FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
72
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
16
11%

Ukupno glasova: 149

Riquelme1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Riquelme1921 » 09 feb 2025, 21:04

Utakmica sa Kruševom bi se trebala igrati na glavnom terenu pod Bijelim Brijegom.
Grupa iznad svakog pojedinca.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 09 feb 2025, 21:43

Semper je napisao/la:
09 feb 2025, 19:58
Šošić je odličan bio protiv vrlo ozbiljne ekipe Vareša koja ima velike ambicije u buducnosti.
Poput dovođenja Armina Cibre? :kafa:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 10 feb 2025, 12:00

bhsport je napisao/la:
09 feb 2025, 21:02
Moze ti biti dosta ili ne, cinjenica je takva.
Činjenica je i da je postao najplaćeniji igrač ekipe, toliko o tome da je došao kad je bilo najteže.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 10 feb 2025, 14:44

Iskreno ja mislim da mozemo pobjediti zrinjski pod bijelim brijegom . Otislo im je dosta igraca jos uvijek imaju povrijedenih a nisu ni doveli nesto sad zvucna imena jest da ne mora znaciti da su slabi . Nisu nesto pretjerano dobro odigrali protiv igmana pa to malo daje nadu . Jest da ja se ne sjecam kad smo ih zadnji put pobjedili pogotovu u zapadnom mostaru , ali ova nasa ekipa je izgledala dosta dobro protiv varesa , jeste da je vares slabiji protivnik ali izgleda kao da je uigrana ekipa. Treba jos malo na treningu tu da se poslozi ali nije ne moguce pobjediti .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 10 feb 2025, 15:29

Golemo :thumbup:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 10 feb 2025, 16:07

KONTRASVIH je napisao/la:
10 feb 2025, 15:29

Golemo :thumbup:
Najezio sam se gledajuci izvjestaj, golemo zaista kakav smo klub. Tolika baza navijaca da protivnicki klub pjeva tvoju himnu, nasi i njihovi na neutralnim tribinama podrsku daju Varesu. Sigurno lijepa uspomena za njih.
Fk Željezničar.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 10 feb 2025, 16:37

anonimni je napisao/la:
09 feb 2025, 21:43
Semper je napisao/la:
09 feb 2025, 19:58
Šošić je odličan bio protiv vrlo ozbiljne ekipe Vareša koja ima velike ambicije u buducnosti.
Poput dovođenja Armina Cibre? :kafa:
Ja kao član skupstine FK Željezničara sam u više navrata predlagao stručnom stabu da dovedu hrasničkog bombadera.
Vrlo sam blizu da preuzmem mjesto sportskog direktora u Varešu. Ako se to ispuni Cibra ce biti jedno od prvih pojačanja, mislim sa i Srdjan Stanić ima jos u nogama magije. U glavnom u Varešu se stvara prava prica koja bi trebala rezultirati PL za par godina.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 10 feb 2025, 17:06

Pact1921 je napisao/la:
10 feb 2025, 14:44
Iskreno ja mislim da mozemo pobjediti zrinjski pod bijelim brijegom . Otislo im je dosta igraca jos uvijek imaju povrijedenih a nisu ni doveli nesto sad zvucna imena jest da ne mora znaciti da su slabi . Nisu nesto pretjerano dobro odigrali protiv igmana pa to malo daje nadu . Jest da ja se ne sjecam kad smo ih zadnji put pobjedili pogotovu u zapadnom mostaru , ali ova nasa ekipa je izgledala dosta dobro protiv varesa , jeste da je vares slabiji protivnik ali izgleda kao da je uigrana ekipa. Treba jos malo na treningu tu da se poslozi ali nije ne moguce pobjediti .
Što da ne, dobili smo ih na ljeto 2022. pod Ivkovićem sa nikada slabijom ekipom, tada prekinuli niz od 500 dana bez pobjede u gostima.
Grupa iznad svakog pojedinca.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 feb 2025, 17:11

Riquelme1921 je napisao/la:
10 feb 2025, 17:06
Pact1921 je napisao/la:
Što da ne, dobili smo ih na ljeto 2022. pod Ivkovićem sa nikada slabijom ekipom, tada prekinuli niz od 500 dana bez pobjede u gostima.
S Ivkovicem smo samo dva puta po usima dobili od njih, dobili smo ih sa Mulalicem, a to je bila jaka ekipa sa Santosom.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 10 feb 2025, 17:23

