Lik hladno poništi regularan gol i ne dosudi penal ko kuća, čuj valja …baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 22:45Sad im ne valja Oliver, a do neki dan svršavali na njega više puta i nazivali ga najboljim sudijom iz Engleske ikad![]()
![]()
Kakve šizofrene glave.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Re: English Premier League
Čuj ismijavam, a meni drago što gradski rival ima šta da slavi i čega da se sjeća iz poslednje sezone Goodison parka.
Da je Liverpool dao gol u ovoj nadoknadi znamo kakve bi reakcije bile, ovaj put su izostale. Ali reći ću ja. Igra se dok Everton ne izjednači.
Da je Liverpool dao gol u ovoj nadoknadi znamo kakve bi reakcije bile, ovaj put su izostale. Ali reći ću ja. Igra se dok Everton ne izjednači.
Sto je najsmjesnije il najzalosnije stize ih ovaj bizarni obicaj Olivera da produzava nadoknadu bez ikakvog razloga troduplo vise.feniksptica je napisao/la: ↑12 feb 2025, 22:48baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 22:45Sad im ne valja Oliver, a do neki dan svršavali na njega više puta i nazivali ga najboljim sudijom iz Engleske ikad![]()
![]()
Kakve šizofrene glave.![]()
![]()
Nema čudniji i ludjih nadaleko od njih
Ne znam veceras jel bilo vise nego je trebalo, a cinilo se da jeste, al covjek ima obicaj ako je bilo pauze 10 sekundi nadoknadit jos minutu. Stvara podoban teren da se nesto desi ( Trossardov crveni protiv Sitij npr)
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Veceras bas domacinsko suđenje za everton. Jasno je da sve rade da bi Arsenala ostavili u trci za titulu, ali svjedoci smo da njima to ne znaci puno.
Srce, čast i ponos!
Samo londonskim barabama nije jasno klanje Liverpoola zbog Cootea, al' nejse, znamo da ta ekipa ne koristi moždane ćelije.
Zbog toga i slave +7
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- JayCatwright
- Kontakt:
Scouser in our team
Čestitke Salahu, njemu se mora priznati da zaslužuje ordenje, nosi ovaj prosjek od ekipe na iskustvo.
Ovo je lijepo za vidjet u danasnjem fudbalu. Zasluzio je kapitensku iduci mec.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
opsovo salahu majku i ugasio tekmu u 93. minuti kakav kiks sta sam sve propustio
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 12 feb 2025, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Taj nije poželjan ni kod matere rodjene
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Nadam se da mu je Slot yebo mater na kraju, prežalit će se crveni lakše.
Pravi derbi, Everton nabrijan do boli, malo su ispuhali nakon 2 - 1, nasi nisu dali a mogli su i bolje neke situacije odigrati. Jes malo bilo domacinskih odluka, valjaju se na obicno spustanje ruku, al hajd to, nije neke faule sviro nama, neke njima, vise nama al hajd i to.
Al kako objasniti potez dukurea na kraju, mislim glup si jarane, slomice te neko zbog gluposti jer si eto htio ispast frajer, plus ce fasovat suspenziju i td. Najgore je sto i jones uleti u kaznu.
Al kako objasniti potez dukurea na kraju, mislim glup si jarane, slomice te neko zbog gluposti jer si eto htio ispast frajer, plus ce fasovat suspenziju i td. Najgore je sto i jones uleti u kaznu.
CPOJ
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa jes klanje bas je uticalo na utakmicu i rezultat sto su slot i jones dobili crvene za pazi - tucu 
Oliver slavi sa igracima Evertona, covjek lagan 
Da je htio ostaviti utrku na zivotu ne bi nas unakazio prije toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.