Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Megamon
- Kontakt:
Re: Chat
ma daj,zar je ovo mogucedemir44 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Reklama ljudi, reklama. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
da je remi u pitanju povjerovao bih
mada, ako iko od fudbalera moze ovo uraditi onda je to beckham.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma nema sanse. Montaza, sto posto. Dobro rece @Bosco
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma sve je to nastimano u onim programima u kojima let lopte mozes usmjeriti kako ti zelis. Ako si profesionalac (kao u ovom videu), greske se nece previse primjecivati, no ako si amater, ljudsko oko ce to jasno vidjeti. 
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
isto kao i ovdje. mislim ok, lebron nemoze uvezat tri trice iz kornera, ali zato uredno moze sa svoje trice ubaciti 5-6 suteva u nizu
isto kao i ovdje. mislim ok, lebron nemoze uvezat tri trice iz kornera, ali zato uredno moze sa svoje trice ubaciti 5-6 suteva u nizu
-
Dzeko_klupa
- Kontakt:
dze ste pickoljubci......
Sta bi sa onim jarugom sto je proguto neidentifikovani klizeci objekat iz vagine?

Zadnja izmjena: Dzeko_klupa, dana/u 11 apr 2011, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik će želji-selji da vedri i oblači narednih dana !!!
pa covjece gledaj samo ovo...igraci na utakmici kada je recimo, istek cetvrtine pa moraju sutati od svog kosa, bace loptu svom snagom i to jednom rukom da dobace do kosa, a ovdje LBJ lagano suta ko da je kos od njeg udaljen 2 metra...montaza 101 %Donnie Darko je napisao/la:[youtube][/youtube]
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
MA ovo sa LBJ-om im je bilo lako montirati..Ni u jednom tretnutku se ne vidi cijeli luk leta lopte.Ovo bih i ja mogao nastimati na mobitelu dok kakim 
- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
mislim ako mogu ovako nesto montirati, zasto ne bi mogli ono gore sa becksom
mislim ako mogu ovako nesto montirati, zasto ne bi mogli ono gore sa becksom
- DAVID VILLA
- Kontakt:
jesam se smorio danas otiso kod doktora za ovu prehladu ceko 2 sata,dadne mi neke tablete sad ih moram pit
jedva ceko da dodjem kuci na komp 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Tvoja bolest se ne lijeci tabletamaDAVID VILLA je napisao/la:jesam se smorio danas otiso kod doktora za ovu prehladu ceko 2 sata,dadne mi neke tablete sad ih moram pitjedva ceko da dodjem kuci na komp
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Motkom*p!p!t@* je napisao/la:Tvoja bolest se ne lijeci tabletamaDAVID VILLA je napisao/la:jesam se smorio danas otiso kod doktora za ovu prehladu ceko 2 sata,dadne mi neke tablete sad ih moram pitjedva ceko da dodjem kuci na komp
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Frutek je napisao/la:Motkom*p!p!t@* je napisao/la:Tvoja bolest se ne lijeci tabletamaDAVID VILLA je napisao/la:jesam se smorio danas otiso kod doktora za ovu prehladu ceko 2 sata,dadne mi neke tablete sad ih moram pitjedva ceko da dodjem kuci na komp
![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- legenda reala
- Kontakt:
jesu te to odma banovali ,pa neka ga malo da koju prozborimo nemojte ga diratiDzeko_klupa je napisao/la:pozzdrav
evo i mene. ja sam novi ovdje, gdje je topic za upoznavanje?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Analiticar_1 je napisao/la:Znatl vi onu pjesmu: "Ne moze nam niko nista, jaci so od sudbine ".....![]()
GIGANT !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Nail for Real
- Kontakt:
Samo nemoj opet da se najavljujesAnaliticar_1 je napisao/la:Znatl vi onu pjesmu: "Ne moze nam niko nista, jaci so od sudbine ".....![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- legenda reala
- Kontakt:
odam sam te pozno ,ko još može izmisliti luđi nik od tebe ,šta radiš imal kakvih kobilaAnaliticar_1 je napisao/la:Znate li vi onu pjesmu: "Ne moze nam niko nista, jaci so od sudbine ".....![]()
kolko ti puta moram ponoviti da ja imam samo ovaj nik ,bogami
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
i jesi li je ,jel joj vruća pickaAnaliticar_1 je napisao/la:Sinoc mi se nasmagala jedna kobila kad sam iso po vodu....Ja naiso i picim kroz livadu, a ona dole rasapela se na brezu, rasirila picokaru i sunca je na suncu.....I zvizdi mi iz pcke...Ja mislio neko svira na fruli, kad ono kobila zvizdi iz p..ke...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.