Cudo od igraca,kad je dolazio rekao sam da je to nase najvece pojacanje,steta plivadon u glavi. Lik reseta,asistira valjda ga sad neko kupi ako bista da zaradimo.Hudnjak je napisao/la: ↑10 feb 2025, 19:58On bi ovdje bio bolji i od gulaša ali ne zeli ostati.luckystrike je napisao/la: ↑10 feb 2025, 19:54Dva gola sinoć, prošlu utakmicu asistencija. Valjda sazrije u Kolumbiji za Koševa dogodine![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Otice on za preko milionmosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:03Cudo od igraca,kad je dolazio rekao sam da je to nase najvece pojacanje,steta plivadon u glavi. Lik reseta,asistira valjda ga sad neko kupi ako bista da zaradimo.Hudnjak je napisao/la: ↑10 feb 2025, 19:58On bi ovdje bio bolji i od gulaša ali ne zeli ostati.luckystrike je napisao/la: ↑10 feb 2025, 19:54
Dva gola sinoć, prošlu utakmicu asistencija. Valjda sazrije u Kolumbiji za Koševa dogodine![]()
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta te uvrijedilo u njegovom postu pa tako vrijedjas covjeka?Istinski je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:01Sprčim ti dedu u šupak jer je bio u stanju napraviti takvog idiota koji je uspio složiti takvu konjinu kao što si ti. Majmunčino neotesanaHudnjak je napisao/la: ↑10 feb 2025, 19:58On bi ovdje bio bolji i od gulaša ali ne zeli ostati.luckystrike je napisao/la: ↑10 feb 2025, 19:54
Dva gola sinoć, prošlu utakmicu asistencija. Valjda sazrije u Kolumbiji za Koševa dogodine![]()
I ja mislim da bi bio dobar ali djaba sve kad ne zeli ostati
- luckystrike
- Kontakt:
Barisic umjesto nama ode u Leganes, i pokida krizne liganente nakon 7 minuta igre.
Izgleda da smo Bornu dobro kleli, eno odmah ligamente pokidao, završio sezonu.
Momku brz oporavak od srca. Njemu ništa ne zamjerim, i ja bih radije u Primeru nego ovdje za iste pare. Drago mi je što se uopće barata takvim imenima. 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma koristi mala futa to što nema moderacije. Tako je i na ostalim temama baš "poželjan"Tatamata1946 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:26Sta te uvrijedilo u njegovom postu pa tako vrijedjas covjeka?
I ja mislim da bi bio dobar ali djaba sve kad ne zeli ostati
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
I ogroman je, a prava radilica. Od dana kada je dosao, svi smo govorili da je igracina i niti jednom nas nije iznevjerio, bas klasa. Ne bi to mogao niko u BiH dovesti.
Vjerujem da bi takav i Mudrazija bio.
Trenira li onaj momak sto je doveden iz zvijezde sa prvim timom?
-
- Kontakt:
Onda se neko pita zasto Mehmedovic i Karic nisu igrali u Lpkomotivi pored ove dvije zvjeri.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:56I ogroman je, a prava radilica. Od dana kada je dosao, svi smo govorili da je igracina i niti jednom nas nije iznevjerio, bas klasa. Ne bi to mogao niko u BiH dovesti.
Vjerujem da bi takav i Mudrazija bio.
A realno gledajuci Bubanja, Gojkovic, Lulic, Pavicic su preozbiljni igraci za nase lige, ljudi su ovo prepisali davno
Sazna li se sta na kraju jel valja cemu druga talijanska? Realno, ko ne moze meda u drugoj talijanskoj nema sta ovdje trazit. Treba napravit dvojnu registraciju sa Pordenoneom poslat im Ristica, Jattu i Hamzica da sazriju.
Mi smo navikli dovodit igrace iz serie a (Jajalo, Ikande)

Mislim da su nam sanse velike i bez titule da odemo u grupe, sad je pitanje samo sta ako ode Guli

-
- Kontakt:
Da, samo sto Lulicu i Pavicicu istice posudba na kraju sezone.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Lulic 300k eura ja msm da je otkup, Pavicic nema tu opciju ali valjda se moze ugovoriti i njeg
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja ne vidim ekipu koja nas moze nadigrati, koja je kvalitetnija i koja nam moze drzati cas fudbala.
Moze se desiti takticki kiks kao sto je to bio slucaj jednog poluvremena protiv svinja i zelje, moze se desiti i los dan, ali ubjedjen sam kada bi se igralo pravilima nogometne igre da nam niko ne bi parirao. To vise vidim kao fakt nego subjektivno misljenje.
Dodaj na ta imena jos gulishu, djordjevica i beganovica, stvarno smo individualno daleko iznad ostalih.
U napadu i na golmanskoj poziciji nismo najkompletniji ali sve ostalo je bomba.
Samo zelim jednu regularnu sezonu gdje niko nece imati protekciju i na polusezoni bismo slavili titulu.