dedo26 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 23:08
Karloboss je napisao/la: ↑10 feb 2025, 23:03
dedo26 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 22:53
Pricam o trenutnoj situaciji. Hrvati zadnjih 5 godina izbacuju nesto al to nije ni priblizno Modricu i Kovacicu, o tome ti pricam. DOk mi vec sad imamo talenata dosta vise od njih, sa potencijalnom da naprave velike karijere. To znaci da sad imamo temezelje za 10 godina, a Hrvatska cini mi se da nema neke temelje nakon odlaska Modrica i Kovacica.
Baturina (Dinamo ) , Petar Sucic (Inter) luka Sucic (Sociedad) to samo potencijal u sredini.
Modrića nitko nemoze izbaciti na automat, niti ne mora.
Gledaj malo dublje šta oni imaju mladeža u njemačkim, talijnskim u21 ligama samo. Dinamo i lokomotiva u 19 u Knock put fazi u19 LS , hajduk prije 1,5 godinu u finalu LS
u19.
Kakva bih nažalost , zato sto se čelik prodao?
Tamo Osijek u17 i Slaven Belupo u19 prodaje 16 godišnjake za veće pare
Da se ne lazemo, Baturina i Sucic se tek moraju dokazat internacionalno. Hrvatska liga je jaka regionalno, tj najjaca, ali nije mjerilo igranje protiv Gorice, iako je i Modric igrao protiv takvih pa napravio karijeru. Kazem da s njima treba sacekat, desavalo se da mnogi uspiju ali neki i propadnu poput Halilovica, Pjace, onda onog malog u Romi sto je igro. Istina, dosta ih je i uspjelo. Ja bi radije talenta u Kelnu da imam nego u Dinamu, jer tesko je procjenit dal moze napravit veliku karijeru.
Cinjenica je da poslednjih godina sve sto prodaju ne briljiraju narocito u timovima gdje odu.
A kad spominjes BiH ligu, mi nikad nismo ni pravili igrace, nego smo iz dijaspore uzimali igrace. Imam osjecaj da si katolik iz Bosne koji voli Bosnu, al volis i Hrvatsku jer je gledas ko na drugu domovinu. Tvoj stil pisanja je isto hrvatski, i vidim da ih branis.
Sucic je dobar igrac, on im moze bit buducnost.
Ja Sam it bosne i na avataru vidiš šta sam . Volim Hrvate, srbe i Bošnjake normalne, i svaku repku pratim.
Možda sam zato realan i subjektivan.
I stvarno teško pratim fudbala tih tri država , Hrvati su strašni šta se tiče fudbala . Jeli to mnogo ne vole da čitaju i čuju, i ja tu ne vidim nekakvog pada . Naravno neće oni gurati stalno neko finale ili polufinale .
Ali imaju stvarno odličnog omladinskog temelja , i liga razvija. Oni mali Olmo je njih odveo još na veći nivo na internacijonalnoj sceni. A tu Modrić tamo gvardiol etc
Budemo realni,
glupost je bih snijma usporediti ili pričati da imamo veći potencijal .
Srbima se Smijemo a oni redovni igraju SP i sada opet EP.
Njihova u21 i u19 repka često medju 5 najbolji u evropi.
Jedan tsc, cuckaricki milijunske transfere.
Hrvati imaju jaku dijasporu, Srbi možda malo slabije ali dobra a bih repka živi od dijaspore , dok oni slagaju fino
A za ono drugo, politicno, srbin je srbin , hrvat hrvat a to se treba akceptirati da udje normalnost u državu . Tek kad to uspije “Hrvat” ili “Srbin” će ponosom reci da ja Bosanac . A dok se lupa gluposti i laži , nazive se ljude pravoslavcima, katolicima , muslimanima i zidovima nikada neće uspjeti