Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cetalji brane ono sto ne brane ni knindze 

Ugasi se glupan, a pokušao glumiti pametnjakovića.jurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2025, 21:51Napisao sam nekoliko puta da nije uredu. Al ti si nadrkan frajer i završimo ovaj razgovor. Repliciram zato sto nas sve stavljaš u taj kos, a evo sad govoriš i da se nije reagovalo a jeste. Malo obrati pažnju. Lijep pozdrav.let3 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 21:11Hajd bolan sta si se uzjebo ? nisam se tebi ni obracao ni te citirao, niti pomislio na tebe u prethodnom postu iznad. Ne znam kako si se ti prepoznao u njemujurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2025, 21:03
Šta im mi ostali možemo ? Osudili smo rekli da se ne slažemo , imaš bar 10 reakcija. Imaš i s vaše strane neki dan sam ti izvadio desetak nikova koji isto to pišu spominju Karadžića etc i šta im vi možete. Šta treba v![]()
Sta sad glumis nekog forumskog advokata Spasica i reletiviziras stvari ? cemu ta prica ?
Jel lazem nesto ? jel se mjesecima ovdje nazivaju najgrđim imenima tvoji sugrađani ? te cetnici, te zemunci, vicini pusi.kurci, kujice, vicina krmad, gamad, sta kome padne na pamet..i tebi to normala, jelde ? jesil i ikad skenuo paznju "kakva je to prica" ili si gledao svoja posla, sutnjom sve to odobravao. Pravio se slijep pored ociju.
I sad meni nesto odgovaras, ko biva ja to potenciramsjooo duskicne, mani se tih ubleha.

