rdr2 ima za pc? kolko sam zakrzljo da ni to nisam znaoVivaLaStella je napisao/la: ↑21 dec 2024, 18:02Red Dead Redemption 2tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 20:54Ajde gejmeri napisite 5-6 PC igara, nebitno starijih il novijih, koje vrijedi odigrati i preci bar jednom.![]()
Kupio PC opet prije dva-tri mjeseca i nisam dvaput sjeo igrat nesto. Nemam nikakve ideje sta bi mi moglo drzat paznju, bas sam tezak po tom pitanju.
Dodjem s posla, upalim nesto, ugasim za 10 minuta i u krevet![]()
Assassin's Creed Black Flag
Znate onda o cemu pricam..Doduse ima i do kurcevog posla jer mi se ne da zivit kad dodjem, al opet imam ponekad dva slobodna dana u komadu, pa sjednem za pc..upalim nesto i onda: ma bjezi bolje lec tv gledatBarcod je napisao/la: ↑21 dec 2024, 11:51Isto kod mene kupio nov komp preso samo Vilage RE i sad pomalo cejfim CyberPunk 2077 doduse malo vise igram MP igre tipa Day Z Tarkov ...delko je napisao/la: ↑21 dec 2024, 09:49Čini mi se da si isti slučaj kao ja, nekad davno igrao igre pa sad kupio komp i ne da mi se ništatutankamon1905 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 20:54Ajde gejmeri napisite 5-6 PC igara, nebitno starijih il novijih, koje vrijedi odigrati i preci bar jednom.![]()
Kupio PC opet prije dva-tri mjeseca i nisam dvaput sjeo igrat nesto. Nemam nikakve ideje sta bi mi moglo drzat paznju, bas sam tezak po tom pitanju.
Uspio sam naći par igara da mi drže pažnju ali su to uglanvom ili starije igre ili novije koje liče na te starije dok sam igrao.
Kao što su Deseprados 3, Cuphead (odlican platformer), Resident Evil Village (IGRETINA)

A crko bi da nisam kupio kompjuter nedavno
JayCatwright je napisao/la: ↑21 dec 2024, 01:14Witcher 3tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 20:54Ajde gejmeri napisite 5-6 PC igara, nebitno starijih il novijih, koje vrijedi odigrati i preci bar jednom.![]()
Heavy Rain
Detroit : Become Human