Mislim da je vakat bar nesto dole da uradimo zato imam neku nadu. Vakat je da otkinemo makar bod.Lynx je napisao/la: ↑11 feb 2025, 00:24Od posljednje utakmice sa Zrinjskim imamo 16 utakmica zajedno, između ostalog protiv pitara, boyca i Širokog, sigurno smo uigraniji, a mene jedino suđenje brine.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 19:55Iskreno nisam optimista za duel u Mostaru,ne prolazimo dobro s njima nikako zadnjih godina.Onda bitan faktor sljedeca poslije Mostara derbi,i zadnju na Grbavici su nas uzeli na iskustvo i znanje,ali eto vidjet cemo.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
Pomogao je, derbi su njegova tri bodamuharemovicdzelo je napisao/la: ↑10 feb 2025, 22:43Gdje je tu onda pomoć ako gledaš da ucijeniš i klepiš koliko možeš, a znaš da gori pod nogama i da će pod pritiskom to odobriti? Znaš li kako je uopšte došlo do toga da ne ode konama? Pričaš o Aci, koliko je Aco tada imao kao najplaćeniji igrač a koliko je dobio Hiroš? Ja znam, a znaš li ti? Nije tačno da je Vahid bio skup kao što hoćeš da kažeš.bhsport je napisao/la: ↑10 feb 2025, 22:10Dosao je u trenutku kada je visio opstanak da pomogne. Dobio najvece pare u Zelji a mogao je otici na lavor i uzeti vise.
Prije njega je Boljevic bio daleko najplaceniji pa ga nije bilo 7 mjeseci, pa sjeti se kung fu Vahida koji isto nije za buraniju igrao.
Sjecas se Josipa Projica najplacenijeg igraca 2017 godine?
Kajkuta kojem smo dali gutu nakon sto nam je oteo titulu?
Elsnera koji nije znao hodati ili Čurjurića, Jazvica i slicnih balvana kojim smo bili bankomat?
Ermina Zeca koji je uzeo kamaru itd itd mogu ti do ujutru ovako.
Znam ja dobro koliko su nas koštali Elsneri, Pozderi, Husići, Projići, Kajkuti, Modići i ostali, samo su budale padale na priču da nama igrači plaćaju samo da napuste klub.
Znam sve samo je razlika sto ne hejtam kao ti.
Sta je trebao doci za djaba pa igrati da bi pomogao. E pa majstore nema vise niko djaba da znas.
Kad ga vidis, pljuni ga, napsuj mu se sta god ako ce ti biti lakše.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Evo Corluka ode iz Zrinjskog
Nece igrati protiv nas
Nece igrati protiv nas
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Problem je sto mi nase jednostavno ne podnosimo. Mircevski primjer nije ljencina, klosar, narkoman on je nko koga trebamo trpiti da bi imao formu koju je jednu sezobu u karijeri imao. A kvalitet mu je sto ga je Nedo Turkovic pohvalio.
A sutra da opet bude teskih vremena, nasa prva pojacanja bi bili Mekic, Sadikovic i Hiros (iako pogledamo nije sad nas nesto puno bolji Karjasevic-Radovac-Dangubic).
A sutra da opet bude teskih vremena, nasa prva pojacanja bi bili Mekic, Sadikovic i Hiros (iako pogledamo nije sad nas nesto puno bolji Karjasevic-Radovac-Dangubic).
- Riquelme1921
- Kontakt:
Mekić koji je na proljeće kada smo bili u zoni ispadanja stvarao šale sa 2 prsta i govorio druga liga, Sadiković koji je ispred nas izabrao Kolubaru i Hiroš koji je preko q igrao 4 od 5 mečeva u mjesecu?zeljovolimte je napisao/la: ↑11 feb 2025, 13:32Problem je sto mi nase jednostavno ne podnosimo. Mircevski primjer nije ljencina, klosar, narkoman on je nko koga trebamo trpiti da bi imao formu koju je jednu sezobu u karijeri imao. A kvalitet mu je sto ga je Nedo Turkovic pohvalio.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Karjašević - Radovac - Dangubić su 5 levela iznad ove trojicezeljovolimte je napisao/la: ↑11 feb 2025, 13:32Problem je sto mi nase jednostavno ne podnosimo. Mircevski primjer nije ljencina, klosar, narkoman on je nko koga trebamo trpiti da bi imao formu koju je jednu sezobu u karijeri imao. A kvalitet mu je sto ga je Nedo Turkovic pohvalio.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
U pet deka je to sve...Lynx je napisao/la: ↑11 feb 2025, 15:28Karjašević - Radovac - Dangubić su 5 levela iznad ove trojicezeljovolimte je napisao/la: ↑11 feb 2025, 13:32Problem je sto mi nase jednostavno ne podnosimo. Mircevski primjer nije ljencina, klosar, narkoman on je nko koga trebamo trpiti da bi imao formu koju je jednu sezobu u karijeri imao. A kvalitet mu je sto ga je Nedo Turkovic pohvalio.
