Više puta sam prijavljivao takve postove kao govor mrznje i nerijetko sam dobio poruku da je post vec prijavljen.jurisicduska je napisao/la: ↑12 feb 2025, 11:35Ja kad to napisem napadne me frajer. Počne da pjeni nešto.Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 08:55Što? Mi se primamo na postove da smo četnici, vi na postove da je karadžić smrad radio kod vas a to njima donosi veću aktivnost na forumu, forum gori piše se svaki minut. Nemoguće da ne vidi šta se ovdje dešava.
Da postoji 5 postova o cetnicima i Karadzicu bez odgovora bolio bi koga ****, nego ode tema u nepovrat jer se pridaje pažnja tome. Onaj let3 konta da ste vi svi bezgrešni a iskreno neću ni da vadim postove šta su sve pisali i kako. Mislim malo se treba nekad i u ogledalo pogledati. Mi bar imamo toliko dostojanstva da napišemo da nije ok da se to piše.
Najbolji lijek za to je praviti se da ne postoji , jer svakim repliciranjem na takav post dajes značaj tome i to raste.
Administratori su uveliko zakazali na ovoj temi zbog sitnog interesa
Naravno takvim osobama ( jedan ili vise nikova) se ne uskracuje pisanje i sirenje mrznje. Ovo vec sazrijeva za adekvatne prijave nadleznim službama. Ima odjel za ove stvari pri Mupu KS pa neka se pozabave ip adresama sa kojih se pisu gadosti i sirenje mrznje prema sugradjanima.