Premijer liga BiH - aktuelno

TrofejiSuTu
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TrofejiSuTu » 11 feb 2025, 15:07

Combattente87 je napisao/la: ↑

Što se tiče ovih stvari oko odgoda, suđenja i ostalih zaebancija, nadam se da ste svi kolektivno shvatili da smo mi navijači zadnji koje treba da prozivate, a da se isključivi krivac nalazi u vašem dvorištu.
Znaci ovi balijanderi sto se prodaju za sicu sami napravili ovaj kriminalni projekat,ponudili vrhuski kriminalnog saveza i ovi onako iz dosade prihvatili??
Pa cak i da je tako opet imaju kompanjone s druge strane.

Ili je sve obrnuto,kriminalci s ovim glavonjom na celu sve nacrtali,napravili sistem do najsitnijeg detalja trazili saucesnike i sitne duse s ove strane koji su to velikodisno prihvatili,a bez kojih ne bi bilo moguce sprovoditi ovaj kriminal??

O kakvoj se ovdje realnosti i laznom moralisanju prica? Propaganda,spinovanje i izvrtanje price ala ona izjava od glavutana da je sudjenje nikad bolje.

Mrs!

Tek ide medijsko dizanje halabuke i drugi legalni nacini,jer ovo beskrupulozno i otvoreno mafijanje nece sigurno ovako zavrsiti.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 11 feb 2025, 15:15

:kafa: :kafa: :kafa:

Obećanje (ni)je dug

Zeljkovićeva riječ iz decembra vrijedila do februara

Autoritativno je Vico Zeljković, predsjednik
Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na ispraćaju 2024. godine poručio da u budućnosti neće biti otkazivanja premijerligaških utakmica zbog evropskih nastupa.
To bi značilo da po ugledu na ostatak Evrope i regije klubovi iz Bosne i Hercegovine koji nastupaju u UEFA-inim takmičenjima paralelno igraju i domaće prvenstvo, u ritmu kakav je utvrđen kalendarom takmičenja.

- Donijet ćemo odluku da nema otkazivanja utakmica zbog evropskih nastupa. Znat će se na vrijeme kad se igra, raspored će biti utvrđen i na proljeće ćemo donijeti tu odluku. Naravno, uvijek postoje specifične okolnosti kada se igra neka važna utakmica i slično, ali i za to ćemo pronaći model - kazao je Zeljković.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 11 feb 2025, 15:18

:kafa:
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 11 feb 2025, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 11 feb 2025, 15:24

Vicini pusikurci kazu nije vrijeme za sastanke

slika

Malo kasnije:

slika

slika

slika

slika

Ovi su gora govvna od fikreta abdica i svih cetnika zajedno

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 feb 2025, 16:21

Znaci neka ga je i zeljkan is.pusio,Vico ima jednog manje saveznika,neka sve suspenduju komplet ligu,bolje i to nego gledati teror nad svim timovima u ligi izuzev ovih iz RS,cak se terpr vrsi i nad Celikom jbte dan, nego sta kazu kone cudo nije ovaj savez registrovan jer su nam oni pricali da je to prava prica hahah raspalo se sve dao Bog jer ovo nije fudbal.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 11 feb 2025, 16:25

jurisicduska je napisao/la:
11 feb 2025, 13:44
luckystrike je napisao/la:
11 feb 2025, 13:36
penal prije svega nije trebao biti dosuđen, igrač kojeg je lopta pogodila u ruku nije imao očigledan pokret prema putanji lopte već ruka prati pokret tijela.
Ma tendeciozno suđenje
Digao im je offside nakon kojeg bi ja izasao s terena da sam sportista , šta ćeš ti tu igrati
Drugo crveni pišu opravdan a oni imaju po utakmici 2 takva starta i nikom ništa.
Nerealni su dosta.

Eto raspravlja se o regularnosti protiv ekipe iz druge lige pa dosta je to samo po sebi. Bilo je bar 5 očigledno loših odluka kad izuzmemo penal, treći gol neregularan , offside za Cekik onda na centru dva tri puta smiješan faul, bas nije ispravno suđenje ali eto.
Ofsajd je naročito kriminalan i očigledno narušava pravila igre s VAR tehnologijom, akcija se morala pustiti do kraja a potom po potrebi utvrditi eventualni prekršaj. Za ovakvu lakrdiju sudije bi trebale biti disciplinski kažnjenje za povrede propisa.

