FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
realno u kakvoj atmosferi igra Viveros nije ni cudo sto se pozelio vratiti. Kad izadje
drugaciji je intenzitet a ocito covjeku europa nije prioritet.
drugaciji je intenzitet a ocito covjeku europa nije prioritet.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nije potrebno uopste diskutovati o renanu i njegovoj statistici. Dovoljno je navratiti na kosevo 15min i vidjeti njegovo kretanje. Ni 5% onog igraca kada je tek dosao. Otisao i hvala mu.
Rožman je toliko dobar stručnjak da je odlučio da Gulishu pošalje na posudbu. Yebem i njega i onog ko mu je dao trenersku licencu.Lucas je napisao/la: ↑11 feb 2025, 08:10Još jedan u nizu igrača, sa kojim ublehe koje su nas vodile, nisu znale.Samo da mi je znati, na osnovu čega je ubleha od Rožmana zaključila da on nije za nas, da nije i on bio lijen na treninzima.Sigurno je samo, da ce i on i Renan u Kolumbiji dobiti kontinuitet u špicu, zato ne treba da cude njihovi golovi tamo.belosevic23 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 07:52Viveros 2 komada, njegova vrijednost ce samo rasti...ako nista Ismir ce uzeti pare na njemu...žao mi samo sto ga mi ne probasmo, fizicki je bio najdominantniji medju nasim igracima..strasna muskulatura
Pa ne mora značiti da se nije znalo s njim. Liku je Sarajevo 100% bilo ogroman kulturni šok, šta se tu može?
PS
Rožman nije poslao Gulishu na posudbu.
PS
Rožman nije poslao Gulishu na posudbu.
-
- Kontakt:
Eno RENNAN sinoć zabio …
Guli je "otpisan" prije nego je Rožman i došao, nemojte da prekrajamo historiju.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Misle ljudi da će 100 puta ponovljena laž postati istina.
I još će poslije reći da si branioc Simona jer činjenice pišeš.
To što nije dobru selekciju uradio i generalno što smo imali lošu sezonu sa Rožmanom, ne znači da mu se trebaju dodavati stvari koje nije uradio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ja

Kao prvo, nije ga poslao Rožman, a kao drugo morao je neko otići od stranaca jer je savez iznenada donio odluku o SMANJENJU broja stranaca i to haman pred sami početak prvenstva.
**** mater više i ova priča.

-
- Kontakt:
Zar niste pisali da se pricalo da lik nije znao da vjezbe napravi,da je najgori igrac koji je ikad dosao u ligi,takve ste nam informacije ovdje davali? Standardno sto bi se reklo,pljuvali ga zivotom a sad ga hvale.
Raja ako imate problem s brojem članske karte, može se ispraviti u fanshopu bez problema.
Meni je npr inače broj 250, a sad su stavili neki 14 hiljada nešto, pa sam otišao i ispravili najnormalnije.
Mene je nerviralo da sam maksuz otišao jer 250 je ipak moćan broj, ako znaš da su tad u kampanji "ja sam Sarajevo" krenuli brojevi za navijače čini mi se od 100.
Meni je npr inače broj 250, a sad su stavili neki 14 hiljada nešto, pa sam otišao i ispravili najnormalnije.
Mene je nerviralo da sam maksuz otišao jer 250 je ipak moćan broj, ako znaš da su tad u kampanji "ja sam Sarajevo" krenuli brojevi za navijače čini mi se od 100.
MNON
-
- Kontakt:
Nije ga poslao Rozman u Mostar.Imao je opciju da ga vrati na zimu ali je plan bio da ostane tamo i sto bolje se razvije.Na kraju dobro ispade.Da nije otisao na tu posudbu ja mislim da bi do sada vec bio na rubu tjeranja ili otjeran ozbirom da u 12 utakmica kod nas do tada nije imao nikakvog ucinka.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Mislim da se ne treba gledat ko je sta radio u proslosti vec se fokusirati na budocnost , svaki trener je imao svojih i dobrih i losih poteza to je sve sastavni dio fudbala .
Najbitnije je da je Guli sad tu i da igra kako igra a nadam se da ce pojacanja opravdat povjerenje
Najbitnije je da je Guli sad tu i da igra kako igra a nadam se da ce pojacanja opravdat povjerenje
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Bravo . Ok, Ne ide gol Renana i Turkeša to se moze desiti svakom napadacu al problem je puno dublji . U presingu ne ucestvuju , zadrzavanje gradnjenje lopte ,asistencije,prijenos lopte,duel igra ,defanzivni zadatci itd itd . Ni u jednom ovom segmentu oni nisu zadovoljili ta njihova igra mi je puno veci problem od realizacije .ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 feb 2025, 10:19Nije potrebno uopste diskutovati o renanu i njegovoj statistici. Dovoljno je navratiti na kosevo 15min i vidjeti njegovo kretanje. Ni 5% onog igraca kada je tek dosao. Otisao i hvala mu.
Jesu naši jučer slobodan dan imali? Nema slika s treninga nikako. Najveća mi je briga ovaj Bugarin hoće li se i kada uklopiti jer je upitno kako će nam desna strana s Unušićem i Francisom protiv kona izgledat'. Protiv Sloge se nekako i skrpilo to.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne mora Francis igrati. Beganović je ušao zadnjih 15ak min protiv Sloge, vjerujem da je 10 dana dovoljno da može od prve minute krenuti derbi.
Više mi je žao što nema Đorđevića, itekako ćemo mi osjetiti period koji ne bude igrao. A i dalje se ne zna kad će se vratiti, niko o tome ne priča

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 11 feb 2025, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Što se ne bi uklopio ako momak zna igrat sigurno da hoce , pritom su i on i Karlo prosli pripreme sa svojim bivsim ekipama tako da su sigurno na zadovoljavajucem fizickom nivou
Inace ako neko ima info hoce li mozda bit ova dogovorena prijateljska neki stream ili ce biti opet na Kosevu otvorena za gledaoce
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- napoleon72
- Kontakt:
Čemu ironija i frustracija ako pitam najnormalnije? Kakav ti poremećaj sa živcima imaš? Neki imamo život i mimo Sarajeva i ne pratimo svaki pokret koji se desi u klubu.
Evo baš nađem članak na kojem je i ovaj portal napisao da ga je Rožman izbacio iz ekipe.

Evo i primjera kad si normalan čovjek i nisi isfrustriran.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zato kad bude tu, bit ce muka koga poslati na klupu pod uslovom da ce ovdje biti vjerovatno U21 igracGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2025, 11:36Više mi je žao što nema Đorđevića, itekako ćemo mi osjetiti period koji ne bude igrao. A i dalje se ne zna kad će se vratiti, niko o tome ne priča![]()

Mehmedovic
Krdzalic
Bubanja
Lulic
Pavicic
Djordjevic
Mustafic
nedimmmm1337 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 11:37Inace ako neko ima info hoce li mozda bit ova dogovorena prijateljska neki stream ili ce biti opet na Kosevu otvorena za gledaoce
Tesko jer je Zeka rekao da novinari za to nece znati.. tako da vjerovatno samo izvjestaj na kraju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, MokraKifla, Velo6 i 47 gostiju.