FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al' stavljanje Vrbana u prvih 11 nakon 3 minute seniorskog fudbala 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Pusti neznalice nek se otkrivaju

Ne vjerujem ni da ce Paskalev poceti. Ocekujem Unusica na stoperu, Beganovica desno, Keremeha sa Gulijem. Ostalo isto
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- luckystrike
- Kontakt:
Počeo je Unušić derbi na Koševu i nije se baš proslavio, zato je i zamjenjen odmah na poluvremenu. Ja bih gurnuo Paskaleva u vatru, da znamo odmah na čemu smo 

Pa tako ce ti i biti, sa soldom i gojkovicem.luckystrike je napisao/la: ↑13 feb 2025, 13:12Počeo je Unušić derbi na Koševu i nije se baš proslavio, zato je i zamjenjen odmah na poluvremenu. Ja bih gurnuo Paskaleva u vatru, da znamo odmah na čemu smo![]()
Nase sudije su se ili prepale ili nece da se balmiraju pa ovaj zeli strane sudije da dovodi. Sa stranim ce lakrdija biti jos veca, ljudi ce naplatiti svoje I na banku regularno I ispod stola I stanje I situacija ce biti jos gori. Al sve ovo na stranu jao sto se željkan sramoti s ovom podrskom vici. Auuuuuu zar su toliko zaglibili?!
A gdje je poceo derbi? Na lijevom full backu i stavio Lulica na desnog veznog. Sam Zekic je shvatio sta je uradio pa odmah to promjenio na poluvremenu.luckystrike je napisao/la: ↑13 feb 2025, 13:12Počeo je Unušić derbi na Koševu i nije se baš proslavio, zato je i zamjenjen odmah na poluvremenu. Ja bih gurnuo Paskaleva u vatru, da znamo odmah na čemu smo![]()
Rogic
Beganovic Gojkovic Paskalev Soldo Kupresak
Krdzalic Bubanja Lulic
Kyeremeh Guliashvili
Najbolje što trenutno imamo.
Beganovic Gojkovic Paskalev Soldo Kupresak
Krdzalic Bubanja Lulic
Kyeremeh Guliashvili
Najbolje što trenutno imamo.
Oj Paskalev s 3 treninga na tako važnoj poziciji, radije onda Vrbana daj.
Mada mislim na kraju da će biti kao gore što su pisali, Unušić-Beganović.
Mada mislim na kraju da će biti kao gore što su pisali, Unušić-Beganović.
- luckystrike
- Kontakt:
gubio se k'o abdest.keli je napisao/la: ↑13 feb 2025, 13:24A gdje je poceo derbi? Na lijevom full backu i stavio Lulica na desnog veznog. Sam Zekic je shvatio sta je uradio pa odmah to promjenio na poluvremenu.luckystrike je napisao/la: ↑13 feb 2025, 13:12Počeo je Unušić derbi na Koševu i nije se baš proslavio, zato je i zamjenjen odmah na poluvremenu. Ja bih gurnuo Paskaleva u vatru, da znamo odmah na čemu smo![]()
počeo je na desnom stoperu, završio na lijevom beku. na početku poslije krpićeve prečke izbezumljen kasni u blok hirošu, ovaj potonji srećom ne umije. kad smo primili gol koji je poništen zbog ofsajda opet kasnio na blok mislim tada markoviću. nakon toga prelazi na lijevi bek i propušta da ispratiti boljevića kada primamo gol.
imao je i prema naprijed izglednu priliku za asistenciju, Kyeremeh sam na 11 na šutu, mrljavo dodao loptu koja se nekako odbi Guliju na glavu.
-
- Kontakt:
Ma jasta,odigrati sad ovu pripremnu u kojoj ce se traziti prvih 11 i cuvati se kakve povrede.
Nema puno filozofiranja,ubaciti Paskaleva koji je u ritmu igranja. Unusic mozda i moze zatvoriti neprirodnu poziciju u tkz.manjim tekmama sto derbi to svakako nije. Pa bio je pogubljen prosli put na svojoj poziciji.
Paskalev za moj pojam prvi pik bas jer frajer ne dozivljava taj duel kao derbi lige,nema taj osjecaj zbog cega ce sebi paralizovati mozak i 13 000 ljudi sasvim obicna tekma iz njegovog ugla.
