Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

NoDi80
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la NoDi80 » 09 feb 2025, 14:06

Mogli je napisao/la:
09 feb 2025, 14:00
Nodi ko je ovaj Kujovic u Kolnu? Jel to cetvoricu imamo? :yawn:
Pa onaj iz Crne Gore
Sad je li nas ili njihov ne znam
Uglavnom spominjali su ovdje na forumu duze vremena
Ima samo 20 godina i ukoliko postoje sanse treba ga dovesti u u21 dok ne pocne igrati za prvi tim Kolna
Nadamo se da ce igrati u drugom poluvremenu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 09 feb 2025, 15:23

Odlican debi Rondica za Koln

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 09 feb 2025, 16:25

TMovac je napisao/la:
09 feb 2025, 01:58
Ghuraba je napisao/la:
08 feb 2025, 21:52
Barba, obavezno zovi Sosica za mart, upravo je razvalio protiv osrednje ekipe superjake kantonalne lige :!:
Cemu to omalozavanje? Momak je dosao u pravu sredinu. Coric izvlaci maksimum iz igraca. Napreduju iz utakmice u utakmicu. Vjerujem da ce i iz Sosica izvuci maksimum. Zeljo je skoro pa obezbjedio nastup u europi. Ukoliko se momak pokaze u ovoj polusezoni, i odigra solidno europu, moze vrlo lako napraviti neki transfer. Sa 22 godine je jos uvijek relativno mlad.
Kakvo omalovazavanje? Jedna dobra utakmica protiv amatera iz kantonalne lige treba biti argument u njegovu korist? Dao Bog da on bude novi Celik i da se dogodine proda u ligu petice, ali trenutno ne znamo nista o njemu jer momak od maja nije odigrao zvanicnu utakmicu.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 09 feb 2025, 16:56

A čemu pisanje na ovoj temi o igraču koji je, nakon pola godine bez minute u HNL,
odigrao dobro u prijateljskoj protiv Vareša :roll: Koja je poruka?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 09 feb 2025, 17:10

kempes je napisao/la:
09 feb 2025, 15:23
Odlican debi Rondica za Koln
Šta je to tačno uradio za deset minuta?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 09 feb 2025, 17:43

Još jedan džematlija. :bih: :bih:
slika
mosa lošmi stićko tit-ula!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 feb 2025, 17:57

Ghuraba je napisao/la:
09 feb 2025, 16:25
TMovac je napisao/la:
09 feb 2025, 01:58
Ghuraba je napisao/la:
08 feb 2025, 21:52
Barba, obavezno zovi Sosica za mart, upravo je razvalio protiv osrednje ekipe superjake kantonalne lige :!:
Cemu to omalozavanje? Momak je dosao u pravu sredinu. Coric izvlaci maksimum iz igraca. Napreduju iz utakmice u utakmicu. Vjerujem da ce i iz Sosica izvuci maksimum. Zeljo je skoro pa obezbjedio nastup u europi. Ukoliko se momak pokaze u ovoj polusezoni, i odigra solidno europu, moze vrlo lako napraviti neki transfer. Sa 22 godine je jos uvijek relativno mlad.
Kakvo omalovazavanje? Jedna dobra utakmica protiv amatera iz kantonalne lige treba biti argument u njegovu korist? Dao Bog da on bude novi Celik i da se dogodine proda u ligu petice, ali trenutno ne znamo nista o njemu jer momak od maja nije odigrao zvanicnu utakmicu.
Zato što ga niko od Željinih navijača nije spomenuo ovdje, da treba dobiti poziv niti za mart niti za bilo koji drugi termin. Barem trenutno. Nego ste vi našli ismijavat kao Barba gdje je poziv. Momak ako, i samo ako bude dominirao ligom treba dobiti poziv za San Marino. Ako bude igrao toplo hladno, onda naravno ne treba dobiti poziv. Moje mišljenje je da igrači iz naše lige trebaju dobiti poziv ako ispune 2 uslova. 1. Dominiraju ligom. 2. Imaju maximalno 23 godine. Starije od toga ne treba uzimati u obzir. Pa makar bio Messi. Barem dok nam liga ne bude na nivou HNL-a. A i tada bi pomakao granicu na max 25 godina.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 09 feb 2025, 18:56

TMovac je napisao/la:
09 feb 2025, 17:57
Zato što ga niko od Željinih navijača nije spomenuo ovdje, da treba dobiti poziv niti za mart niti za bilo koji drugi termin. Barem trenutno. Nego ste vi našli ismijavat kao Barba gdje je poziv. Momak ako, i samo ako bude dominirao ligom treba dobiti poziv za San Marino. Ako bude igrao toplo hladno, onda naravno ne treba dobiti poziv. Moje mišljenje je da igrači iz naše lige trebaju dobiti poziv ako ispune 2 uslova. 1. Dominiraju ligom. 2. Imaju maximalno 23 godine. Starije od toga ne treba uzimati u obzir. Pa makar bio Messi. Barem dok nam liga ne bude na nivou HNL-a. A i tada bi pomakao granicu na max 25 godina.
Brate, ja na potencijalne reprezentativce ne gledam ocima navijaca Sarajeva, Zeljeznicara ili bilo kojeg domaceg kluba. Te relacije me ne zanimaju. Isto bih napisao i da je umjesto Sosica bio Buljubasic, koji se nakon izleta vani vratio u Sarajevo i na svom debiju zabio 3 gola Mladosti iz Soline.

