Ovo su situacija kada VAR gleda da se sudi u 99% situacija, namjere nije bilo to je ocigledno.Gati jeste igrao rukom, ali je bio minimalna kontakt isto tako ne namjerno igranje i ono se bas rijetko svira, a tek da se gleda 2 min. Ali poenta je bila da si napisao da nije gledan VAR, a to nije istina ako si gledao utakmicu to si morao vidjeti.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Care, spinujes. Kazes svi su rekli da je lopta izasla, ja ti postavim sta si ti rekao i opet ti ne godi. De dogovori se sam sa sobom. Citamo i mi ostali, vidimo ko sta pise. Ima par ljudi koji su rekli da jeste izasla, ali ne i Ti. Ono sto je gore, stjece se dojam da 'vam' je drago sto ste iz takve situacije dali gol, a sad opraste na ruke radi penala, koji je vise regularan nego nije. Ajde da ne duljim vise radi ostale raje, misli kako hoces.Biscione je napisao/la: ↑10 feb 2025, 22:12Kakve to ima veze sa sudijskom greškom, to je moja reakcija zbog svega što se izdešavalo u ove 2 utakmice, ako si gledao sve ti je jasno koji su cigani i koliko su samo imali sreće i u prošloj i kakve su nafakaške golovd davali iako su od 1. minute krali vrijeme a u ovoj prije tog neregularnog gola smo 2x pogađali okvir i još one Barelline makazice. A citiraj nekog od nas da je napisao da je bio kormer a ja tebi mogu nekoliko naših koji su odmah napisali da je izašla pola metra
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ali ja uopće nisam komentarisao tu situaciju nego sam se samo radovao golu, šta trebao sam plakat? Bome Conte nije plakao na brojne pogurance ove sezone.milanist je napisao/la: ↑10 feb 2025, 22:19Care, spinujes. Kazes svi su rekli da je lopta izasla, ja ti postavim sta si ti rekao i opet ti ne godi. De dogovori se sam sa sobom. Citamo i mi ostali, vidimo ko sta pise. Ima par ljudi koji su rekli da jeste izasla, ali ne i Ti. Ono sto je gore, stjece se dojam da 'vam' je drago sto ste iz takve situacije dali gol, a sad opraste na ruke radi penala, koji je vise regularan nego nije. Ajde da ne duljim vise radi ostale raje, misli kako hoces.Biscione je napisao/la: ↑10 feb 2025, 22:12Kakve to ima veze sa sudijskom greškom, to je moja reakcija zbog svega što se izdešavalo u ove 2 utakmice, ako si gledao sve ti je jasno koji su cigani i koliko su samo imali sreće i u prošloj i kakve su nafakaške golovd davali iako su od 1. minute krali vrijeme a u ovoj prije tog neregularnog gola smo 2x pogađali okvir i još one Barelline makazice. A citiraj nekog od nas da je napisao da je bio kormer a ja tebi mogu nekoliko naših koji su odmah napisali da je izašla pola metra
Kao što sam rekao svi koji su tu situaciju komentarislai među nama su rekli da nije trebao biti korner. Fakat ne znam šta ti nije jasno u mom postu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Seria A je i dobra kakvi se penjali sviraju u LP, sramota kako pokradoše Atalantu....u 92.oj za ono svirati penal ne bi ni vico borcu svirao
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Španija je upravo preskočila Italiju na UEFA rankingu klubova u Evropi. Bravo majstori! 
Atalanta bi trebala proći Brugga, ali se ne bih sekunde iznenadio da Juve i Milan ispadnu od Holanđana. Plus, ako prođu oba, sigurno jedan ide na Intera u osmini.
Kod Španaca je potencijalni duel Real Atletico u osmini.
Kod Španaca je potencijalni duel Real Atletico u osmini.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
A sve zavisi sad od revansa , ako talijani i dalje ostanu na 4 kluba u LP plus onda je jedan siguran u 1/4 mislim da ce na kraju ipak prestici spance, a ko zna i kako ce se englezi provesti, city je na rubu ispadanja, svasta ce tu jos biti
Milan, juventus i atalanta imaju veoma realne sanse za prolaz.
