19vendetta87 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 14:51
svrakino1921 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 14:44
Gullishu cemo pokušat zatvorit
A to možemo samo sa Galićem
Galić ima dva žuta i ne smije dobit protiv Zrinje treći
Možda neće ni igrat dole
I sa još jednim igračem cemo pokušat blokirat Gullija
U napadu Sulejman ima dva žuta i isto tako ne smije dobit Trevi s tim da je tu bolja situacija jer se Boljević vraca
I sredina Vaš Radovac ima dva žuta
Tu je najveći problem
Ako dobiju sva trojica žute ako nas ne razvalite sa 0:5 onda se kolektivno išamarajte
Svrakino kralju, oni nas na Bazi bez poraza nisu mogli dobiti ni sa igracem vise 70 minuta, a kamoli kad je 11 vs 11
Ni vi se kod nas ne proslavljate puno bolje.Dobijali 2016,2017,2019 a prije 2016 niste 12 godina cini mi se.
Mi kod vas 2009,2015,2019.Negdje u prosjeku svake 5te godine.Nekoliko puta ni sam ne znam kako vas nismo uzeli i kod nas i kod vas ali eto.Potpuno domacinski derbi.
Sto se tice kartona nekako mislim da bi vam Galic bio najbolniji.Onaj Odinaka je propuh nazad,pravit ce ga nasi budalom,Krpic kapitenski ocekujem da prodje bez kartona,Cvetanovski bi falio ali vam se vraca Boljevic za derbi,Smradovac ce vjerovatno ponovo namjerno fasovati zuticu
Karte ispricana price.Ne vjerujem da ce vasi odobriti ovaj nas zahtjev jer su ga x puta u proslosti odbijali.Jedino ako su napravili neki dogovor pa vasi misle da je isplatljivo za 300 karata da dobijete kod nas citav jug i dio zapada.Ja se ne bi bunio na to sekunde mada ne znam gdje bi vasi uopste smjestili nase i kakve bi to tampon zone bile.Najbolje da ostane ovako 1500 za 3500 i da ne prave sranja ni vasi ni nasi od derbija da se mora ici 5 za 5 %