Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ako se mogu uzeti pare za Jotu to je no brainer.
Nunez takoðer, ali ako dovedemo samo jedno ime kao sto je Isak tu i ostane udarna trojka Gakpo Salah Isak s omladincima, moguce da se budemo patili s ovolikim brojem tekmi. Jedna povreda i nemas koga staviti.
Nunez takoðer, ali ako dovedemo samo jedno ime kao sto je Isak tu i ostane udarna trojka Gakpo Salah Isak s omladincima, moguce da se budemo patili s ovolikim brojem tekmi. Jedna povreda i nemas koga staviti.
Ja sam odigro iz 1 u 2, kvora 24, ko sto neko rece 1 - 4 s tim sto prvo gubimo 1 - 0.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Nikako da krenemo igrati.
E ****
E ****

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Majku ti yebem i everton vise. Pa na terminu se ne ispada ovako
Srce, čast i ponos!
Macca 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ima li netko link prenosa utakmice?
Bradley I Robbo molim vas za malo vise inteligencije
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Momci, Nunez rješava tekmu, provjerena informacija 

Nezgodno skroz
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
da hoce ovoj pickici geju noge polomit neko
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nisam zadovoljan...
Joj i Bradley je stvarno sirovina na trenutke
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
**** vas vaš optimizam
Pa u ovakvoj utakmici i treba ovoga. Kad su ovi **** moramo i mi malo bit
Srce, čast i ponos!
Kako ce Diaz nekog povrijediti s ovim ciganlukom, a bukvalno totalno bez ikakve potrebe pravis faul 20m od njihovog gola.
U nastavku očekujem po crveni na obje strane.
Szoboszlai bi trebao malo ozbiljnije u drugom, previše se trudi da sve izgleda elegantno na terenu, a ovo nine utakmica za to.
Szoboszlai bi trebao malo ozbiljnije u drugom, previše se trudi da sve izgleda elegantno na terenu, a ovo nine utakmica za to.
Zadnja izmjena: Fuerza, dana/u 12 feb 2025, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.