U vezi s crvenim kartonom, po meni je i on sporan. Igrač borca nije bio u izglednoj prilici za postizanje pogotka niti je u pitanju težak prekršaj. Dijete je u trku slučajno stalo na nogu protivničkom igraču.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 feb 2025, 16:32

11 feb 2025, 16:25
11 feb 2025, 13:44
11 feb 2025, 13:36
penal prije svega nije trebao biti dosuđen, igrač kojeg je lopta pogodila u ruku nije imao očigledan pokret prema putanji lopte već ruka prati pokret tijela.
Ma tendeciozno suđenje
Digao im je offside nakon kojeg bi ja izasao s terena da sam sportista , šta ćeš ti tu igrati
Drugo crveni pišu opravdan a oni imaju po utakmici 2 takva starta i nikom ništa.
Nerealni su dosta.

Eto raspravlja se o regularnosti protiv ekipe iz druge lige pa dosta je to samo po sebi. Bilo je bar 5 očigledno loših odluka kad izuzmemo penal, treći gol neregularan , offside za Cekik onda na centru dva tri puta smiješan faul, bas nije ispravno suđenje ali eto.
Ofsajd je naročito kriminalan i očigledno narušava pravila igre s VAR tehnologijom, akcija se morala pustiti do kraja a potom po potrebi utvrditi eventualni prekršaj. Za ovakvu lakrdiju sudije bi trebale biti disciplinski kažnjenje za povrede propisa.

U vezi s crvenim kartonom, po meni je i on sporan. Igrač borca nije bio u izglednoj prilici za postizanje pogotka niti je u pitanju težak prekršaj. Dijete je u trku slučajno stalo na nogu protivničkom igraču.
Ako neko zeli da vidi kako lakrdije izgledaju,kakve faulove sudije ne sviraju,kako izgleda kad nije ofsajd a sudija sudi,kako sa namjerom ides od prve minute da ubijes protivnika u pojam nek svako pogleda tekme Sarajeva sa Borcem,onda neka dodje ovdje i nek kaze dali je vece lardije gledao

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 11 feb 2025, 16:33

Hudnjak je napisao/la:
11 feb 2025, 15:24
Vicini pusikurci kazu nije vrijeme za sastanke

slika

Malo kasnije:

slika

slika

slika

slika

Ovi su gora govvna od fikreta abdica i svih cetnika zajedno
CESTITKE PLAVIMA CETNICIMA
:bow: :bih: :bow:

slika

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 11 feb 2025, 16:35

Isto djeca se ponašaju sarajevski klubovi. Tačno se osjeti "Bosna" u svakom segmentu društva, pa i u organizaciji nogometa.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 feb 2025, 16:37

denimen99 je napisao/la:
11 feb 2025, 16:35
Isto djeca se ponašaju sarajevski klubovi. Tačno se osjeti "Bosna" u svakom segmentu društva, pa i u organizaciji nogometa.
Svi sarajevski klubovi su na jednoj strani a kone su na drugoj yo sve govori,nemoj mjesat kruske i jabuke,ovdje je sve jasno kao dan,bolje cigani nego Pitari pa to su javno rekli.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 feb 2025, 16:39

Neka smo se Colpi i kompaniji tj grobarima BH fudbala i sarajevskog u cejf us.rali,gdje cr sad ti idioti zaradite tolike plate za namjestanja,lopovluke itd volio bi im vidjet face vise od zivota. Toliko su zamrzili Sarajevo jer im je sve planove u.hebalo da sad vec javno pokazaju mrznju,guraju sudije da nas sto vise ostete,prave dilove al dzaba,neka se ovo desilo makar sve propalo,vazno je da zlo nije pobijedilo,zamisli koji si level kao nase kone kad si na strani Junuzovica i Colpe,to je dno zivota i to zna svako ko je rodjen u nasem gradu,to je ponizenje na maksimumu.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 11 feb 2025, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 11 feb 2025, 16:40

denimen99 je napisao/la:
Svi sarajevski klubovi predvodjeni nasim najvecim klubom FK Sarajevom se bore protiv cetnickog zla koji pokusavaju unistiti sve sto ima veze sa drzavom BiH, dok su cetalji (fk vaso miskin crni) kleknuli pred agresore uzeli njihova spolovila u svoja smrdljiva usta, cuclaju ih i uzivaju dok ih ovi odozgo maze po plavim kosicama i klempavim usima.
Ostatak bih ponizno gleda i suti.
Zadnja izmjena: Hudnjak, dana/u 11 feb 2025, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 feb 2025, 16:44

Ma hajde prežvakali smo tu temu
Oni imaju svoje interese mi svoje , nismo isti i nemamo iste startne pozicije nit mi moramo sto oni moraju nit oni moraju sto mi moramo.

