Raspametio sam ga naprosto, necu vise obecavam

Hahahahahahha
Izvini sto sam te izmaltretirao i mentalno izjebo veceras, dosadno mi bilo kume a ti sam nalijetao na volej. Necu vise. Evo obecavam pred svima
jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2025, 08:01A: Pa legedno, ti si jos veci glupan i klaun, toga si i sam svjestan
A: “Sejo se malo muci dok razmislja"dok malo povezes, lakapo.
A: Ali otkrio sam i ja ponesto, nauci tako covjek svasta na forumu. Npr. da si malo zaostao u razvoju, da si limitiran u razmisljanju i donosenju zakljucaka. Da ima tu malo lufta i da zatrokiras s vremena na vrijeme. Pa ti treba malo da nadođes.
Al nista strasno, nisi jedini. Nemoj to licno shvatati.
B: Pa ti shvataš ozbiljno glupane
A: Eno ga opet krece sa uvredamane moze, jace od njega, a ne zna jadnik drugacije
![]()
Raspametio sam ga naprosto, necu vise obecavam
![]()
![]()
![]()
![]()
Propaljen maksimalno
Pa isto kao i Mirvic, samo s tudjim paramarelativizam je napisao/la: ↑13 feb 2025, 10:38samo u nasoj drzavi predsjednik saveza moze ovako otvoreno i pristrasno pricati o jednom klubu i onda kako mu je politicar pomogao.
kaze izvadili smo borac iz minusa ,kad je on dosao bio milionski minus
pa kako si izvadio de nam svoj plan da spasimo aluminu ,bhrt,ikeu,Zelju i bmw
ljudi bez posjete,bez clanskih bez nekog uspjeha,bez transfera igraca,bez zarade sem evropskih utakmica tek ove sezone napravili iskorak da im to mozda moze pokriti godisnji budzet i to jos nije isplaceno
kao da im juniori igraju pa im ne treba vise od 100k godisnje na plate
kako si ih izvadio iz minusa
Ovih ce biti vise nego lesinaraInače, više od 1.000 navijača Olimpije krenulo je put Banje Luke, što će biti njihovo najmasovnije evropsko gostovanje posljednjih godina.
Duplo više, isto kao Robijaša na kupu19vendetta87 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 10:51Ovih ce biti vise nego lesinaraInače, više od 1.000 navijača Olimpije krenulo je put Banje Luke, što će biti njihovo najmasovnije evropsko gostovanje posljednjih godina.![]()
Zahtjev nisu potpisali FK Željezničar, NK Bojnik, FK Hrid i FK El Tarik, dok je u NK Ilijaš u toku promjena “vladajuće strukture” kluba i čim se taj proces završi, NK Ilijaš će se pridružiti većini sarajevskih klubova.
Borac klub bez uspjeha, bez navijača, bez transfera, bez zarade......relativizam je napisao/la: ↑13 feb 2025, 10:38samo u nasoj drzavi predsjednik saveza moze ovako otvoreno i pristrasno pricati o jednom klubu i onda kako mu je politicar pomogao.
kaze izvadili smo borac iz minusa ,kad je on dosao bio milionski minus
pa kako si izvadio de nam svoj plan da spasimo aluminu ,bhrt,ikeu,Zelju i bmw
ljudi bez posjete,bez clanskih bez nekog uspjeha,bez transfera igraca,bez zarade sem evropskih utakmica tek ove sezone napravili iskorak da im to mozda moze pokriti godisnji budzet i to jos nije isplaceno
kao da im juniori igraju pa im ne treba vise od 100k godisnje na plate
kako si ih izvadio iz minusa
historia (est) magistra vitaeErosViverosViv je napisao/la: ↑13 feb 2025, 10:48Zahtjev nisu potpisali FK Željezničar, NK Bojnik, FK Hrid i FK El Tarik, dok je u NK Ilijaš u toku promjena “vladajuće strukture” kluba i čim se taj proces završi, NK Ilijaš će se pridružiti većini sarajevskih klubova.
Vjerujemo da promjene u bh. fudbalu počinju na dnu organizacione piramide.
FK Željezničar je jasnog stava da su službeni organi FS KS jedina prava adresa u okviru koje je potrebno voditi dijalog i raditi na svim reformama koje su potrebne.
Institucionalni način djelovanja, uz puno uvažavanje svih aktera, jedini je ispravni put za afirmaciju bh. fudbala.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, delko, GradKamena2, greenwood, mnon46, nedimmmm1337, Sarun i 31 gost.