Pablo11 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 12:11
Pendulum je napisao/la: ↑10 feb 2025, 12:08
NoDi80 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 11:56
Ma boli me iskreno briga neka odgadjaju, ali da je Zeljo na vasem mjesto sad bi pisali svasta
Pisu svakako vasi svasta i ti meni morpfeus odgovaras, a neces da kazes hudnjaki da stane s ovim cetnicima
**** vam cetnik svima sve sto imate ko god podrzava ove hudnjake, a **** posebno adminu i moderatoru sto pustaju ove zohare
Pa to je problem u cijeloj priči, dobri moj NoDi. Ne smije da te boli briga - nebitno koji je klub u pitanju.
Jučer je to bio Čelik, redovno je to Sarajevo (okej, razumijem gradski rival pa te ne dotiče nešto puno) sutra će to biti Željo (a znamo i ti i ja da su i vas par puta ove sezone oštetili) zar ne? Tad niste šutili nego ste yebavali ovdje svima sve i svašta (uglavnom Savezu & Vici).
Kaže Morpheus da sam ja blag prema tebi a, nije to poenta - poenta je da vodimo neke normalne diskusije na sportskom forumu ili, barem da probamo, bez psovanja i vrijeđanja.
Ja lično nikad nikoga ko psuje/vrijeđa/omalovažava nisam podržao na ovom forumu, niti ću.
Poenta je u tome sto su se svi kao digli, a svi sute i neko nesto ocekuje od nas? Zna se da Zeljo nije ni na ovoj ni na drugoj strani sto ima logike. Ono sto ste vi pokusavali nelegalnim putem, pa mislili da ce proci to je drugo.
Kako misliš svi šute? Pa na ovom forumu (barem) su najglasniji navijači Sarajeva bez obzira da li se kralo Sarajevo, Velež, Čelik itd.
Od vas se očekuje da ste na istoj strani sa 22 kluba, nebitno je sad rivalstvo kada nam ne daju (ni vama usput) da se fer i pošteno na terenu izborimo za bolji plasman na tabeli. O tituli neću ni da pričam/pomišljam.
Sjeti se samo šta se vama desilo protiv Sloge kada ste se sa pobjedom mogli primaći borcu na 2-3 boda? Sjeti se penala što vam nisu svirali protiv kamenjara?
Lično, koji god se klub ošteti (osim lištice, kamenjara & borca, iz svima nama poznatih razloga) ja ću da ukažem na to i nemam problem s tim.
Velikoj većini navijača Sarajeva ovdje, na ovom forumu, smeta što se vi ne oglašavate i ne osuđujete kada se pokrade Sarajevo (tad se čak i naslađujete i prcate što po meni, nije uredu), Velež ili Čelik (ili Igman, ili Posušje itd) - oglašavate se samo kada vas pokradu.
A najgore od svega, vaš Klub se ni jednom nije požalio (kao mi npr) na bilo koju odluku Saveza. Postavlja se pitanje - zašto?