Oni misle da ćemo mi biti isti kao Borac i gori ako nam se priključe, mi to isto mislimo za njih, sa trenutnom strukturom mi nemamo interes, oni nemaju interes sa nama, sve jasno. Svako se priklonio na kraju gdje misli da može izvuci veću korist za svoj klub, da li će to biti u vidu nekog poklon trofeja da li u vidu nekih odluka nije vise ni važno.

Glupo je uglavnom i gledati to. Najbolje bi bilo da se organizuje skupština svi se pozovu izglasa i vidimo se. Ako nekom nešto ne štima pitati ga šta mu ne štima, potruditi se uskladiti da svi budu zadovoljni.

Mi sami necemo sigurno promijeniti stanje u fudbalu kao sto neće ni oni sami. Zajedno necemo. To odgovara najviše ovima sto sad vedre i oblače i zdravo živio. Nemamo se razloga prepirati oko tog. Nek rade šta hoce vrijeme će pokazati Ko je bio upravu Ko nije.

Jedino sto im zamjeram je sto nisu ostali neutralni kao i prvi put. Ako već neće sa nama, možda i ne trebaju objektivno. Sto su otišli s Vicom za sto ali i to ima svoje vjerovatno i šta da se radi. Mislim opet interesi su razni. Ako misle da će im to donijet dobro sto da ne. Za 50 godina neće niko pričati o Vici nego brojati trofeje u trofejnim salama.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 11 feb 2025, 16:47

11 feb 2025, 16:44
Oni imaju svoje interese mi svoje , nismo isti i nemamo iste startne pozicije nit mi moramo sto oni moraju nit oni moraju sto mi moramo.

Oni misle da ćemo mi biti isti kao Borac i gori ako nam se priključe, mi to isto mislimo za njih, sa trenutnom strukturom mi nemamo interes, oni nemaju interes sa nama, sve jasno. Svako se priklonio na kraju gdje misli da može izvuci veću korist za svoj klub, da li će to biti u vidu nekog poklon trofeja da li u vidu nekih odluka nije vise ni važno.

Glupo je uglavnom i gledati to. Najbolje bi bilo da se organizuje skupština svi se pozovu izglasa i vidimo se. Ako nekom nešto ne štima pitati ga šta mu ne štima, potruditi se uskladiti da svi budu zadovoljni.

Mi sami necemo sigurno promijeniti stanje u fudbalu kao sto neće ni oni sami. Zajedno necemo. To odgovara najviše ovima sto sad vedre i oblače i zdravo živio. Nemamo se razloga prepirati oko tog. Nek rade šta hoce vrijeme će pokazati Ko je bio upravu Ko nije.

Jedino sto im zamjeram je sto nisu ostali neutralni kao i prvi put. Sto su otišli s Vicom za sto ali i to ima svoje vjerovatno i šta da se radi. Mislim opet interesi su razni. Ako misle da će im to donijet dobro sto da ne. Za 50 godina neće niko pričati o Vici nego brojati trofeje u trofejnim salama.
Ma ja ba. Samo nek ne puca. Ne pravi se fin.

TREBA GAMAD PROZIVATI I NAZIVATI IH PRAVIM IMENOM

VICINI CETNICI

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 feb 2025, 16:54

Hudnjak je napisao/la:
11 feb 2025, 16:47

Jedino sto im zamjeram je sto nisu ostali neutralni kao i prvi put. Sto su otišli s Vicom za sto ali i to ima svoje vjerovatno i šta da se radi. Mislim opet interesi su razni. Ako misle da će im to donijet dobro sto da ne. Za 50 godina neće niko pričati o Vici nego brojati trofeje u trofejnim salama.

VICINI CETNICI
Iskreno nije ti to uredu. A ti kako hoces.
Vicini pusikurci može to dobra zajebancija
Može i pjesmica Vico vas je spasio
Može svašta ali nemoj sad sto kaže momak imamo mi u društvu i užem krugu njihovih navijača ne treba tako nit je to tačno.

Uostalom ovi navijači po forumima ne donose nikakve odluke, nemaju nikakav utjecaj na politiku kluba, plasira im se šta hoce, oni slijepo brane klub, kao i svi navijači i podržavaju svak odluku kakva god ona bila, oni doduše malo u tom pretjeruju , nekad Ko da nemaju mozga , ali nije to način da se ukaze na to.