Niti su ovi prvi neke igracine, a Boga mi, niti ovi drugi.
Taman za četvrtog mjesta...

Povraća mi se od imena tipa Mekić, Sadikovic, Hiros
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Realno nije u par deka.mavi je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:00U pet deka je to sve...Lynx je napisao/la: ↑11 feb 2025, 15:28Karjašević - Radovac - Dangubić su 5 levela iznad ove trojicezeljovolimte je napisao/la: ↑11 feb 2025, 13:32Problem je sto mi nase jednostavno ne podnosimo. Mircevski primjer nije ljencina, klosar, narkoman on je nko koga trebamo trpiti da bi imao formu koju je jednu sezobu u karijeri imao. A kvalitet mu je sto ga je Nedo Turkovic pohvalio.
Niti su ovi prvi neke igracine, a Boga mi, niti ovi drugi.
Taman za četvrtog mjesta...
Radovac nije minute imao u drugoj grckoj ligi i u Srbiji smijesna epizoda.
Huso realno samo TC.
Dangubic istina igrao je Litvansku, Slovensku, Rumunsku ligu.
Tako da bas ne znam jesu li tri levela iznad.
Dok kako god okrenes Mekic je igrao Grcku, Damir Poljsku ligu, Hiros za Osijek.
Pa, dobro, u pravu si, kad se sada gleda tako, može se reći da si u pravu.zeljovolimte je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:12Realno nije u par deka.
Radovac nije minute imao u drugoj grckoj ligi i u Srbiji smijesna epizoda.
Huso realno samo TC.
Dangubic istina igrao je Litvansku, Slovensku, Rumunsku ligu.
Tako da bas ne znam jesu li tri levela iznad.
Dok kako god okrenes Mekic je igrao Grcku, Damir Poljsku ligu, Hiros za Osijek.
Ali, generalno, tu je to negdje...
Da ne cjepidlacimo.
Niti su se prvi, a Boga mi ni drugi, naosvajali trofeja u svojim igračkim karijerama
Cetri igrac nam imaju opasnost od treceg zutog kartona Galic,Krpic,Cvetanovski i Radovac...da opet Radovac ne propusti derbi ko onaj na Kosevu
Galic i Krpic uvijek igraju derbije dobro, Radovac nam je prebitan a ne bi valjalo ni bez Cvetanovskog ostati
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
A ponajviše od Sadikovića koji je namještao utakmice u Željinom dresu, je l' tako?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Radovac zuti protiv Zrinskog u prvih pola sata i nema ga na derbiju.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Možda i zaigra, budući da se igra na Grbavici a ne na Koševu. Ušao je već na jednom derbiju na Grbavici prošle sezone.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Problem je ponasanja, za pocetak. Coric izvodi Hirosa iz igre, a ovaj mu **** mater i ode u svlacionicu umjesto da ostane na klupi, poslije ga je vratio, cini mi se, Joldic. Mekic je bio top kada je tek dosao, onda se nafurao da je igrac i postao problem u svlacionici. Nasi se vremenom nadignu i postanu bitni u svojim glavama i lnda dolazi do problema.zeljovolimte je napisao/la: ↑11 feb 2025, 13:32Problem je sto mi nase jednostavno ne podnosimo. Mircevski primjer nije ljencina, klosar, narkoman on je nko koga trebamo trpiti da bi imao formu koju je jednu sezobu u karijeri imao. A kvalitet mu je sto ga je Nedo Turkovic pohvalio.
Samo pljujes i guras skije, sramotno. Licni interes se primjeti na kilometar.
Neka asistira za pobjedonosni gol u Mostaru pa nek dobije zuti. Jaber i Huso ce ga mijenjat jbg.Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 18:39Možda i zaigra, budući da se igra na Grbavici a ne na Koševu. Ušao je već na jednom derbiju na Grbavici prošle sezone.
Ako ce on samo on pozutit onda ok.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Eto ispade jos Mekic mahalac bolji igrac od Radovca.. Ma treba nas sve rastjerat sta ljudi pisu..
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, legendarnadruga i 44 gosta.