Pact1921 je napisao/la:
Jedini važniji igrač koji ih je napustio je Ćuže, ostali su nebitni bili. Oni su većinu utakmica i dobili na taj način jer su preiskusni. Slično su i nas tako pobijedili na Grbavici zadnju ali daleko od toga da je bila dominacija i još nas oštetili za penal kod 0:1. Od njih očekujem isti pristup kao sa te utakmice dok od naših očekujem "gušenje" na sredini i čvrstinu.
Ja koliko se sjećam da smo sa Ivkovićem obje izgubili, prije da je to bilo sa Mulalićem.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Zoze19
Kontakt:

Post Postao/la Zoze19 » 10 feb 2025, 18:07

irfo je napisao/la:
10 feb 2025, 17:11
Pact1921 je napisao/la:
S Ivkovicem smo samo dva puta po usima dobili od njih, dobili smo ih sa Mulalicem, a to je bila jaka ekipa sa Santosom.
Gasal ga dade ko Messi a Santos zlostavljao Ćorluku

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 10 feb 2025, 19:40

irfo je napisao/la:
10 feb 2025, 17:11
Pact1921 je napisao/la:
Ne treba ni ove sad momke omalovazavati. Itekako su oni jaki i za nase uslove dobro placeni sto se za ovu 2022 ne moze reci, a imaju i vrlodobrog trenera. Sada klupa Al Jaber, Mircevski, brazilci bi bili prva opcije u tadasnjoj ekipi.

Nadam se da nece ponoviti pickastu igru iz prvog duela gdje su se ponasali ko da igraju ispred 13.500 Ultrasa.

Ta ekipa 2022 pored Santosa imala je vezni red sacinjen od mahalaca Mekica, Kosorica i Stilica, krila Subasic (usao Gasal), Beganovic spic zamjena prva devetka FBiH Haracic, dodajmo bekove Vego-Malic, te imena poput Bece, Hajdarevica..
Jos trener luda glava kuhar Edis Mulalic.

Igrac utakmice bio Muftic i Gasal.

Tada Zrinski imao najjacu ekipu trener Jakirovic, Jankovic, Sucic, Corluka, Cuze, Bilbija o njima.dovoljno govore rezultati koje su postigli i kakve su karijere kasnije napravili.
Puno puno kvalitetniji Zrinski nego sad.

Itekako je realno da imamo dobre sanse!

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 10 feb 2025, 19:50

jaca je ova ekipa puno od one edisove, nije ni uporedivo. zrinjski je dobar uvijek i imaju odlicno sudjenje, posebno kuci. bice teska utakmica i reci ce nam koliko zaista mozemo. inace mislim da ne postoji ekipa u ovoj ligi koju mi ne mozemo dobiti, gdje god se igralo. vjerujem da je to i igracima jasno i da su puni samopouzdanja, ali bice zajebano.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 10 feb 2025, 19:55

Iskreno nisam optimista za duel u Mostaru,ne prolazimo dobro s njima nikako zadnjih godina.Onda bitan faktor sljedeca poslije Mostara derbi,i zadnju na Grbavici su nas uzeli na iskustvo i znanje,ali eto vidjet cemo.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 feb 2025, 20:06

MoSaZeLjo1921 je napisao/la:
10 feb 2025, 19:55
Iskreno nisam optimista za duel u Mostaru,ne prolazimo dobro s njima nikako zadnjih godina.Onda bitan faktor sljedeca poslije Mostara derbi,i zadnju na Grbavici su nas uzeli na iskustvo i znanje,ali eto vidjet cemo.
Samo jako brate
Idemo po pobjedu, a sta Bude bice