Jel vakat da ovu temu ozivimo kao u stara dobra vremena, jjebes vise psovanje, mrznju i svadjanje! Hajmo ko u dobra stara vremena jjebavat jedni drugim mater, zene, mrtve da ostavimo nacionalizam sa strane.
Jbg to je vec ozbiljno, lakse mu je ovdje pisati. Cuj ti njega nama bitno da oni sta ne osvoje. Isto ko da su u bod dva svake sezone, postali ko i mi nebitni vec nekoliko sezona. Kad se vec drzi juga, nek djeci sa sjevera sto su pocela voditi navijanja skrenu paznju na kakav kodeks za psovanje mrtvih ljudi bolje bi bilo.Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 20:48A nije mi jasno šta pokušavaš preko ovog foruma? Dignut svijest da smo mi četnici? Pošto vidim da si odlično informisan u dešavanja na jugu znaš i ko je sjedio za stolom sa njima, odeš fino nekome od njih kažeš mu da je četnik, da je Vicina kuya itd.Hudnjak je napisao/la: ↑11 feb 2025, 20:37Fin pokusaj spina i okretanja teme ili prebacivanja lopte, ali ne prolazi to kod mene komsija. To bi mozda proslo kod ove djecice ili kod onih koji sami sebe lazu pokusavaju biti fini i blagi pa cute ali ja pisem ono sto svako normalan misli i vidi.BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 feb 2025, 18:36
Evo pokusacu ti objasniti iz nase perspektive.
Necu reci ni da je sve u vezi nas i nasih odluka ispravno,a i nemam bas sve informacije. Nego je ovo moje neko zapazanje.
Covjek i ljudi koji vode Zelju,su u jako nezavidnom polozaju,sto od politickih,rivalskih,tako i do domacih neprijatelja.
U Zelji ne znas vise kome da vjerujes.
Sva ona prica o imovini kluba,koju neko zeli u svoj hajr,pa do dugova i raznoraznih sranja. Zeljo mozda prvi put u svojoj historiji,mora 2 puta mjeriti a jednom sijeci.
Bilo koji navijac Zelje,zanemaricemo sad ljude medju nama koji su i porodice i prijatelji ,pricamo u globalu, nema povjerenja u navijaca Sarajeva,pogotovo od perioda kada su Bordo prijatelji usli u klub. Ta skupina ljudi na celu sa Benjom i Dinom,su pioniri narusenih odnosa i nepovjerenja i manjka postovanja.
Na stranu svo rivalstvo,uvijek je na kraju bilo postovanje ,bar kod vecine raje.
Na toj doktrini i ponajvise sve vise idiotskim nacelima i odgoju mladjih narastaja,odnosi izmedju klubova i navijaca su na najnizem nivou.
Sad ja slusam tebe i ovu pricu o cetnicima.
Za mene je titula u Koroni zavrsena prica. Tacka.
Sta je sustina,sva zajebancina od vas je krenula,ljubili ste ku rac Vici,Vico pitar,nema sta niste pisali.
Odgovaralo vam tada. Sjecam se da sam tada napisao,doci ce vam Vico glave,pa ce te kukati na Vicu i proklinjati ga.
Isto kao sto je Zeljo kukao na Beusa.
Eh sad kad je Mirvic ulozio ogromne pare,kad ste vi pomislili da ce to biti dovoljno,i kad sve to iz sezone u sezonu,ne pije vode,sada bi se pokretale revolucije,bojkoti,izlasci sa terena i slicno.
Sustinski vi jeste u pravu.
Zeljo vjerovatno iz nepovjerenja prema vama,iz neke nemoci jer od najboljeg kluba u 10 godina se srozao da ga 5 klubova preskoci u svakom smislu,ne moze ili ne zeli u pakt sa vama.
Najiskrenije necu reci da je to uredu. Sta god ja mislio o vama.
Ali ima jedna jako bitna stvar.
Sad je Zeljo i njegovi navijaci Vicine kujice, a vi od kujica ocekujete podrsku.
Sta mislis da li je posteno da one prve kujice,kazu eto ljudi mi smo bili kuje i svasta smo radili,jer nam je tada odgovaralo,ali mislim da generalno imamo zajednicki interes,da razvijamo zdravo rivalstvo a ne da njegujemo nikad gore odnose.
Evo nek je Zeljo kriv vise nego Sarajevo.
Evo Zeljo prvi uveo ogranicenje na derbiju,evo Zeljo sad bio protiv.. ima li ista da ne valja kod Sarajeva.
Druze ti prozivas nas cetnicima,a ti i neki slicni tebi imate sve karakteristike "nebeskog " naroda. Prosto je nemoguce kolimo ste savrseni,borci za pravdu i spas Bosne...
Evo ja klub Sarajevo ne mogu smisliti,ne volim vas,radujem se svakom vasem porazu. Ali ne postoji klub koji ja vise rivalski respektujem od Sarajeva.
Moja majka navija za Sarajevo,citava njena rodbina,najbolji drug,kum...
Mozes biti lud,glup,blentav,tvrdoglav...prosto nije moguce matematicki,logicki,ljudski,kako god hoces da tvoja prica ima vrijednost,ako ne postujes sagovornika,tudju stranu price.
Ja ne vjerujem da ista sto sam ti napisao,ti mozes svariti i da ce doprijeti do tebe,ali majstore pises teske stvari,radikalan si,a sve vise ljudi se lozi na ove price. To samo dovodi do potencijalnih problema.
Zalosno je vidjeti da vas napadnu na stadionu,da vi upadate na Grbavicu...
To puno veci mangupi od vas nisu radili.
Iskreno sramota ovog grada i ove drzave,je da su Zeljo i Sarajevo 3 i 4. Moze se desiti,jednom ili dva puta.
Eto koliko su nove generacije ovog grada sposobne i pametne,u kojem god hoces pogledu.
Biti cetnik je nama namjanji problem,mi smo jedni drugim cetnici. Eto ti sav nas uspijeh.
A ti nastavi biti lud,boli te ****.
Te vase gluposti o “korona tituli” i slicne price su ravne bajkama riste djoge. Toliko nisko ste pali da vas zeljo vise ni nezanima, vazno vam je samo da sarajevo nista ne osvoji. Sve ostalo vam je nebitno.
Ovo sada vise nije stvar samo fudbala i sporta nego cetnicki udar na sve bosanskohercegovacko i sve sto ima veze sa drzavom bih. Vasi su u toj borbi otvoreno stali na stranu dodika i vice a vi to podrzavate.
A sta tek reci o dovodjenju prekodrinskih cetnika koji na svakoj utakmici velicaju dražu i mladica ili pjevaju o srebrenici i dizu parole o podrsci rs i pozivu na rat? I to vi posrzavate.
I sta onda ostali treba da se prave fini kao npr duska i da zatvaraju oci i prave se glupi? Ma hajte molim vas.
Da je neko drugi tako nesto uradio, vi i vasi mediji bi ga razapeli.
VICINA GAMAD!
Šta nas ovdje smaraš s tim nit imamo veze nit smo sjedili za tim stolom.
Imaš prosjek od 19 postova dnevno, umjesto da vazdan ovdje sjediš i pišeš kako smo četnici kaži to nekome od momaka koji su sjedili s njima, pošto vidim ti znaš i razloge sastanka i sve znaš. Ili si hrabar samo iza lažnog imena?
Fk Željezničar.
Primirite se cetalji. 