Roma takodjer, lazio je vec tamo, viole prolaze sigurno medju 8....
Kljucno je sta ce ova prva trojica nabrojanih uraditi sljedece sedmice.
Roma takodjer, lazio je vec tamo, viole prolaze sigurno medju 8....
Kljucno je sta ce ova prva trojica nabrojanih uraditi sljedece sedmice.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Englezi imaju veliku prednost nad konkurencijom,oni samo ne smiju odmah poispadati
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Kakav gol Isaksena 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Gledaj ti sastava kod Napolia. Pa 3 igrača kako treba nema. Conte je stvarno mađioničar.
Provedel mrtvac
Provedel mrtvac
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Kako komičan autogol Lazija hahahahaha 

Ja nisam pogleda jednu njihovu utakmicu protiv malo bolje ekipe da su oni bili bolji na terenu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kad je Conte igrao neki fudbal da bude bolji, nikad, al je zato uzimao trofeje uvijek sa ovakom igrom i uzimace i dalje.
Ovdje je sad samo bitno koliko ce ga uprava Napolija ispostovati na ljeto da mu dovede jos par igraca za njegov sistem , ako ga ispostuju ocekujem i iduce godine da bude u vrhu i u Lp ce biti bolji oni od Bologne itd.
Conto je vrhunski trener, pogotovo za talijansku ligu, garantuje ti instant uspjeh
- JayCatwright
- Kontakt:
Inter je zato bolja ekipa svaku utakmicu ikad
Ne slazem se, Inter sa Conteom je bio bolji od ovoga, izdominirao je i zasluzeno osvojio ligu.ronaldo99 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 19:28
Kad je Conte igrao neki fudbal da bude bolji, nikad, al je zato uzimao trofeje uvijek sa ovakom igrom i uzimace i dalje.
Ovdje je sad samo bitno koliko ce ga uprava Napolija ispostovati na ljeto da mu dovede jos par igraca za njegov sistem , ako ga ispostuju ocekujem i iduce godine da bude u vrhu i u Lp ce biti bolji oni od Bologne itd.
Conto je vrhunski trener, pogotovo za talijansku ligu, garantuje ti instant uspjeh
Ako Conte osvojio kojim slucajem ligu ide on ca iz Napolia 99% vec je prije koji tjedan krenula svađa zbog prodaje igraca.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Jes bio jer je imao bolju ekipu, al je i tada igrao ovakav fudbal, nista dominantno nije bilo, na kraju su se pobjede brojala i bodovi na tabeli, a on je tu najbolji bio. I tada mu je Lukaku donjeo titulu jer je bio neuaustavljiv. Njegova ihra je ovo , cvrsto i na rezultat, 1-0 i gledaj da ne primis go, a ako se da drugi iz kontre ili polulontre dobro i jesTritolone je napisao/la: ↑15 feb 2025, 19:31Ne slazem se, Inter sa Conteom je bio bolji od ovoga, izdominirao je i zasluzeno osvojio ligu.ronaldo99 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 19:28
Ako Conte osvojio kojim slucajem ligu ide on ca iz Napolia 99% vec je prije koji tjedan krenula svađa zbog prodaje igraca.
Zasluženo izjednačenje Lazija. Napoli nije napravio bukvalno ništa u drugom poluvremenu, a poveli su samo zahvaljujući komičnom autogolu Lazija.
Istina taj Inter je jaci od ovog Napolia ali je igrao oku ugodniji, bolji nogomet, najvise golova zabijenih te sezone, najmanje primljenih, +10 i vise bodova razlike, a uz to se igralo sa drugom ekipom zadnjih 4-5 kola. Vidit cemo, ja sam pisao prije koji tjedan da je za mene Napoli favorit broj 1, Inter je usporavao, a oni dobijali i kad su losiji, + imaju 10ak utakmica manje od Intera ove godine, i dalje stojim pri tome.
Nekako mi mirise da ako uzmu titulu da bi Conte mogao odleprsati u Juventus, pogotovo ako Motta nastavi sa ovakvim rezultatima.
Nekako mi mirise da ako uzmu titulu da bi Conte mogao odleprsati u Juventus, pogotovo ako Motta nastavi sa ovakvim rezultatima.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.