Pablo je li istina ono sto si napisao duški na onom pdf
Ili ga furas?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 feb 2025, 22:10

muharemovicdzelo je napisao/la:
10 feb 2025, 12:00
bhsport je napisao/la:
Činjenica je i da je postao najplaćeniji igrač ekipe, toliko o tome da je došao kad je bilo najteže.
Ja i...?
Dosao je u trenutku kada je visio opstanak da pomogne. Dobio najvece pare u Zelji a mogao je otici na lavor i uzeti vise.
Nije proslo dobro ni prvi ni zadnji, imao par zapazenih utakmica otisao za većim parama
Cemu drama i kukanje?
Prije njega je Boljevic bio daleko najplaceniji pa ga nije bilo 7 mjeseci, pa sjeti se kung fu Vahida koji isto nije za buraniju igrao.
Sjecas se Josipa Projica najplacenijeg igraca 2017 godine?
Kajkuta kojem smo dali gutu nakon sto nam je oteo titulu?
Elsnera koji nije znao hodati ili Čurjurića, Jazvica i slicnih balvana kojim smo bili bankomat?
Ermina Zeca koji je uzeo kamaru itd itd mogu ti do ujutru ovako.
Da mi je ko u decembru ponudio Hiroš out Madzid in, zapakovao bi Amera u mašnu i poslao ga gdje god treba.
Ni prvi ni zadnji nestabilan igrac sto ga je kostalo velike karijere.
Majstorčina ali i lijenčina.
Ne opravdavam klub gdje je otisao, ali su nas pišali prvi Buki zakletva moja iz mladosti, zatim Memija, Benjo Čolić, Sipovic i jos neki Zeljovci kojima smo odrzavali formu i nismo bili opcija.
Igrači su kvarna roba, Amer neka se crveni kada dodje u šeher da prošeta njegova stvar.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 10 feb 2025, 22:32

bhsport je napisao/la:
10 feb 2025, 22:10
muharemovicdzelo je napisao/la:
10 feb 2025, 12:00
bhsport je napisao/la:
Ja i...?
Dosao je u trenutku kada je visio opstanak da pomogne. Dobio najvece pare u Zelji a mogao je otici na lavor i uzeti vise.
Nije proslo dobro ni prvi ni zadnji, imao par zapazenih utakmica otisao za većim parama
Cemu drama i kukanje?
Prije njega je Boljevic bio daleko najplaceniji pa ga nije bilo 7 mjeseci, pa sjeti se kung fu Vahida koji isto nije za buraniju igrao.
Elsnera koji nije znao hodati ili Čurjurića, Jazvica i slicnih balvana kojim smo bili bankomat?
Da mi je ko u decembru ponudio Hiroš out Madzid in, zapakovao bi Amera u mašnu i poslao ga gdje god treba.
Ni prvi ni zadnji nestabilan igrac sto ga je kostalo velike karijere.
Majstorčina ali i lijenčina.
Ne opravdavam klub gdje je otisao, ali su nas pišali prvi Buki zakletva moja iz mladosti, zatim Memija, Benjo Čolić, Sipovic i jos neki Zeljovci kojima smo odrzavali formu i nismo bili opcija.
Igrači su kvarna roba, Amer neka se crveni kada dodje u šeher da prošeta njegova stvar.
Vahid je za nabrojane imao moze se reci malu platu.
Fk Željezničar.

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 10 feb 2025, 22:43

bhsport je napisao/la:
10 feb 2025, 22:10
Gdje je tu onda pomoć ako gledaš da ucijeniš i klepiš koliko možeš, a znaš da gori pod nogama i da će pod pritiskom to odobriti? Znaš li kako je uopšte došlo do toga da ne ode konama? Pričaš o Aci, koliko je Aco tada imao kao najplaćeniji igrač a koliko je dobio Hiroš? Ja znam, a znaš li ti? Nije tačno da je Vahid bio skup kao što hoćeš da kažeš.

Znam ja dobro koliko su nas koštali Elsneri, Pozderi, Husići, Projići, Kajkuti, Modići i ostali, samo su budale padale na priču da nama igrači plaćaju samo da napuste klub.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

reha1987
Kontakt:

Post Postao/la reha1987 » 10 feb 2025, 22:49

Brine me sto nam je desna strana klinicki mrtva,cak i protiv Vareša.
Nadam se da ce svi ostati tu i sljedece godine uz nadam se neki upgrade bekova(neophodni za nesto vise od europe).
I naravno jedno pravo desno krilo
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 11 feb 2025, 00:24

MoSaZeLjo1921 je napisao/la:
10 feb 2025, 19:55
Od posljednje utakmice sa Zrinjskim imamo 16 utakmica zajedno, između ostalog protiv pitara, boyca i Širokog, sigurno smo uigraniji, a mene jedino suđenje brine.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.