- Riquelme1921
- Kontakt:
Ne ide ti on na Koševo vjerovatno.Pablo11 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 02:55Jbg to je vec ozbiljno, lakse mu je ovdje pisati. Cuj ti njega nama bitno da oni sta ne osvoje. Isto ko da su u bod dva svake sezone, postali ko i mi nebitni vec nekoliko sezona. Kad se vec drzi juga, nek djeci sa sjevera sto su pocela voditi navijanja skrenu paznju na kakav kodeks za psovanje mrtvih ljudi bolje bi bilo.Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 20:48A nije mi jasno šta pokušavaš preko ovog foruma? Dignut svijest da smo mi četnici? Pošto vidim da si odlično informisan u dešavanja na jugu znaš i ko je sjedio za stolom sa njima, odeš fino nekome od njih kažeš mu da je četnik, da je Vicina kuya itd.Hudnjak je napisao/la: ↑11 feb 2025, 20:37
Fin pokusaj spina i okretanja teme ili prebacivanja lopte, ali ne prolazi to kod mene komsija. To bi mozda proslo kod ove djecice ili kod onih koji sami sebe lazu pokusavaju biti fini i blagi pa cute ali ja pisem ono sto svako normalan misli i vidi.
Te vase gluposti o “korona tituli” i slicne price su ravne bajkama riste djoge. Toliko nisko ste pali da vas zeljo vise ni nezanima, vazno vam je samo da sarajevo nista ne osvoji. Sve ostalo vam je nebitno.
Ovo sada vise nije stvar samo fudbala i sporta nego cetnicki udar na sve bosanskohercegovacko i sve sto ima veze sa drzavom bih. Vasi su u toj borbi otvoreno stali na stranu dodika i vice a vi to podrzavate.
A sta tek reci o dovodjenju prekodrinskih cetnika koji na svakoj utakmici velicaju dražu i mladica ili pjevaju o srebrenici i dizu parole o podrsci rs i pozivu na rat? I to vi posrzavate.
I sta onda ostali treba da se prave fini kao npr duska i da zatvaraju oci i prave se glupi? Ma hajte molim vas.
Da je neko drugi tako nesto uradio, vi i vasi mediji bi ga razapeli.
VICINA GAMAD!
Imaš prosjek od 19 postova dnevno, umjesto da vazdan ovdje sjediš i pišeš kako smo četnici kaži to nekome od momaka koji su sjedili s njima, pošto vidim ti znaš i razloge sastanka i sve znaš. Ili si hrabar samo iza lažnog imena?
Grupa iznad svakog pojedinca.
Budite mirni cetalji. I na sjever koseva na i jug sugavice mogu doci i pisati se po narkomaniji. Ali to nije tema.Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 06:30Ne ide ti on na Koševo vjerovatno.Pablo11 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 02:55Jbg to je vec ozbiljno, lakse mu je ovdje pisati. Cuj ti njega nama bitno da oni sta ne osvoje. Isto ko da su u bod dva svake sezone, postali ko i mi nebitni vec nekoliko sezona. Kad se vec drzi juga, nek djeci sa sjevera sto su pocela voditi navijanja skrenu paznju na kakav kodeks za psovanje mrtvih ljudi bolje bi bilo.Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 20:48
A nije mi jasno šta pokušavaš preko ovog foruma? Dignut svijest da smo mi četnici? Pošto vidim da si odlično informisan u dešavanja na jugu znaš i ko je sjedio za stolom sa njima, odeš fino nekome od njih kažeš mu da je četnik, da je Vicina kuya itd.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nemaš ti pojma gdje je KoševoHudnjak je napisao/la: ↑12 feb 2025, 06:40Budite mirni cetalji. I na sjever koseva na i jug sugavice mogu doci i pisati se po narkomaniji. Ali to nije tema.Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 06:30Ne ide ti on na Koševo vjerovatno.Pablo11 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 02:55
Jbg to je vec ozbiljno, lakse mu je ovdje pisati. Cuj ti njega nama bitno da oni sta ne osvoje. Isto ko da su u bod dva svake sezone, postali ko i mi nebitni vec nekoliko sezona. Kad se vec drzi juga, nek djeci sa sjevera sto su pocela voditi navijanja skrenu paznju na kakav kodeks za psovanje mrtvih ljudi bolje bi bilo.