Najbolji odgovor na ovo sve je kontinuirano osvajanje trofeja.
Kad mi (ako kad) budemo osvojili 3 lige zaredom neće nas interesirati šta radi četvrtoplasirani tim PL ili šestoplasirani ili bilo koji. Gledati sebe i bavit se svojim stvarima.

Oprasmo ovdje ljude , počinje polusezona Hajd da se priča o fudbalu. **** to cetnik ustaša balija ovakav onakav. Bezveze skroz.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 feb 2025, 17:06

Ide krivicna protiv Solde zivotom. Zamisli ti tog kriminala kad na skupstinu dodju ljudi kao Junuzovic koji nigdje nije izabran za bilo sta ili ovi iz zeljane,teski kriminal,protiv svih treba podnijeti krivicne jer su krsili zakone BIH.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 11 feb 2025, 17:07

Hudnjak je napisao/la:
11 feb 2025, 16:40
denimen99 je napisao/la:
Svi sarajevski klubovi predvodjeni nasim najvecim klubom FK Sarajevom se bore protiv cetnickog zla koji pokusavaju unistiti sve sto ima veze sa drzavom BiH, dok su cetalji (fk vaso miskin crni) kleknuli pred agresore uzeli njihova spolovila u svoja smrdljiva usta, cuclaju ih i uzivaju dok ih ovi odozgo maze po plavim kosicama i klempavim usima.
Zar nije vaso miskin crni partizanski heroj koji se borio upravo protiv tih cetalja i po kojem je bila nazvana danasnja ulica ferhadija do poslije rata. Naravno ovdje se misli jer je po njemu bila nazvana zeljeznicka skola i radio u zeljeznicama.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 11 feb 2025, 17:17

11 feb 2025, 16:54
Hudnjak je napisao/la:
11 feb 2025, 16:47

VICINI CETNICI
Iskreno nije ti to uredu. A ti kako hoces.
Vicini pusikurci može to dobra zajebancija
Može i pjesmica Vico vas je spasio
Može svašta ali nemoj sad sto kaže momak imamo mi u društvu i užem krugu njihovih navijača ne treba tako nit je to tačno.

Uostalom ovi navijači po forumima ne donose nikakve odluke, nemaju nikakav utjecaj na politiku kluba, plasira im se šta hoce, oni slijepo brane klub, kao i svi navijači i podržavaju svak odluku kakva god ona bila, oni doduše malo u tom pretjeruju , nekad Ko da nemaju mozga , ali nije to način da se ukaze na to.

Najbolji odgovor na ovo sve je kontinuirano osvajanje trofeja.
Kad mi (ako kad) budemo osvojili 3 lige zaredom neće nas interesirati šta radi četvrtoplasirani tim PL ili šestoplasirani ili bilo koji. Gledati sebe i bavit se svojim stvarima.

Oprasmo ovdje ljude , počinje polusezona Hajd da se priča o fudbalu. **** to cetnik ustaša balija ovakav onakav. Bezveze skroz.
Fino ili ne to je istina. Ako neko podrzava cetnike i druzi se sa njima sta je taj neko???

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 11 feb 2025, 17:22

Pact1921 je napisao/la:
11 feb 2025, 17:07
Hudnjak je napisao/la:
11 feb 2025, 16:40
denimen99 je napisao/la:
Zar nije vaso miskin crni partizanski heroj koji se borio upravo protiv tih cetalja i po kojem je bila nazvana danasnja ulica ferhadija do poslije rata. Naravno ovdje se misli jer je po njemu bila nazvana zeljeznicka skola i radio u zeljeznicama.
Tacno! To je taj vaso. A tadasnji nk zeljeznicar je trazio od tadasnjih vlasti da se preimenuju i nose naziv VMC kako bi pokazali pokajanje i uvukli se u shupak vlastima jer su za vrijeme rata bili na strani ndh okupatora. Naravno da im je to odbijeno.

Mozda bi sada bilo dobro da se trazi promjena imena u fikret abdic babo ili nesto slicno. Sigurno bi im to odobrili.

Istinski
Kontakt:

Post Postao/la Istinski » 11 feb 2025, 17:27

Umukni keru izbjeglički
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, BungaBum, greenwood, JavierBosnia, mnon46, Paromlinac i 24 gosta.