Hudnjak je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:47
jurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:44
Ma hajde prežvakali smo tu temu
Oni imaju svoje interese mi svoje , nismo isti i nemamo iste startne pozicije nit mi moramo sto oni moraju nit oni moraju sto mi moramo.
Oni misle da ćemo mi biti isti kao Borac i gori ako nam se priključe, mi to isto mislimo za njih, sa trenutnom strukturom mi nemamo interes, oni nemaju interes sa nama, sve jasno. Svako se priklonio na kraju gdje misli da može izvuci veću korist za svoj klub, da li će to biti u vidu nekog poklon trofeja da li u vidu nekih odluka nije vise ni važno.
Glupo je uglavnom i gledati to. Najbolje bi bilo da se organizuje skupština svi se pozovu izglasa i vidimo se. Ako nekom nešto ne štima pitati ga šta mu ne štima, potruditi se uskladiti da svi budu zadovoljni.
Mi sami necemo sigurno promijeniti stanje u fudbalu kao sto neće ni oni sami. Zajedno necemo. To odgovara najviše ovima sto sad vedre i oblače i zdravo živio. Nemamo se razloga prepirati oko tog. Nek rade šta hoce vrijeme će pokazati Ko je bio upravu Ko nije.
Jedino sto im zamjeram je sto nisu ostali neutralni kao i prvi put. Sto su otišli s Vicom za sto ali i to ima svoje vjerovatno i šta da se radi. Mislim opet interesi su razni. Ako misle da će im to donijet dobro sto da ne. Za 50 godina neće niko pričati o Vici nego brojati trofeje u trofejnim salama.
Ma ja ba. Samo nek ne puca. Ne pravi se fin.
TREBA GAMAD PROZIVATI I NAZIVATI IH PRAVIM IMENOM
VICINI CETNICI
Iskreno nije ti to uredu. A ti kako hoces.
Vicini pusikurci može to dobra zajebancija
Može i pjesmica Vico vas je spasio
Može svašta ali nemoj sad sto kaže momak imamo mi u društvu i užem krugu njihovih navijača ne treba tako nit je to tačno.
Uostalom ovi navijači po forumima ne donose nikakve odluke, nemaju nikakav utjecaj na politiku kluba, plasira im se šta hoce, oni slijepo brane klub, kao i svi navijači i podržavaju svak odluku kakva god ona bila, oni doduše malo u tom pretjeruju , nekad Ko da nemaju mozga , ali nije to način da se ukaze na to.
Najbolji odgovor na ovo sve je kontinuirano osvajanje trofeja.
Kad mi (ako kad) budemo osvojili 3 lige zaredom neće nas interesirati šta radi četvrtoplasirani tim PL ili šestoplasirani ili bilo koji. Gledati sebe i bavit se svojim stvarima.
Oprasmo ovdje ljude , počinje polusezona Hajd da se priča o fudbalu. **** to cetnik ustaša balija ovakav onakav. Bezveze skroz.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.