Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako može savez bez pristanka Sarajeva odgoditi utakmicu protiv Borca?
onisu na istagramz objavili sliku dase malo operu avamo pristali daodgode
isti ko politicari dizu bude ujavnosti a iza kulisa selizu
menstrual
- jurisicduska
- Kontakt:
Moze jer su podnijeli zahtjev 8 dana prije a po pravilniku tad odlučuje takmicarska komisija. Sto puta vam je objašnjeno i dalje pitate svako malo.
Nije Sarajevo pristalo a još manje su nas pitali.
Pa ovo desno nije skoro popunjeno? Ovo je pola hajmo reci. Ali nebitno skroz.
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Bilo je još ljudi na zapadu kad uzmeš sve ih staviš u ova 2 sektora to su kao sto je i napisano skoro dva puna sektora na zapadu.
Nije niko napisao da su puna nego skoro puna.
Treba napomenuti da u ova dva sektora stane ko na istočnu tribinu stadiona Grbavica.
Shvatam te sta zelis reci, ali napisano je da na slici su skoro dva puna bez ovoh sa strane, ali helem nejse.jurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 16:51Bilo je još ljudi na zapadu kad uzmeš sve ih staviš u ova 2 sektora to su kao sto je i napisano skoro dva puna sektora na zapadu.
Nije niko napisao da su puna nego skoro puna.
Treba napomenuti da u ova dva sektora stane ko na istočnu tribinu stadiona Grbavica.
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Kone hoce li biti pojačanja u protokolu za Zrinjski ?
Mislim prevashodno na ove brazilce , Lagumdzija u kakvom je stanju i hoce li Al Jaber igrat. (Jedni kažu prehlada jedni kažu problemi u odnosima)
Ne pitam zbog vas nego zbog nas, lakše ćete do boda ako budu svi na raspolaganju.
Mislim prevashodno na ove brazilce , Lagumdzija u kakvom je stanju i hoce li Al Jaber igrat. (Jedni kažu prehlada jedni kažu problemi u odnosima)
Ne pitam zbog vas nego zbog nas, lakše ćete do boda ako budu svi na raspolaganju.
Jaber je zavrsio svoju karijeru, vrijedjao suigrace koji nisu muslimani. Imas dobre info istina je.jurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:34Kone hoce li biti pojačanja u protokolu za Zrinjski ?
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Dobro je da nije prehlada mjesec i po dana duga.Pablo11 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:36Jaber je zavrsio svoju karijeru, vrijedjao suigrace koji nisu muslimani. Imas dobre info istina je.jurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:34Kone hoce li biti pojačanja u protokolu za Zrinjski ?
Pa bio im je Jožak u klubu valjda su riješili.jurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:38Dobro je da nije prehlada mjesec i po dana duga.Pablo11 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:36Jaber je zavrsio svoju karijeru, vrijedjao suigrace koji nisu muslimani. Imas dobre info istina je.jurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:34Kone hoce li biti pojačanja u protokolu za Zrinjski ?
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- jurisicduska
- Kontakt:
Ko su oni ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:48Zamisli ti oni su sebe uvjerili da neko pise “preko drine”. Kakva konfuzija i jad
![]()
Mi kad bi drugim normalnim forumasima željezničara recimo sudili prema tvojim postovima ne bi imali nimalo normalno mišljenje o njima. Tako i ti gledaj individualno ljude. Ko ti napise na njeg adresiraj.
99% ljudi nit vam spominje Srbiju ni cetnike ni Drinu nit to mislimo nit nas interesuje.
jes ovi postovi od 90% clanova vase teme, nam su se ucinilijurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 18:00Ko su oni ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:48Zamisli ti oni su sebe uvjerili da neko pise “preko drine”. Kakva konfuzija i jad
![]()
Mi kad bi drugim normalnim forumasima željezničara recimo sudili prema tvojim postovima ne bi imali nimalo normalno mišljenje o njima. Tako i ti gledaj individualno ljude. Ko ti napise na njeg adresiraj.
99% ljudi nit vam spominje Srbiju ni cetnike ni Drinu nit to mislimo nit nas interesuje.
ko o cemu Duška o spinovanju
A zamisli kakav klaun trebaš biti da uvjeriš sebe da neko nekome plaća da piše na forumu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:48Zamisli ti oni su sebe uvjerili da neko pise “preko drine”. Kakva konfuzija i jad
![]()
Ne znam da li da te žalim ili da ti se smijem, najiskrenije. Dragan J. Vučićević ti zavidi, treba mu takvih na Informeru.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mani se te patetike i laznog moralisanja, svi su vidjeli ko je sta pisao. Sto se tice konfuzije, prvi si ti mislio da sam Hudnjak, ovih drugih par da sam ”preko Drine”, pa Virtual pa bagrcavi. E ta konfuzijajurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 18:00Ko su oni ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:48Zamisli ti oni su sebe uvjerili da neko pise “preko drine”. Kakva konfuzija i jad
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Eto i ture reče 1.5m eura bila ponuda za jabera, šta li je sa ostalih 3.5?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- jurisicduska
- Kontakt:
Prvo majstore na ovoj temi ne piše ni 5% ljudi koji pišu na pdfu Sarajeva.TefalTava je napisao/la: ↑10 feb 2025, 18:25jes ovi postovi od 90% clanova vase teme, nam su se ucinilijurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 18:00Ko su oni ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:48Zamisli ti oni su sebe uvjerili da neko pise “preko drine”. Kakva konfuzija i jad
![]()
99% ljudi nit vam spominje Srbiju ni cetnike ni Drinu nit to mislimo nit nas interesuje.![]()
![]()
![]()
ko o cemu Duška o spinovanju
Pact1921
Jipkee
12345678922
Pablo 11
zeljovolimte
Meerak1921
avanti 003 i tako dalje su pisali o Karadzicu pa sad ja trebam ovog Argentinu , Riquelmea i ostale koji to ne rade posmatrat kao i ove.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 feb 2025, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
PrinceBobby
- Kontakt:
zar se kod vas gore za to ne dobivaju bonusiPablo11 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:36Jaber je zavrsio svoju karijeru, vrijedjao suigrace koji nisu muslimani. Imas dobre info istina je.jurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:34Kone hoce li biti pojačanja u protokolu za Zrinjski ?
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
- jurisicduska
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, DoktorXabaras, Giuseppe1, svrakino1921, Vanja8 i 19 gostiju.