno govori o vama.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:38Strumfovi su jedni kompleksasi koji bi prije da Ratko Mladic vlada nego Sarajevo.Pa taman to bilo i na posten nacin.Razumijem ja i to ali velicati i pusiti karu jednom Vici samo da se Sarajevu ne dopusti da normalno igra pa ako bude prvak bude,to ne razumijem.Nikako
Dsj da bude kako treba pa ako mozete vi osvojite 10 godina zaredom meni ne smeta ako ste bolji.Ni vi ni Borac ni Zrinjski ali to su jedne pic.ke strumovske.Kompleksasi 1921
U 90% slucajeva to pisu @hudnjak i @mosapostiglu83
Prouci mu Fatihu, lakse ga je halaliti
Navijajte i vi za Obilic protiv nas ali u sportskom duhu da sve bude kako treba.Meni je svejedno ko ce osvojiti ako mi ne osvojimo a vama je bitno samo da mi nista ne osvojimo,jer znate da vi necete.U tome je razlika i sam znasPablo11 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:40Po cemu si to zakljucio? Vi navijate za siroki protiv Zelje, dovoljno govori o vama.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:38Strumfovi su jedni kompleksasi koji bi prije da Ratko Mladic vlada nego Sarajevo.Pa taman to bilo i na posten nacin.Razumijem ja i to ali velicati i pusiti karu jednom Vici samo da se Sarajevu ne dopusti da normalno igra pa ako bude prvak bude,to ne razumijem.Nikako
Dsj da bude kako treba pa ako mozete vi osvojite 10 godina zaredom meni ne smeta ako ste bolji.Ni vi ni Borac ni Zrinjski ali to su jedne pic.ke strumovske.Kompleksasi 1921
Sram te bilo!
Moraju podržavati pljačke jer da je sve regularno Sarajevo bi bilo prvo, a da je Sarajevo prvo njima ne bi pomoglo što su četvrti peti šesti koji već završe. Njima je jedini parametar pozicija Sarajeva i sve će podržavati makar to bio Dodik i Vico , i srpska politika da unište sve u vezi ove države. Proći će i Vico, onda opet neće osvojit 20 godina ništa i tako. Ovako bar čvaknu nešto dok im je on još na vlasti jer poštenim putem neće sigurno.rishovski je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:44Ovdje se sve svelo na to da treba zayebavat Sarajevo sto ima pare i ismijavat Velež,nazivajući ih raznim imenima.. i što je najgore ovi željini forum navijači to podržavaju a na utakmicu nikad otisli nisu i jos za vrijeme tekme pišu komentare....a 10 godina nisu bitni u ligi... Plus podržavaju usput Zrinjski i Borac koji na svakoj utakmici u dogovoru sa navijačima koji su finansirani od strane politike;pljuju,omaložavaju državu....![]()
![]()
Vala si u pravu, ovo je isto kao sto se jadni Trbonja borio protiv Colpe pa se vi onda ogradiste od covjeka sa porukom...Istupi g.Trbonje ne odrazavaju stavove Fk Zeljeznicar...Pact1921 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 21:30Celik izgubi od borca i sad je zeljeznicar kriv za to . Ne kazem ja penal je diskutubilan ali kakve ikakve veze ima zeljo sa ovim . Mi kad smo prvi govorili protiv sudijske lakrdije kad ste ismijavali edisa mulalica zbog njegovih izjava koji je govorio protiv sudjenja pitari su govorili kako edis to umislja i ima sindrom da je zeljo sam protiv svih. U svakom slucaju misljenje svih pitara na ovom forumu je da zeljo nema nikakvu moc i da smo mi mali klub pa sto mene tice ja ne znam sto ih uopce zanima sta radi nas klub ako smo toliko nebitni a oni toliko bitni i mocni .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.