NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nisa vas ovaj poraz ne treba da čudi ljudi bolje odigrali,fali nama jos dosta toga ekipa jednostavno nije za ovakve protivnike koji se lahko mogu nositi I sa jačim protivnicima od nas.
Treba dovest jos dva do tri kvalitetna igraca stoper nam fali pored mujcica nam treba neko iskusan dok Avdic kraj njih jos moze da stasa,Buisica i ne bi da komentarisem.Desnog beka nemamo Agic nece moc izgurat ovu sezonu na toj poziciji I ako se forsira djete je nase ali jednostavno je slab.
Sad ce se uci u seriju losih rezultata jer protiv Banovica I Gradine daj boze da uzmemo sta.
Direktni konkurenti za opstanak kao sto je Jedinstvo se fino pojacalo u odnosu na nas.
Brzo krilo Tipa Softic iz Rahica bi nam dobro doso mislio sam da je on novo pojacanje,al sacekat cu jos da vidim koga je piska potpiso.
Kad se Talison moze ocekivat da zaigra znal se sta?
Treba dovest jos dva do tri kvalitetna igraca stoper nam fali pored mujcica nam treba neko iskusan dok Avdic kraj njih jos moze da stasa,Buisica i ne bi da komentarisem.Desnog beka nemamo Agic nece moc izgurat ovu sezonu na toj poziciji I ako se forsira djete je nase ali jednostavno je slab.
Sad ce se uci u seriju losih rezultata jer protiv Banovica I Gradine daj boze da uzmemo sta.
Direktni konkurenti za opstanak kao sto je Jedinstvo se fino pojacalo u odnosu na nas.
Brzo krilo Tipa Softic iz Rahica bi nam dobro doso mislio sam da je on novo pojacanje,al sacekat cu jos da vidim koga je piska potpiso.
Kad se Talison moze ocekivat da zaigra znal se sta?
Mislim da je rijec o nasem bivsem igracu svima nam dobro poznatgegenpress je napisao/la: ↑08 feb 2025, 18:53Ovo Piska najavljuje novog igraca, jel opet neko iz zupanijske lige znal se sta..
Jel ćulum u pitanju?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gledam kako Fahrudin ponovo daje ostavke. To je odraz njegove (ne)sposobnosti u odabiru igrackog kadra. Ko ce odgovarati za sramotan poraz od treceligaša? S ovim igrackim kadrom i manekenima, put ka drugoj ligi je neizbjezan
Fahrudine, mogao bi obaviti neku presicu da malo objasniš planove za drugi dio sezone, dolaske/odlaske, stanje duga prema državi, radovi na stadionu i slično. Da malo smiriš tenzije oko kluba a i čisto bilo bi lijepo da se obratiš kao službeni predstavnik. Pozdrav!
-
- Kontakt:
Slazem se 100%Toxic17 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 13:07Fahrudine, mogao bi obaviti neku presicu da malo objasniš planove za drugi dio sezone, dolaske/odlaske, stanje duga prema državi, radovi na stadionu i slično. Da malo smiriš tenzije oko kluba a i čisto bilo bi lijepo da se obratiš kao službeni predstavnik. Pozdrav!
-
- Kontakt:
Glavni teren malo je rec u katastrofalnom stanju.
Hocel se moc dotjerat do početka prva domaće utakmice?
Hocel se moc dotjerat do početka prva domaće utakmice?
9 golova u 4 utakmice smo primili sto daje prostora za razmisljanje da se I u defanzivnom redu nesto uradi.
Jasno mi je da mato igra visok presing ali nemamo mi brze stopere za to,ako cemo uc sa ovim Mujcicima Avdicima Buisicima u sezonu nek nam je bog na pomoci.
Jasno mi je da mato igra visok presing ali nemamo mi brze stopere za to,ako cemo uc sa ovim Mujcicima Avdicima Buisicima u sezonu nek nam je bog na pomoci.
