FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
1/2 CDR Atletico Madrid
Nema veće patnje od ovih kupova. Daj na jednu utakmicu da se igra.
Mundo Deportivo donosi vijest da je Lewa dogovorio s klubom da ostane i naredne sezone, nakon čega će napustiti klub. Nije da sam oduševljen, ali eto.
Lewa je top da odigra 20-25 minuta. Još uvijek ima miris za gol a pokušati dovesti na posudbu nekog napadaca
Sumnjam da će biti prva opcija. Igrom slučaja, skoro sam u Sloveniji, preko jednog našeg trenera upoznao jednog od zastupnika koji radi u agenciji koja zastupa Šeška, kroz priču smo nekako došli do Šeška, otkrio je da ga prati dosta ekipa, od Bayerna, Uniteda, Intera, Arsenala, Liverpoola, dodao je da je Krkić već bio na nekim utakmicama i da ga skauti gore spomenutih klubova prate intenzivno, međutim ni sa jednim od klubova nije bilo konkretnih pregovora.
Po meni je Šeško puno realnija opcija nego Isak kojeg vidim Juanmarti spominje. Newcastle hoće za Isaka oko 100 miliona, dok bi Šeško mogao doći za cifru od 60-70 miliona.
Kako god bilo da bilo, siguran sam da će ovog ljeta doći napadač a da će Lewa biti backup.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Cuj to lewa backup a neki sesko starter, mozda u FMu jedino
Nije Lewa u poziciji da se buni da je rezerva.
Jedino ako ne želi u Arabiju.
Jedino ako ne želi u Arabiju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da bi bio legitimna rezerva, mora odigrati losu sezonu. On ovu sezonu dominira. Cak je u ovom trenutku jedan od kandidata za zlatnu loptu. Ne postoji sansa da on preseli na klupu. Ili ce biti prvi napadac, ili ce otici iz kluba.
Ma tesko se trener odrice igraca koji mu za po sezone donese 30 golova, a barca je vec u ne takoj dalekoj proslosti napravila gresku kada se Sukija odrekla (slicno se pisalo o njemu tad kao o Lewi sad ovdje na forumu), i covjek je otisao u Atletiko i sa nekih 25(+/- koj go) donio titulu Atletiku ispred Barce. Ako ce se Lewa pustiti da ide to moze samo pod uslovom da je novi bombarder osiguran, ali ja ne vidim na trzistu nikog da je i priblizan nivo ovog danasnjeg Lewe a finansijski dostupan Barci.
Suarez je u zadnje dvije sezone bio teški odron. Masa promasenih zicera. Fizički je bio zapušten.
Tah pristao doći, ostali su još neki detalji da se usaglase samo.
Danas je dan da Cubarsí produži ugovor. Kao Pedri i Gavi, i on će potpisati do 2030. godine.
Covjek iduce godine donio Atletiku titulu, barci neatalo njegovih 25 golova atletiku doslo i dobili titulu, pusti te suplje price zapusten ovo ono. Ponavljam takva prodaja je uredu ako si pustio sukija a doveo drugog bombandera, a ne pustis sukija a zamjenis ga oni Dancem.
Isto vrijedi i sa Lewom, pusti ga, ako dolazi na njegovo mjeto top igrac i top napadac koji je odmah kadar isporuciti 20+ golova - a Barca trenutno finansijski to nije u mogucnosti ispratiti.
ZVANIČNO: Utakmicu između Barcelone i Rayo Vallecana će suditi Mario Melero López, dok će za VAR biti zadužen Isidro Díaz de Mera Escuderos.
Melero López je Barçi do sada sudio 10 puta, uz omjer od 7 pobjeda, 1 remija i 2 poraza.
Melero López je Barçi do sada sudio 10 puta, uz omjer od 7 pobjeda, 1 remija i 2 poraza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.