Nemojte reći da vam nisam rekao
13. jun 2019.
Kad se sjetim rasprave sa forumskim stručnjacima oko Mendijevih tehničkih predispozicija

I za Halanda je bilo identično.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Nemojte reći da vam nisam rekao
Kad se sjetim rasprave sa forumskim stručnjacima oko Mendijevih tehničkih predispozicija
Ima istine u tome. Treba uzeti u obzir da igrači u određenim momentima donose loše odluke. Poput Edersona.signalidunapark je napisao/la: ↑11 feb 2025, 23:32Pep je autist, i svoje će gurat, makar gubio svaku po 10 razlike.
U jednu ruku ta njegova odlučnost je zadivljujuća, a u drugu je za hospitalizaciju.
Trebao je vec gurnut ove malce sto je doveo. Bolje da oni kiksaju nego sto igraju ovi propali.emir_ je napisao/la: ↑11 feb 2025, 23:54Ima istine u tome. Treba uzeti u obzir da igrači u određenim momentima donose loše odluke. Poput Edersona.signalidunapark je napisao/la: ↑11 feb 2025, 23:32Pep je autist, i svoje će gurat, makar gubio svaku po 10 razlike.
U jednu ruku ta njegova odlučnost je zadivljujuća, a u drugu je za hospitalizaciju.
Nije mu to Pep rekao da uradi.
Da je Pep tvrdoglava mazga, jeste.
Sta je interesantno ?
Atletico ili Bayer.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑11 feb 2025, 23:49Protiv koga će Real igrat u 1/8 ili šta je već sad četvrtina
Ako se arapi prođu, što je vrlo vjerojatno onda ili Atletico ili Bayer.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑11 feb 2025, 23:49Protiv koga će Real igrat u 1/8 ili šta je već sad četvrtina
Sve sto je osvojio veće je sramota da nije osvojio nego uspjeh sto je osvojio
Dokazano glup.Romariooo je napisao/la: ↑12 feb 2025, 00:00Sve sto je osvojio veće je sramota da nije osvojio nego uspjeh sto je osvojio
Njegov trenerski rad sd svodi na barcu,bajern i citi
U barceloni je imao ekipu koja je bila najveci skup kvaliteta i talenta koji je svijet ikada vidio,najbolji igrac u historiji,najbolji vezni red u historiji,odbrana vrhunska i napad isto... veci je neuspjeh sto nije osvojio 4 lige prvaka nego sto jeste dvije
U bajernu imao ponajbolju ekipu tadasnnjice,za tri klase bolju od ostalih u njemackoj i ti trofeji su se morali uzeti
U engleskoj imao takodje ponajbolju ekipu svijeta i najbolju u engleskoj, sljustio preko milijardu na pojacanja dodatno i za sve te godine uzeo samo jednu ligu prvaka
Niti jedan od tih 40 trofeja nije bio neki podvig,za svaki je bio favorit, s obzirom na igrace,konkurenciju i budzete enormne malo je osvojio ko gleda realno stvari a ne samo broj titul
Npr anceloti iki klop il sta ti ja znam ranijeri bi s onom barcom uzeli 3 il 4 lige prvaka u 4 godine i sa citijem jos za sve ove godine jos isto toliko
Da, sigurno bi Barca angazovala Raniera za trenera, koji bi sa njom osvojio 4 lige prvaka.
Da vidimo šta kaže statistikaRomariooo je napisao/la: ↑12 feb 2025, 00:00Sve sto je osvojio veće je sramota da nije osvojio nego uspjeh sto je osvojio
Njegov trenerski rad sd svodi na barcu,bajern i citi
U barceloni je imao ekipu koja je bila najveci skup kvaliteta i talenta koji je svijet ikada vidio,najbolji igrac u historiji,najbolji vezni red u historiji,odbrana vrhunska i napad isto... veci je neuspjeh sto nije osvojio 4 lige prvaka nego sto jeste dvije
U bajernu imao ponajbolju ekipu tadasnnjice,za tri klase bolju od ostalih u njemackoj i ti trofeji su se morali uzeti
U engleskoj imao takodje ponajbolju ekipu svijeta i najbolju u engleskoj, sljustio preko milijardu na pojacanja dodatno i za sve te godine uzeo samo jednu ligu prvaka
Niti jedan od tih 40 trofeja nije bio neki podvig,za svaki je bio favorit, s obzirom na igrace,konkurenciju i budzete enormne malo je osvojio ko gleda realno stvari a ne samo broj titul
Npr anceloti iki klop il sta ti ja znam ranijeri bi s onom barcom uzeli 3 il 4 lige prvaka u 4 godine i sa citijem jos za sve ove godine jos isto toliko
Nadam se da ce biti Bayer ukoliko se rijesi ovaj dvomec,da gledamo fudbal.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 23:58Ako se arapi prođu, što je vrlo vjerojatno onda ili Atletico ili Bayer.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑11 feb 2025, 23:49Protiv koga će Real igrat u 1/8 ili šta je već sad četvrtina
Jah, prije godinu i po
Stručnjaci bi rekli da obojica rade svoj posao
Ma ja, u pravu si. Amateri se igrali fuce.Jabroni je napisao/la: ↑12 feb 2025, 00:18Pa napisao sam zabavna, ne znam koji dio te riječi ti nije jasan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.