Naravno, to mu je svejedno..
Borac - Zrinjski evropske sudije i Zrinjski - Sarajevo

A grantitura, Kazlagic, Halkic, Topuzovic, Topalović ostaje da radi punom parom
Naravno, to mu je svejedno..
Znači priznaješ da si ispao glupan u vezi njega, to je lijepo.let3 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 21:47Znaci, ti licno se nisi nikad udostojio da osudis bljuvotine o cetnicima, vec se kitis tuđim perjemNoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2025, 21:41Pa, glupane jedan, bukvalno je on jedini koji se, kako kažeš, udostojio i napisao ovo:let3 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 17:22
![]()
solidan pokusaj spinovanja, starog majstora spina
Ne Duskice, onaj let3 ne konta da su svi zeljovci bezgrijesni niti je to igdje napisao, vec onaj let3 konta da si se mogao bar jendom udostojiti i napisati "dosta vas vise sa vrijeđanjem kosmija i tom cetnickom pricom".Ali nece spin majstor da se zamjera svojima, lakse pametovati onom let3 i relativizirati stvari
![]()
e kakav retard
![]()
Prestani glumiti duskinog forumskog advokata, ne pristaje ti. Ispadas neotesani klaun.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:05Znači priznaješ da si ispao glupan u vezi njega, to je lijepo.![]()
Ne kitim se ja njegovim perjem, nego tebi skrećem pažnju na to kakav si glupan ispao.Nisam osudio i neću, boli me **** ko šta piše. Uostalom i tvoji svako malo spominju psihologa, a ne smeta im što vrh grupe kluba za koji navijaš sjedi i pjeva interesantne pjesmice s onima koji su klicali Sratku samo mjesec dana ranije. Laku noć glupane.
![]()
Bez njega trećeligaš, a sa njim SNSD pudlica i prćija. Šta je gore?Zeljković: Dodik je tvorac evropskog Borca, ponosan sam što mi je ujak, bez njega bi bili trećeligaš
Hahahahahaha
NevjerovatnoMilorad Dodik je moj ujak. Јa to ne mogu promjeniti i ja sam ponosan na to. On je ispisao modernu historiju srpskog naroda i bori se za njega na najbolji mogući način. Svidjelo se to nekome ili ne, Dodik je tvorac ovog modernog evropskog Borca, jer bez njegove podrške klub bi bio drugoligaš, trećeligaš. To nije bilo njegova obaveza, ali prepoznao je trenutak i priču o evropskom Borcu i hvala mu na tome. Sad imamo ovo što imamo
Covjek samo rekao istinu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:18Hahahahahaha![]()
Bio sam siguran da se zajebavas. Provjerio za svaki slucaj, kad stvarno to izjavioSta reci? Istina je, nije da nije, ali ovako se time hvaliti. Nemam rijeci. Hvala Bogu dragom sto nisam navijac Borca. Ne mogu ni zamisliti kako se osjecaju ljudi koji iskreno navijaju za taj klub.
Nije izvuceno iz konteksta, nije nista. Evo citat:
NevjerovatnoMilorad Dodik je moj ujak. Јa to ne mogu promjeniti i ja sam ponosan na to. On je ispisao modernu historiju srpskog naroda i bori se za njega na najbolji mogući način. Svidjelo se to nekome ili ne, Dodik je tvorac ovog modernog evropskog Borca, jer bez njegove podrške klub bi bio drugoligaš, trećeligaš. To nije bilo njegova obaveza, ali prepoznao je trenutak i priču o evropskom Borcu i hvala mu na tome. Sad imamo ovo što imamo![]()
Ne znam sta pokusavas biti ovdje, neki melek sta vec. Kakvo osudjivanje komsija, sta pricas druze.let3 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:10Prestani glumiti duskinog forumskog advokata, ne pristaje ti. Ispadas neotesani klaun.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:05Znači priznaješ da si ispao glupan u vezi njega, to je lijepo.![]()
Ne kitim se ja njegovim perjem, nego tebi skrećem pažnju na to kakav si glupan ispao.Nisam osudio i neću, boli me **** ko šta piše. Uostalom i tvoji svako malo spominju psihologa, a ne smeta im što vrh grupe kluba za koji navijaš sjedi i pjeva interesantne pjesmice s onima koji su klicali Sratku samo mjesec dana ranije. Laku noć glupane.
![]()
Ali posto si ocito ometen u razvoju i ne kontas jednostavnao pitanje, da ti pojednostavim - zasto ti nikad nisi osudio vrijeđanje komsija, vec si se majmunisao po obicaju i kreveljio ?
