FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Butic i Gordeziani ce vrlo vjerovatno igrati ispred Turkesa. Samo ako bolje budu zaganjali u presingu, vec su u prednosti.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- ErosViverosViv
- Kontakt:
imas boljeg igraca na istoj poziciji od njega, sa daleko boljom karijerom. A i taj ce vjerovatno na klupu dok se spreme gruzijac i Butic. Bezveze prizivamo neke poluigrace ciji vrhunac karijere je doboj.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 13:30Zato što decko svakoj ekipi pravi problem ...
-
- Kontakt:
Mozda bude top igrac medjutim po meni predug ugovor je dobio.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 13:02Pa i Tatar se nije nesto naigrao po HNLu pa je ovde dosao i bio jedan od kljucnih igraca , treba momku dati priliku ...
ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 feb 2025, 13:52imas boljeg igraca na istoj poziciji od njega, sa daleko boljom karijerom. A i taj ce vjerovatno na klupu dok se spreme gruzijac i Butic. Bezveze prizivamo neke poluigrace ciji vrhunac karijere je doboj.
Tako smo pricali za Luku Kulenovica pa gledaj sta sad lik radi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dva najveca glupana na forumu se sastala.
@keli To svojim ukučanima poruči, papak maloumni.Imam odgledanih sezona Sarajeva, više nego ti godina, relevantniji sam milijardu puta od tebe za pricu o igračima i klubu, zato sikter odavde, idi se u park igrati s vršnjacima.
- napoleon72
- Kontakt:
Joj Keli, sa osmoricom odjednom si zakuh'o 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Največi debil u historiji foruma, stalno ovdje unosi mržnju i negativnu energiju, stalno iz neke svoje frustracije i bjesnila, kontrira normalnim forumašima, a u biti veze s vezom nema, evo glave ako ima 20 odgledanih utakmica na Koševu.
Prije su se ovakvi maloumnici k'o bvsic i keli slali u banovice trajno, al šta da radimo...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/marko-dug ... ler/225961
Ima li iko vise informacija o ovom igracu i dovodi li se u vezu sa nama ili je samo mahalska?
Ima li iko vise informacija o ovom igracu i dovodi li se u vezu sa nama ili je samo mahalska?
Zadnja izmjena: sirferguson, dana/u 10 feb 2025, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Objektivno osim pogrdnih rijeci momak je upravu. 100 utakmica u Serie B je referenca bas vrhunska za ove lige.
Serie B je 19. liga na svijetu po jačini
A HNL je recimo 25.
A Bosna 64.
https://globalfootballrankings.com/ izvor
Nadalje njegov drug Karlo Lulic inače jedan od naših najboljih igrača u toj Serie B nije bas se naigrao nešto. Vise je ovaj igrao.
Slaven ga je doveo ko ozbiljno pojačanje ali Nestorovski normalno da ima prednost, mislim to je klasa od igrača i ikona.
A HNL je recimo 25.
A Bosna 64.
Nadalje njegov drug Karlo Lulic inače jedan od naših najboljih igrača u toj Serie B nije bas se naigrao nešto. Vise je ovaj igrao.
Slaven ga je doveo ko ozbiljno pojačanje ali Nestorovski normalno da ima prednost, mislim to je klasa od igrača i ikona.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Zekić igraca iz HR lige nije doveo onako, sve moguce info ima o njemu, posebno kad je dole "naš" trener, tako da bez brige...jurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 14:55Objektivno osim pogrdnih rijeci momak je upravu. 100 utakmica u Serie B je referenca bas vrhunska za ove lige.
A HNL je recimo 25.
A Bosna 64.
Dobar igrač, pratio sam ga u Rapidu iz Bukurešta, gdje je bio prilično efikasan, ali ne vidim svrhu dovođenja, kad vec imamo Turkeša, Butića i ovog iz Gruzije.sirferguson je napisao/la: ↑10 feb 2025, 14:53https://www.transfermarkt.com/marko-dug ... ler/225961
-
- Kontakt:
Ne brinem se uopste.propoklopac je napisao/la: ↑10 feb 2025, 15:00Zekić igraca iz HR lige nije doveo onako, sve moguce info ima o njemu, posebno kad je dole "naš" trener, tako da bez brige...jurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 14:55Objektivno osim pogrdnih rijeci momak je upravu. 100 utakmica u Serie B je referenca bas vrhunska za ove lige.
A HNL je recimo 25.
A Bosna 64.
Raznvovrsnost je super
Kad prvi put budu momka gledali pa kad je Rogić njemu ispuca kad se on zagradi i proslijedi pas odmah će ga svi zavoljeti , frajer taj tip , jak ko stijena dobar duel igre, zekicu treba spic da mu zadrzi loptu dok se priključi ostatak ekipe u napad a ne ko Turkes da se izodbija od stopera i cao
Plus na to imaš Turkesa i Gruzijca a plus Zekic zna početi gore sa Kyeremeh Guli samo. Dakle imaš opcija. Sad kako će to izgledati vidjet ćemo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 feb 2025, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A de bolan, čemu ta priča? Pa koliko je to igrača došlo kod nas u punoj formi i sjajne statistike iz jače lige od naše? Isto tako i obrnuto pa su kod nas proradili zar ne. Dzaba palamudimo, to je lutrija. Na kraju krajeva, Zekić je odobrio dolazak svakog od njih. A eto, velika većina nas ima povjerenja u njega.jurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 14:55Objektivno osim pogrdnih rijeci momak je upravu. 100 utakmica u Serie B je referenca bas vrhunska za ove lige.
A HNL je recimo 25.
A Bosna 64.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Apsolutno tačno. Ja samo kažem da momak nije bez pameti kad kaže da je igrao u Serie B a ovi ga napadaju Ko da je u Olimpicu igrao. 99% sad igrača iz naše lige ne može u Serie B bit u zapisniku i to se podcjenjuje.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 feb 2025, 15:02A de bolan, čemu ta priča? Pa koliko je to igrača došlo kod nas u punoj formi i sjajne statistike iz jače lige od naše? Isto tako i obrnuto pa su kod nas proradili zar ne. Dzaba palamudimo, to je lutrija. Na kraju krajeva, Zekić je odobrio dolazak svakog od njih. A eto, velika većina nas ima povjerenja u njega.jurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 14:55Objektivno osim pogrdnih rijeci momak je upravu. 100 utakmica u Serie B je referenca bas vrhunska za ove lige.
A HNL je recimo 25.
A Bosna 64.
Zato dok ga ne vidimo ne treba ni negativno ni pozitivno , umjereno i činjenicama. A ne skakati za vrat jedan drugom ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bhfanatic14, bordobijeli, casual033, Dave, Fouzi1, Jadnimi, juka55, jurisicduska, keli, mire971, MokraKifla, Noke995, SamoDaKazeem, Skojevska, Varijantas8, ŠTA_JE i 109 gostiju.