TMovac
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji Bi

Post Postao/la TMovac » 09 feb 2025, 20:12

Ghuraba je napisao/la:
09 feb 2025, 18:56
TMovac je napisao/la:
09 feb 2025, 17:57
Brate, ja na potencijalne reprezentativce ne gledam ocima navijaca Sarajeva, Zeljeznicara ili bilo kojeg domaceg kluba. Te relacije me ne zanimaju. Isto bih napisao i da je umjesto Sosica bio Buljubasic, koji se nakon izleta vani vratio u Sarajevo i na svom debiju zabio 3 gola Mladosti iz Soline.
U tom slučaju se izvinjavam. Ako želimo jačati ovu našu ligu, moramo početi kopirati Hrvate. Oni nisu niti jednog svog mladog igrača bilo Dinama, bilo Hajduka ( ostale klubove ne računam, jer nisu bili neki bitni faktor u HNL-u do unazad par sezona ) dok nije dobio koji minut u reprezentaciji što mu je automatski dizalo cijenu. Nije ni kod njih svaki izlazni transfer bio uspješan u smislu da se igrač nakon pola godine, godinu nije opet vratio u HNL. A kod nas ide uglavnom drvlje i kamenje na igrače koji igraju PLBiH, sve dok ne odu negdje i onda nakon 3 mjeseca daj ga u repku. Kao da je za ta 3 mjeseca odjednom postao Ronaldo. Opet kažem ne treba zvati po svaku cijenu. Ali ako je igrač mlad i baš dominira. Daj mu šansu. Možda ga to pogura negdje gdje će se moći dalje pravilno razvijati. A i klubovima će dodatni novac pomoći da poboljšaju uslove i da prave sve kvalitetnije igrače, a samim tim i izlazne transfere.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 feb 2025, 18:38

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je želela da angažuje novo pojačanje, ali od toga nema ništa.

Svetozar Marković (24), bivši igrač Partizana, bio je u fokusu kao potencijalni Zmaj, dok prema srpskim medijima od tog angažmana nema ni traga.

Prema ****, jedan od najboljih igrača Viktorije iz Plzena, Marković je dobio ponudu da igra za BiH, ali je više puta odbio, navodeći da čeka poziv Dragana Stojkovića Piksija i reprezentacije Srbije. Takođe, istaknuto je da je ovaj bek najskuplje plaćeno pojačanje u istoriji Viktorije Plzen.

Mogućnost da Marković igra za BiH pojavila se još prošle godine, u vreme kada je Savo Milošević bio na čelu Zmajeva.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 feb 2025, 18:43

DamirT je napisao/la:
10 feb 2025, 18:38
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je želela da angažuje novo pojačanje, ali od toga nema ništa.

Svetozar Marković (24), bivši igrač Partizana, bio je u fokusu kao potencijalni Zmaj, dok prema srpskim medijima od tog angažmana nema ni traga.

Prema ****, jedan od najboljih igrača Viktorije iz Plzena, Marković je dobio ponudu da igra za BiH, ali je više puta odbio, navodeći da čeka poziv Dragana Stojkovića Piksija i reprezentacije Srbije. Takođe, istaknuto je da je ovaj bek najskuplje plaćeno pojačanje u istoriji Viktorije Plzen.

Mogućnost da Marković igra za BiH pojavila se još prošle godine, u vreme kada je Savo Milošević bio na čelu Zmajeva.
Pretpostavljo sam da smo pusiona jer da je Sinisa Sanicanin moglo bi se nadat al imalo ako odskace kvalitetom mudo marjanovo isto kao onda kad se pojavila informacija Srdjan Babic iz Almerije ce zaigrati za Bosnu sljedece okupljanje na klupi orlova