Molim te reci da se salis da je ovo izjavioNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:18Hahahahahaha![]()
Bio sam siguran da se zajebavas. Provjerio za svaki slucaj, kad stvarno to izjavioSta reci? Istina je, nije da nije, ali ovako se time hvaliti. Nemam rijeci. Hvala Bogu dragom sto nisam navijac Borca. Ne mogu ni zamisliti kako se osjecaju ljudi koji iskreno navijaju za taj klub.
Nije izvuceno iz konteksta, nije nista. Evo citat:
NevjerovatnoMilorad Dodik je moj ujak. Јa to ne mogu promjeniti i ja sam ponosan na to. On je ispisao modernu historiju srpskog naroda i bori se za njega na najbolji mogući način. Svidjelo se to nekome ili ne, Dodik je tvorac ovog modernog evropskog Borca, jer bez njegove podrške klub bi bio drugoligaš, trećeligaš. To nije bilo njegova obaveza, ali prepoznao je trenutak i priču o evropskom Borcu i hvala mu na tome. Sad imamo ovo što imamo![]()
A ti sad glumis advokata ovog No profit ili sta vecErosViverosViv je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:26Ne znam sta pokusavas biti ovdje, neki melek sta vec. Kakvo osudjivanje komsija, sta pricas druze.let3 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:10Prestani glumiti duskinog forumskog advokata, ne pristaje ti. Ispadas neotesani klaun.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:05
Znači priznaješ da si ispao glupan u vezi njega, to je lijepo.![]()
![]()
Ali posto si ocito ometen u razvoju i ne kontas jednostavnao pitanje, da ti pojednostavim - zasto ti nikad nisi osudio vrijeđanje komsija, vec si se majmunisao po obicaju i kreveljio ?
Na derbiju ti je prvo pjevanje sa juga "jebbemo vam mater u picku" i ti trebas ulaziti na forum i dobricu glumiti.
Mani me glumatanja, sprdacinu od vas prave u citavoj regiji, a cak nisu upuceni sta radite u kantonu i na cijoj ste strani, a da se ne sprdaju s vama u BiH na forumu nekakvog portala.
Hahha kunem ti se nisam vjerovao ni ja dok nisam vidio. Imas na Faktoru
kakav glupanlet3 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:28A ti sad glumis advokata ovog No profit ili sta vecErosViverosViv je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:26Ne znam sta pokusavas biti ovdje, neki melek sta vec. Kakvo osudjivanje komsija, sta pricas druze.let3 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:10
Prestani glumiti duskinog forumskog advokata, ne pristaje ti. Ispadas neotesani klaun.
Na derbiju ti je prvo pjevanje sa juga "jebbemo vam mater u picku" i ti trebas ulaziti na forum i dobricu glumiti.
Mani me glumatanja, sprdacinu od vas prave u citavoj regiji, a cak nisu upuceni sta radite u kantonu i na cijoj ste strani, a da se ne sprdaju s vama u BiH na forumu nekakvog portala.jel tebe ko sta pitao ? sta si se ti uzjebo sad ?
tisina tamo, ni je'ne![]()
![]()
Kakav debilErosViverosViv je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:49kakav glupanlet3 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:28A ti sad glumis advokata ovog No profit ili sta vecErosViverosViv je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:26
Ne znam sta pokusavas biti ovdje, neki melek sta vec. Kakvo osudjivanje komsija, sta pricas druze.
Mani me glumatanja, sprdacinu od vas prave u citavoj regiji, a cak nisu upuceni sta radite u kantonu i na cijoj ste strani, a da se ne sprdaju s vama u BiH na forumu nekakvog portala.jel tebe ko sta pitao ? sta si se ti uzjebo sad ?
tisina tamo, ni je'ne![]()
![]()
de nekad nekome odgovori, iznesi neki argument, pokazi barem tracak spremnosti da vodis bilo kakav dijalog, cemu blamiranje u krajnost...
AuuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:36Hahha kunem ti se nisam vjerovao ni ja dok nisam vidio. Imas na Faktoru![]()
Opasna regija firma i delije. Jednima bratsku grupu unistili u svakom smislu te rijeci sa duplo manje ljudi, a sa drugima ce eskalirati u skorije vrijeme to je sigurno.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:54Bas uzaludno, ja pokusao... Dodje li ti sta onaj kontrasvih, po nacinu pisanja rekao bih da ste braca. Obavezno skretanje sa teme, odgovor nepovezan i 3 do 5 smajlica. Naravno da vas regija sprda, a tek mi sto vas znamo.
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 29 gostiju.