Tesko sa ovom ekipom Zvijezda moze ostati u ligi bez jos jednog stopera, beka, zadnjeg veznog i spica koji ce dati go iz tri sanse. U prvih 8 kola nastavka sezone gostujemo 5 a na kraju sezone imajuci u vidu da se skracuje liga na 14 ekipa 9to mjesto ce biti opstanak. Ispali su Radnicki i odusao Simm Bau ali se mora biti na kraju sezone bolji jos od G.Rahica, Jedinstva, Radnik H, Gorazda i Tomislava a svima se gostuje osim Tomislava. Iz Premijer lige ako ostane ovako ispadaju 4 ekipe (Gosk, Sloboda, Igman K i Posusje igra baraz sa Stupcanicom), uz dvije ekipe koje ulaze barazom iz drugih liga (Krusevo, D. Istok, Vitez i Rudar K.).
Slažem se da nam fali bar još 2 provjerena igrača ali isto je istina i da je liga trenutno mnogo tanka što se tiče igračkog kadra uopšteno. Mislim da smo puno toga dobili s Matom bar što se tiče stila igre i samog pristupa utakmicama. Momci će pokazati puni potencijal u prvenstvu. Sretno!
Izvinjavam se na upadu,baraž se igra samo u slučaju da deveti i deseti budu iz različitih entitenskih saveza. Nabrojane ekipe su iz federacije pa baraža u tom slučaju nemože biti.HMKAHH je napisao/la: ↑23 feb 2025, 14:22Tesko sa ovom ekipom Zvijezda moze ostati u ligi bez jos jednog stopera, beka, zadnjeg veznog i spica koji ce dati go iz tri sanse. U prvih 8 kola nastavka sezone gostujemo 5 a na kraju sezone imajuci u vidu da se skracuje liga na 14 ekipa 9to mjesto ce biti opstanak. Ispali su Radnicki i odusao Simm Bau ali se mora biti na kraju sezone bolji jos od G.Rahica, Jedinstva, Radnik H, Gorazda i Tomislava a svima se gostuje osim Tomislava. Iz Premijer lige ako ostane ovako ispadaju 4 ekipe (Gosk, Sloboda, Igman K i Posusje igra baraz sa Stupcanicom), uz dvije ekipe koje ulaze barazom iz drugih liga (Krusevo, D. Istok, Vitez i Rudar K.).
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ne. Baraz se igra ako su na 9. i 10. mjestu ekipe iz istog entiteta.Beledija je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:20Izvinjavam se na upadu,baraž se igra samo u slučaju da deveti i deseti budu iz različitih entitenskih saveza. Nabrojane ekipe su iz federacije pa baraža u tom slučaju nemože biti.HMKAHH je napisao/la: ↑23 feb 2025, 14:22Tesko sa ovom ekipom Zvijezda moze ostati u ligi bez jos jednog stopera, beka, zadnjeg veznog i spica koji ce dati go iz tri sanse. U prvih 8 kola nastavka sezone gostujemo 5 a na kraju sezone imajuci u vidu da se skracuje liga na 14 ekipa 9to mjesto ce biti opstanak. Ispali su Radnicki i odusao Simm Bau ali se mora biti na kraju sezone bolji jos od G.Rahica, Jedinstva, Radnik H, Gorazda i Tomislava a svima se gostuje osim Tomislava. Iz Premijer lige ako ostane ovako ispadaju 4 ekipe (Gosk, Sloboda, Igman K i Posusje igra baraz sa Stupcanicom), uz dvije ekipe koje ulaze barazom iz drugih liga (Krusevo, D. Istok, Vitez i Rudar K.).
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
U slučaju da deveto i deseto mjesto na kraju takmičenja zauzmu dva kluba iz istog entitetskog saveza, tada iz Wwin lige BiH na kraju direktno ispadaju tri najslabije plasirana kluba. Ekipa koja bude devetoplasirana na tabeli Wwin lige BiH će razigravati za plasman u Wwin ligu BiH za takmičarsku sezonu 2025/26 sa prvoplasiranom ekipom iz Prve lige istog entitetskog nogometnog/fudbalskog saveza za sezonu 2024/25, u dvije međusobne utakmice. Termini utakmica, kao i ekipu domaćina prve utakmice razigravanja će biti određeni žrijebom.
Ako se po jutru dan poznaje, lose se pise.Ono danas je nula bodova nebi dali ni ona dva gola da je ekipa brastva izasla odma u prvom poluvremenu s prvom ekipom! Bice grcevita borba za opstanak... nadam se boljim parijama
-
- Kontakt:
Desni bek, lijevi bek, štoper !
Momci puno sreće sutra!! Vjerujte u sebe!

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Istupanje iz lige, 15x u 5 godina 

Pas koji laje ne ujeda

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.