NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: NFL
Neka ih rasture. Provlačenje kroz cijelu sezonu dolazi na naplatu izgleda
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
To je to
Sta je sa future goatom danas? 

World is healing
Sudija, sviraj kraj.

Kakvo je ovo finale,pa ovo je sramota 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Ni ja

Elham
Još je slađe što su im dali ova dva TD-a sa backupima na terenu, Fangio je apsolutni MVP ove utakmice. Potpuno su ih pojeli in the trenches na obje strane terena.
Više sam se nadao SB-u prošle sezone nego ove, izdominirati konferencijsko finale i sam SB na ovaj način je nešto nevjerojatno.
Više sam se nadao SB-u prošle sezone nego ove, izdominirati konferencijsko finale i sam SB na ovaj način je nešto nevjerojatno.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Bravo momci
Kad nas vec ne ide u kosarci nek ide u NFL-u.
Dozivio dvije titule

Kad nas vec ne ide u kosarci nek ide u NFL-u.
Dozivio dvije titule

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Cim je Trump izabrao Chiefse da ce pobjediti bilo je gotovo, i to zbog Mahomesove žene koja je maga bitcharka 
Kendrick izdominirao na poluvremenu kao odbrana Eaglesa
Po meni najbolji tim Eaglesa ikad, od vrha do dna, čista dominacija, jači od onog 2017.
Ako ništa Brady je znao izgubiti SB sa 500 yardi pored imena, Mahomes kad izgubi SB to je gotovo na poluvremenu

Po meni najbolji tim Eaglesa ikad, od vrha do dna, čista dominacija, jači od onog 2017.
Ako ništa Brady je znao izgubiti SB sa 500 yardi pored imena, Mahomes kad izgubi SB to je gotovo na poluvremenu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
GM Eagles-a Howie R. je najviše odgovoran za ovaj tim, lik je sklopio sve što se može sklopit od drafta sa Cooper DeJean , Mitchell još pokupio Barkley-a , dodžaba dobio AJ Browna , onda Smith, Jurgens , Driscoll, Davies , Carter , Baun - Mailata iz rugbija u odličnog ofanzivnog linijaša .rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 08:38Cim je Trump izabrao Chiefse da ce pobjediti bilo je gotovo, i to zbog Mahomesove žene koja je maga bitcharka
Ako ništa Brady je znao izgubiti SB sa 500 yardi pored imena, Mahomes kad izgubi SB to je gotovo na poluvremenu![]()
Kapa do poda za sve .
Da, kapa do poda za Eaglese, osim onoga raspada na kraju prošle sezone (još neznamo prave razloge) skoro sve što su uradili zadnjih godina je bilo top!
Ovo kako su ih pregazili je suludo, Chiefsi nisu mogli ama baš ništa. Moj osjećaj je da je gameplan Chiefsa jednostavno bio pogrešan i da se nisu mogli adaptirati. Protiv ovakvog pass rusha (blitzanje im uopšte nije trebalo) može se odigrati samo neka vrsta dink and dunk igre sa brzim izbačajem, a kad su probali ni to nije ferceralo. Mahomes je jednostavno bio katastrofa. Protiv Tampe, kada su ga jurili po terenu, bacio je par nevjerovatnih lopti, noćas nije nijednu. Da je neko od nas odavde igrao QB za Chiefse prve tri četvrtine to ne bi puno gore izgledalo.
Ne mogu se sjetiti da sam ikada gledao ovako loš Superbowl. Na webu to sada upoređuju sa onim rastakanjem Broncosa od strane Legion of Boom-a, ali to nije ni nalik, dva svijeta. Legion of Boom je bio top 5 obrana svih vremena (po meni najbolja ikada) koja je nevjerovatnim nivoom igre neutralizovala (po brojkama) najbolji napad svih vremena sa Mount Rushmore QB-om u njegovoj najboljoj godini. Noćas je jednostavno jedna superiorna ekipa rastočila drugu koja je potrefila svoj najlošiji dan u zadnjih 10 godina i to je to.
Po meni najgori Superbowl koji sam ikada gledao sa jednim od najgorih Halftime nastupa ikada, taman se odlično uklopilo. A izviždaše Eaglesi i Swift ... naravno iz pogrešnih razloga, ali nije loše malo je prizemljiti
To je to, za mene najbolja regularna sezona ikad s jednim od najgorih playoffa ikad dođe do kraja! Taman u pravo vrijeme, sutre kreće LŠ … bolji timing nije mogao biti

