Jebbem ti drugu polovinu
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Admine banuj ovo smece, inace bojkot foruma
Velezovci i Zrinjevci vec bojkotuju i ne pisu ovdje
Umjesto da postanete regionalni, postacete kurcina od portala
Velezovci i Zrinjevci vec bojkotuju i ne pisu ovdje
Umjesto da postanete regionalni, postacete kurcina od portala
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nisam ja debil kao ti
Ili nodi 80 ili nikako
Vozdra ne pisem vise ovdje, dok je vas debila
Nadam se i ostali da ce te stati s pisanjem
Kad ne bude raje, nek se zapitaju ovi sto vode ovaj forum
Svakako su ratni huskaci otjerali 85% raje s foruma, jer su i admini teski debili
Ili nodi 80 ili nikako
Svakako su ratni huskaci otjerali 85% raje s foruma, jer su i admini teski debili
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Vrati se nodi, kako ce forum opstati bez tebeNoDi80 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:28Nisam ja debil kao ti
Ili nodi 80 ili nikako

Nisu ti nikad manijakalnost vratili?NoDi80 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:28Nisam ja debil kao ti
Ili nodi 80 ili nikako
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Combattente87
- Kontakt:
Hudnjak je Srbenda, koja namjerno ruši ugled fine sarajevseke raje !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Evo ga nodi se vratio sa nikom bratskog im borca

I ti se nerviras zbog penzionera i kloca tobeta frajer penzioner u americi boomer mrtvi otkrio pored facebooka da postoji i forum i od tada ga siluje nemilosrdnoNoDi80 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:28Nisam ja debil kao ti
Ili nodi 80 ili nikako
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nodi napusta temu od oktobra
Nemoj bolan radi bosne...
Nemoj bolan radi bosne...
- MocMahale444
Naravno, pa rodjen je u srbistanu.Combattente87 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:36Hudnjak je Srbenda, koja namjerno ruši ugled fine sarajevseke raje !
Nema veze vazno je da su ga se i pitari odrekli.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dobra ideja za fejsbuk, sad cu i tamo napraviti profil i postavljati istinu.TefalTava je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:43I ti se nerviras zbog penzionera i kloca tobeta frajer penzioner u americi boomer mrtvi otkrio pored facebooka da postoji i forum i od tada ga siluje nemilosrdnoNoDi80 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:28Nisam ja debil kao ti
Ili nodi 80 ili nikako
PS sta znaci boomer je li nesto dobro ili ne valja?
Nisi razumeo predsednika. Nije rekao srbistan nego TEHERANMocMahale444 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:55Naravno, pa rodjen je u srbistanu.Combattente87 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:36Hudnjak je Srbenda, koja namjerno ruši ugled fine sarajevseke raje !
Nema veze vazno je da su ga se i pitari odrekli.

- tutankamon1905
- Kontakt:
- MocMahale444
Proucio sam ti da znas, pocet ce reagovati na tebe molitva kad zavrsi Saladinova serija.Hudnjak je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:58Nisi razumeo predsednika. Nije rekao srbistan nego TEHERANMocMahale444 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:55Naravno, pa rodjen je u srbistanu.Combattente87 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:36Hudnjak je Srbenda, koja namjerno ruši ugled fine sarajevseke raje !
Nema veze vazno je da su ga se i pitari odrekli.![]()
![]()
![]()
Ako ne znas nista uciti, govori u sebi crna ovca - bijela ovca.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Imao sam nekih obaveza pa sam bio zaboravio na forum i eto pretvorise ga u najvece smece.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:59Cekamo derbi, pa da vratimo ovaj forum na stare staze slave. Ovo sto se desava zadnjih par mjeseci je dovelo ovaj forum do statusa najveceg smeca na internetu
- tutankamon1905
- Kontakt:
Da odmah unaprijed pozdravim i admine koji ce za mjesec dana nakon prvih nasih objava, provokacija i "svadja" podijelit 20 banova normalnim likovima koji vole zajebanciju, a ostavit ce debileHudnjak je napisao/la: ↑10 feb 2025, 21:03Imao sam nekih obaveza pa sam bio zaboravio na forum i eto pretvorise ga u najvece smece.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:59Cekamo derbi, pa da vratimo ovaj forum na stare staze slave. Ovo sto se desava zadnjih par mjeseci je dovelo ovaj forum do statusa najveceg smeca na internetu
Kako to mislis bijela? Valjda je bela bre, koji ti je sejtan?MocMahale444 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 21:03
Proucio sam ti da znas, pocet ce reagovati na tebe molitva kad zavrsi Saladinova serija.
Ako ne znas nista uciti, govori u sebi crna ovca - bijela ovca.

Nego kad smo kod tih boja, sta ti mislis o ovome?

Nakon nekog vremena stiglo je obaveštenje zbog čega je transparent izgledao baš tako. Naime, crvena boja bila je posvećena navijačima Radničkog iz Kragujevca, žuto-plave boje pristalicama Zemuna, a plave navijačima sarajevskog Željezničara.
Povod da "delije" razviju transparent sa pomenutim natpisom je činjenica da su navijači kragujevačkog Radničkog i Zemuna nedavno bili na sarajevskom derbiju između Željezničara i Sarajeva kako bi bili podrška svojoj bratskoj grupi - "manijacima".

Mogo bi Vicika opet Hasetovce da zajaše.
Kod pitara kad citas forum svi su im prekucali ligu. I Gojkovic i Lulic i Guli. Ma svi prekucali ali oni vazda 20b od titule a toliko se ulaze.
Kod pitara kad citas forum svi su im prekucali ligu. I Gojkovic i Lulic i Guli. Ma svi prekucali ali oni vazda 20b od titule a toliko se ulaze.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Da li je moguce da admin i ostali koji treba da uredjuju teme na forum se ponasaju da ignorisu i sve pustaju? Kakav nivo ametarizma i nerada, isto drzavna institucija i to nivo neke izmisljenje agencija/ministarstva.
Ja sam licno prijavio u zadnjih 4/5 dana sve postove u kojima se psuje drugim clanovima foruma i orgija sa nacionalno&faistickim izjavama. Hudnjaku samo sam prijavio 10tak postova. Cekamo admina, dolazi pjeske iz Sibira
Ja sam licno prijavio u zadnjih 4/5 dana sve postove u kojima se psuje drugim clanovima foruma i orgija sa nacionalno&faistickim izjavama. Hudnjaku samo sam prijavio 10tak postova. Cekamo admina, dolazi pjeske iz Sibira

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Paromlinac, sarajevo19461987 i 24 gosta.