Znamo da derbi dobija koncentracija i mentalna stabilnost koja ti daje mirnocu u igri,sto nama nekako skoro uvijek nedostaje.
Sto se tice suhog kvaliteta uvjeren sam da mozemo dobiti u hendikepu i ovakvi kakvi smo trenutno ne kompletni.
3-5-2 Rogic,Kyeremeh,Renato,Paskalev,Soldo,Kupresak,
Bubanja,Pavicic,Krdzalic,Guliashvili,Turkes/Vasilios/Butic
4-2-3-1 Rogic,Beganovic,Renato,Soldo,Kupresak,Bubanja,
Pavicic,Krdzalic,Kyeremeh,Guliashvili,Turkes/Vasilios/Butic
Nema puno filozofiranja,ubaciti Paskaleva koji je u ritmu igranja. Unusic mozda i moze zatvoriti neprirodnu poziciju u tkz.manjim tekmama sto derbi to svakako nije. Pa bio je pogubljen prosli put na svojoj poziciji.
Paskalev za moj pojam prvi pik bas jer frajer ne dozivljava taj duel kao derbi lige,nema taj osjecaj zbog cega ce sebi paralizovati mozak i 13 000 ljudi sasvim obicna tekma iz njegovog ugla.
Znamo da derbi dobija koncentracija i mentalna stabilnost koja ti daje mirnocu u igri,sto nama nekako skoro uvijek nedostaje.
Sto se tice suhog kvaliteta uvjeren sam da mozemo dobiti u hendikepu i ovakvi kakvi smo trenutno ne kompletni.
3-5-2 Rogic,Kyeremeh,Renato,Paskalev,Soldo,Kupresak,
Bubanja,Pavicic,Krdzalic,Guliashvili,Turkes/Vasilios/Butic
4-2-3-1 Rogic,Beganovic,Renato,Soldo,Kupresak,Bubanja,
Pavicic,Krdzalic,Kyeremeh,Guliashvili,Turkes/Vasilios/Butic
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Kakve veze ima što je Paskalev tek došao, ako je pojačanje odmah će se snaći. Bubanja je došao i odmah u prvih 11, kao i Lula.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Tacno, taj derbi bi sto posto dobili da nije bilo tog eksperimenta u prvom poluvremenu. S druge strane, Paskalev sigurno nece poceti na derbiju. Jedini od novih stranaca koji mogu ocekivati neke minute su Butic i Gordeziani.keli je napisao/la: ↑13 feb 2025, 13:24A gdje je poceo derbi? Na lijevom full backu i stavio Lulica na desnog veznog. Sam Zekic je shvatio sta je uradio pa odmah to promjenio na poluvremenu.luckystrike je napisao/la: ↑13 feb 2025, 13:12Počeo je Unušić derbi na Koševu i nije se baš proslavio, zato je i zamjenjen odmah na poluvremenu. Ja bih gurnuo Paskaleva u vatru, da znamo odmah na čemu smo![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Standardno brukanje pojedinaca. Šerbečić je protiv Celtica uletio pravo iz aviona, pa odigrao kao Maldini. Paskalev mora ići na stopera.
- feniksptica
- Kontakt:
Bugara 2 sedmice s juniorima da se navike. Pa 2 sedmice na klupu. Poslije tih mjesec dana sljedeći mjesec ga uvoditi po 15 minuta.
Eh kad se privikne onda možda i može početi.
Znaci bez 2 mjeseca ništa
Eh kad se privikne onda možda i može početi.
Znaci bez 2 mjeseca ništa
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sve da ste i čuli sastav kakv će biti nemojte biti naivni pa po forumu pisati. Kako za derbi tako i ostale utakmice. Isto važi i za Vrbana ili igrača iznenađenje.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ne moze ljepsa najava od strijelaca na prijateljskoj danas
Gruzijac, Butic i 2x vrban

Gruzijac, Butic i 2x vrban
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ima li gdje koji je rezultat prijateljske danas ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
4:1
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, Haksss, HariTz, jurisicduska, nedimmmm1337, pitar9876, Proximic i 88 gostiju.