Ovo kako su ih pregazili je suludo, Chiefsi nisu mogli ama baš ništa. Moj osjećaj je da je gameplan Chiefsa jednostavno bio pogrešan i da se nisu mogli adaptirati. Protiv ovakvog pass rusha (blitzanje im uopšte nije trebalo) može se odigrati samo neka vrsta dink and dunk igre sa brzim izbačajem, a kad su probali ni to nije ferceralo. Mahomes je jednostavno bio katastrofa. Protiv Tampe, kada su ga jurili po terenu, bacio je par nevjerovatnih lopti, noćas nije nijednu. Da je neko od nas odavde igrao QB za Chiefse prve tri četvrtine to ne bi puno gore izgledalo.
Ne mogu se sjetiti da sam ikada gledao ovako loš Superbowl. Na webu to sada upoređuju sa onim rastakanjem Broncosa od strane Legion of Boom-a, ali to nije ni nalik, dva svijeta. Legion of Boom je bio top 5 obrana svih vremena (po meni najbolja ikada) koja je nevjerovatnim nivoom igre neutralizovala (po brojkama) najbolji napad svih vremena sa Mount Rushmore QB-om u njegovoj najboljoj godini. Noćas je jednostavno jedna superiorna ekipa rastočila drugu koja je potrefila svoj najlošiji dan u zadnjih 10 godina i to je to.
Po meni najgori Superbowl koji sam ikada gledao sa jednim od najgorih Halftime nastupa ikada, taman se odlično uklopilo. A izviždaše Eaglesi i Swift ... naravno iz pogrešnih razloga, ali nije loše malo je prizemljiti

To je to, za mene najbolja regularna sezona ikad s jednim od najgorih playoffa ikad dođe do kraja! Taman u pravo vrijeme, sutre kreće LŠ … bolji timing nije mogao biti

pregledao sam i reklame, po meni najbolja:
- Gumistucna
- Kontakt:
Nisam siguran da su ljudi svjesni koliko je teško napraviti dvije Super Bowl ekipe sa dva različita trenera, koordinatora i QB-a u samo sedam godina. Samo zbog toga zaslužuje već sad ući u Hall of Fame. Imati ovakve dvije linije, secondary i toliko dobrih oružja u napadu skoro pa da nije i fer. I sam nisam smio prognozirati pobjedu Eaglesa isključivo jer nikada ne bi stavio novce protiv Andya & Mahomesa u playoffu ali iznenadilo me toliko podcjenjivanje Eaglesa u medijima i općenito.palladino je napisao/la: ↑10 feb 2025, 09:28GM Eagles-a Howie R. je najviše odgovoran za ovaj tim, lik je sklopio sve što se može sklopit od drafta sa Cooper DeJean , Mitchell još pokupio Barkley-a , dodžaba dobio AJ Browna , onda Smith, Jurgens , Driscoll, Davies , Carter , Baun - Mailata iz rugbija u odličnog ofanzivnog linijaša .
Kapa do poda za sve .
Ni meni nije jasno što se dogodilo sa Andyevim gameplanom, skoro pa nikakvi adjustmentsi na sve što im je obrana Eaglesa napravila a to nije bilo ništa neviđeno i egzotično jer ako se ne varam Fangio nije niti jednom blitzao sinoć. Jedva da je pokušao iskoristiti Orena Burksa koji je uvjerljivo najslabija karika u obrani sa brzim dodavanjima i izbačajima kao što je to napravio protiv 49ersa u dobroj mjeri prošli SB pa da barem na taj način anulira Phillyev pass rush i sav pritisak. On i Spags su izgledali potpuno pogubljeno što je šokantno s obzirom na iskustvo i renome. Vjerujem da Billsima time više ostaje žal jer im napokon nisu skinuli skalp u doigravanju.jestamaji je napisao/la: ↑10 feb 2025, 10:00Ovo kako su ih pregazili je suludo, Chiefsi nisu mogli ama baš ništa. Moj osjećaj je da je gameplan Chiefsa jednostavno bio pogrešan i da se nisu mogli adaptirati. Protiv ovakvog pass rusha (blitzanje im uopšte nije trebalo) može se odigrati samo neka vrsta dink and dunk igre sa brzim izbačajem, a kad su probali ni to nije ferceralo. Mahomes je jednostavno bio katastrofa. Protiv Tampe, kada su ga jurili po terenu, bacio je par nevjerovatnih lopti, noćas nije nijednu. Da je neko od nas odavde igrao QB za Chiefse prve tri četvrtine to ne bi puno gore izgledalo.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.