Ali mogo bih se raspitati, dragi komsija.Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 06:53Nemaš ti pojma gdje je Koševo![]()
- Shategabri
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Što? Mi se primamo na postove da smo četnici, vi na postove da je karadžić smrad radio kod vas a to njima donosi veću aktivnost na forumu, forum gori piše se svaki minut. Nemoguće da ne vidi šta se ovdje dešava.
Ti do wc-a ne smijes, domet ti je tastaturaHudnjak je napisao/la: ↑12 feb 2025, 06:40Budite mirni cetalji. I na sjever koseva na i jug sugavice mogu doci i pisati se po narkomaniji. Ali to nije tema.Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 06:30Ne ide ti on na Koševo vjerovatno.Pablo11 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 02:55
Jbg to je vec ozbiljno, lakse mu je ovdje pisati. Cuj ti njega nama bitno da oni sta ne osvoje. Isto ko da su u bod dva svake sezone, postali ko i mi nebitni vec nekoliko sezona. Kad se vec drzi juga, nek djeci sa sjevera sto su pocela voditi navijanja skrenu paznju na kakav kodeks za psovanje mrtvih ljudi bolje bi bilo.

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ljudi koji odrzavaju forum su amateri i neradnici, pa vidi sta danima dopustaju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 08:55Što? Mi se primamo na postove da smo četnici, vi na postove da je karadžić smrad radio kod vas a to njima donosi veću aktivnost na forumu, forum gori piše se svaki minut. Nemoguće da ne vidi šta se ovdje dešava.
Prvak NR BiH: 1946
- Shategabri
- Kontakt:
I baš ne može nikako drugačije nego ovako da privuče aktivnost na forumu?Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 08:55Što? Mi se primamo na postove da smo četnici, vi na postove da je karadžić smrad radio kod vas a to njima donosi veću aktivnost na forumu, forum gori piše se svaki minut. Nemoguće da ne vidi šta se ovdje dešava.
Nek ga onda ugasi svakako.
Koševo Zapad
- relativizam
- Kontakt:
mogao bi zeljo uzeti bod zrinji , tako pomoci i nama
Ma men'se čini da njima svaki klik, svaki "refresh page" donosi neki vid zarade - toga da se odreknu? Nisu ludi.Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2025, 09:06I baš ne može nikako drugačije nego ovako da privuče aktivnost na forumu?Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 08:55Što? Mi se primamo na postove da smo četnici, vi na postove da je karadžić smrad radio kod vas a to njima donosi veću aktivnost na forumu, forum gori piše se svaki minut. Nemoguće da ne vidi šta se ovdje dešava.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma ne zanima njih više ova sitna buranija ko što smo mi, sad su se okrenuli Beogradu i Zagrebu. Više objava o Zvezdi i Hajduku imaShategabri je napisao/la: ↑12 feb 2025, 09:06I baš ne može nikako drugačije nego ovako da privuče aktivnost na forumu?Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 08:55Što? Mi se primamo na postove da smo četnici, vi na postove da je karadžić smrad radio kod vas a to njima donosi veću aktivnost na forumu, forum gori piše se svaki minut. Nemoguće da ne vidi šta se ovdje dešava.

- Combattente87
- Kontakt:
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Al fkt razumijem sve al ide vijest Mamic neka presica,pa onda nesto Andy Bara,pa nesto bivsi Hajdukovac,pa ide nesta oko Perisica,pa onda nesto rekao Gvardiola u tu su provukli nesta i za Pjanica.
Imal ista da se desava osim sto je u Beogradu nesta nestalo u plamenu.

Imal ista da se desava osim sto je u Beogradu nesta nestalo u plamenu.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, L-Train, Paromlinac, supervizor i 33 gosta.