Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2024/25
Ima li ko mojuwebtv? Rade li vam arene?
Meni ne majku im lopovsku
Meni ne majku im lopovsku
-
- Kontakt:
Moja web tv nista ne radi mrtve im ****
Koji su to klosari majku im yebem, sve da im das petaka. Evo ja preko iptva gledam arenu, net u jednom trenutku 5 mbps, pa sve vam klosarsko
1946-1987
-
- Kontakt:
Dabogda svi iz bh telecoma izginuli
Ma ne kontas ti to.Scholl je napisao/la: ↑11 feb 2025, 20:59Šta da poštuje, kad klub stavi grb svog kluba na pod, znaci ni sam sebe ne postuje
ovo je postalo cisto preseravanje, cuj zaobilaze grb koji je neko stavio na zemlju na sami izlaz iz svlaconica
hahahaha
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Bravo za potez Gvardiola. 

Ma sve to stoji ali pogledaj odbranu Madrida. Ja sam bas u cudu da nisu htjeli dovest nikoga ko 20 godina trenira bit desni bek i stoper. Pa barem iz Granade.Rajaz je napisao/la: ↑11 feb 2025, 20:53Madridu fali odbrana, ali imaju u vrhu što je potrebno da unakaze nikad slabiji City.
Pep je nakon Pariza vrlo jasno rekao u čemu je problem i šta nije štimalo. Nisu bili u mogućnosti skratiti teren, a samim tim su atlete poput Dembelea i ostalih koje Pariz posjeduje imale prostora na pretek. E sad Madrid ima dvojicu najboljih na svijetu u tome, plus Bellinghama kao najopasnijeg igrača iz drugog plana vjerovatno u ligama petice.
Djeluje kako City probleme sistemske prirode ne uspijeva da riješi ove sezone, a Madrid je svakako navikao dobijati utakmice i osvajati naslove bez istog.
Da vidimo baš![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.

jesu igrači reala preskakali i ovaj grb u tunelu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sta igra ovaj Belington u Realu?
Istina, fakat zna zabiti gol, ali on niti jedan kvalitet klasicnog veznog igraca nema.
Istina, fakat zna zabiti gol, ali on niti jedan kvalitet klasicnog veznog igraca nema.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 11 feb 2025, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Meni samo nije jasno kako Perez još nije smijenio žvakaću gumu u vidu mlađahnog Karla Anćelotija.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Mislim da bi navijaci Barse trebali navijati da prodje Real ai da se dobro napati pri tom uspjehu.
Ko ono rece bellingham novi zidane, taj ne moze zidanu pertle vezati majko draga
1946-1987
City je ocajan, Guardiolina lagana igra bez okomitosti.
Ne bi me cudilo da ih Real na kraju okrene 1:3.
Ne bi me cudilo da ih Real na kraju okrene 1:3.
Mrtva trka cija je odbrana losija.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.