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 10 feb 2025, 18:47

Ma doce i on kad tad jer mu je sansa da tamo dobije priliku pored Milenkovica, Pavlovica, Erakovica i Veljkovica jednaka ko i nama s foruma. Onda ce ga se na forumu kao i obicno pratit, hvalit i velicat vise negoli nekog momka tipa Hadzikadunic i Barisic. Definitivno smo za izucavanja ali nam tako i treba, nismo ni zasluzili bolje :crazy:
Da ovdje ima imalo reda jednom bi se pitalo i zavrsavalo za sva vremena sa svim "potencijalnim" a ne cas hocu cas necu.
Ne bi me cudilo da i nakon svega ovoga zaigra na kraju za nas, svakako nam je svlacionica reprezentacije puna takvih pa poziv njemu ne bi bio neka novost dok su selektoru usta puna prica o patriotizmu i nacionalnom naboju. :D
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 10 feb 2025, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 10 feb 2025, 18:48

Gdje nodi kad je u pitanju ovaj golman iz eintrachta što ga Srbi hoće, kakva je tu situacija

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 10 feb 2025, 18:53

fanatik19 je napisao/la:
10 feb 2025, 18:47
Ma doce i on kad tad jer mu je sansa da tamo dobije priliku pored Milenkovica, Pavlovica, Erakovica i Veljkovica jednaka ko i nama s foruma. Onda ce ga se na forumu kao i obicno pratit, hvalit i velicat vise negoli nekog momka tipa Hadzikadunic i Barisic. Definitivno smo za izucavanja ali nam tako i treba, nismo ni zasluzili bolje :crazy:
Da ovdje ima imalo reda jednom bi se pitalo i zavrsavalo za sva vremena sa svim "potencijalnim" a ne cas hocu cas necu.
Ne bi me cudilo da i nakon svega ovoga zaigra na kraju za nas, svakako nam je svlacionica reprezentacije puna takvih pa poziv njemu ne bi bio neka novost dok su selektoru usta puna prica o patriotizmu i nacionalnom naboju. :D
Kod baustelaca je jedno 20%-80% odnos onih kojim smo prva opcija i nismo. A kod srba i hrvata 1%-99%. :yawn:

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 10 feb 2025, 18:54

DamirT je napisao/la:
10 feb 2025, 18:38

Ma ko ga yebe ne treba nam
Bog Bosna i Bošnjaci

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 feb 2025, 18:59

Dennis je otjeran da bi se pozivali oni koji mrze ovu zemlju i koji će uvijek odabrati neku od komšijskih prije naše, osim ako baš baš nemaju mjesta u istoj.

Takvi se dočekuju ovdje ko heroji i predstavljaju kao mega giga talenti i igračine, a jedan Dennis, pravi patriota koji je odabrao nas prije Švedske i koji je proljevao suze, krv i znoj za reprezentaciju se karakteriše kao "izdajnik" i "kloc" jer je izbrisao zastavu iz opisa profila. Advokati na ovom forumu su likovali nad odlukom da se Marković zove i da je završen jer je neka igračina navodno i pisali salve pohvala na račun stručnog štaba.

Advokati stručnjaka za poker na haparatima. Valja se iskopati sad iz rupe u koju su se ukopali.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 10 feb 2025, 19:00

Zar ovaj Markovic nije bio u procesu promjene sportskog drzavljanstva i trebao biti na spisku vec u novembru za Holandiju i Njwmacku.🤣

Ne treba vjerovati ovim srpskim medijima uvijek lazu forum bolje zna.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 10 feb 2025, 19:03

fanatik19 je napisao/la:
Naveo si te igrace ko da su Maldini. Realno jedino Milenkovic odskace, ovi ostali nista specijalno, pogotovo Veljkovic koji ode u Zvezdu. Moze on tamo imat mjesta prije nego kod nas. Mi imamo pet stopera sa potencijalom da igraju u top klubovima.

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 10 feb 2025, 19:03

Mogli je napisao/la:
10 feb 2025, 18:53
fanatik19 je napisao/la:
Kod baustelaca je jedno 20%-80% odnos onih kojim smo prva opcija i nismo. A kod srba i hrvata 1%-99%. :yawn:
Smanji taj 1%...
Ako je ovako - steta, jer bilo bidobro imati tog lijevaka stopera...medjutim ako nece koga ****...
Ja se samo nadam da ovo nece biti opravdanje Barbarezu da i dalje zove Bicakcica, te da otvara prostor za zakopavanje ratne sjekire sa Hadzikadunicem...

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 10 feb 2025, 19:03

Ja ne bih ništa ovdje puno komentarisao budući da smo imali slučaj i sa bazdarom koji je drugačije izgledao.

Ovdje se niko od aktera nije oglasio. Vrlo moguće je da kurir kao srpski mediji stvara pritisak samo da ga pozovu i kaparisu. Vjerujem da ćemo znati sve na idućem okupljanju kada vidimo sastav i ako ga ne bude kada neko od ss novinara bude selektora pitao (ako ne bude pozvan ni za Srbiju).

Mada ako ga nije Savo Milošević doveo kada je htio, sumnjam da će doći i na poziv Sergeja.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.