Premijer liga BiH - aktuelno

NoProfit
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoProfit » 13 feb 2025, 13:06

let3 je napisao/la:
13 feb 2025, 13:04
NoProfit je napisao/la:
13 feb 2025, 12:37
let3 je napisao/la:
13 feb 2025, 12:32

:lol: :lol:

Jel ovo Duskina pudlica i dalje lajucka okolo :rol: cim se neko obrati Duski, njegova pudlica odmah zapjeni i rezi :rol: nevjerovatno :tokralju:
Bar budi čovjek i reci, pojeo sam go.vno, ispao sam neviđen glupan i pogriješio sam. Ovako se samo još više uvaljuješ i na dobrom si putu da postaneš maskota i zamijeniš onog maloumnog Meraka ili Nodija. :lol:
Evo bicu covjek, posto ti je jako stalo do toga - Pojeo sam gov.no, ispao neviđeni glupan i pogrijesio sam, maskota sam
Bravo majmune, evo 🍌

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 feb 2025, 13:06

OldTownDistrict je napisao/la:
13 feb 2025, 13:03
KONTRASVIH je napisao/la:
13 feb 2025, 13:01
13 feb 2025, 12:59

Koje pjesme??? Joj svega mi risto djogo i spc u jednom onda se ljute kad vecina u BiH kazu da su gejkokarde pa svega mi jadni ste da jadniji tesko da moze. :urnebes:

Fulio si profil klosaru :rol:
ajde kokarda razligu
Kakvo blamiranje svegaaa mi :facepalm:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 feb 2025, 13:07

13 feb 2025, 12:42
Kakvo kolektivno ludilo :tokralju: :rol:
Ovaj lik je institucija tj dupli acc vegetice,liku je krajnji domet smajli jbte dan

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 13 feb 2025, 13:10

13 feb 2025, 13:06
13 feb 2025, 13:01

Fulio si profil klosaru :rol:
ajde kokarda razligu
Kakvo blamiranje svegaaa mi :facepalm:
Mislim da je vrhunac blama biti crnogorski pusikrac i poznat kao takav plus sluzbenik kokarde iz BL, bravo keru.
....sve drugo će proći!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 feb 2025, 13:10

Koliko su jadni da njihovi predstavnici,uposlenici kluba su stali zajedno sa sarajevskim klubovima,podrske dolaze od raznih zeljovaca sto navijaca,sponzora,bivsih uposlenika al oni opet zive u zabludi da je to zbog Mirvica,kao da su ovi problemi u kantonu nastali dolaskom Mirvica.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 13 feb 2025, 13:10

Teska vremena Zeljo moj ,Vico te spasioooo,teska vremena Zeljo moj dogodine ispaooooo

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 13 feb 2025, 13:12

Ne mogu zamisliti kolicinu bijesa u njima, a samo je na forumu mogu ispoljiti. :tralala:
Fk Željezničar.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 feb 2025, 13:15

jurisicduska je napisao/la:
godrina je napisao/la:
13 feb 2025, 12:53
mosarajvosa83 je napisao/la:
13 feb 2025, 12:42

Ma ja ba,samo ste vi vazda ispravni,mi smo formirali sve ove klubove,postavili im uprave itd pogledas malo ko je tu od zeljovaca skontaces samo koje nebuloze pises,ti zeljovci koji su na strani sarajevskog fudbala nece da budu u istom kosu sa Vicinim zlotvorima. Zanimljivo kako su svi na strani lopova Mirvica a protiv nevinog,ispravnog zelje koji nece da se ukljuci u borbu,svi klubovi trebaju da slijede ovaj ispravni put Zeljkana.
Jesi li i ti pisao pjesme o vici ? Jel vam bio dobar tad ? Sad odjednom ne valja. Ciji je igrac taj colpa ?
Kakve ba pjesme o Vici?
Jel imaš 9 godina ili šta.
Dva forumaša , pet, deset nebitno pisalo nekakve pjesme na forumu, može biti da imaju po 12 godina, može bit da su retardirani i to se sad uzima kao stav svih navijača Sarajeva a prije svega kluba ? Daj ba ohladi malo sa tim mitomanisanjem.
Čolpa je Vicin igrač , i vaš trenutno jer ste i vi Vicin igrač.

Daj mi i jedan zvanični dokument, prepisku , papir gdje Sarajevo kao klub podržava Vicu i njegove politike. Čak šta vise ima ih milion koji su protiv njega i njegovih politika.

Čuj pisali mu forumaši pjesme i to je to. Zbog tog su oni sad na njegovoj strani. To je ono klasično kad vise ne znas ni sam šta bi od sebe pa reagujes na nivou amebe.

Drugo to grlio ga i ljubio Mirvic to je vaša mitomanija , apsolutno niko ne zna šta mu je rekao , sto se vratio , nit ga je grlio nit ga je ljubio , imate vi slika vaših predsjednika u mnogo prisnijim pozicijama i atmosferi sa Vicom.
Tebie sve mitomanisanje, ti si jedina pametnica ovdje. Seruckas po virtualu a gori si od njega, vidis ovdje i samo vazis pametujes i pljujes po Zelji.
Pises 20 ljudi pisalo pjesme al je 90% vas svrsavalo na to.
Colpa kao vicin igrac al je vas na pocetku svom bio. Savez vam je bio dobar za vrijeme ibrakovica i njegovog mesetarenja, za vrijeme penala u Bijeljini. Vi ste nama isto zlo kao i vico i dodik. To je moje misljenje.
I nemoj mi molim te ti citirat, ne mogu pisat sa nekim ko tako bolesno mrzi Zelju. Zdra'o.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 13 feb 2025, 13:16

ima li ovdje ijedan navijač želje da na datu temu napiše nešto konkretno i rezonski, a ne da brane poteze rukovodioca kluba analizom potpisa na obrascu? ovo je baš očajno.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 feb 2025, 13:17

On bolesno mrzi Sarajevo ali ne može pisati s nekim ko bolesno mrzi želju. :rol:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 feb 2025, 13:20

Pablo11 je napisao/la:
13 feb 2025, 13:12
Ne mogu zamisliti kolicinu bijesa u njima, a samo je na forumu mogu ispoljiti. :tralala:
Bice onako kako golemi Zeljo kaze ili nece nikako :nedam:
A ova sitna buranija neka bira sta ce, kako ce, s kim ce :mrgreen:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 feb 2025, 13:24

godrina je napisao/la:
13 feb 2025, 13:15
jurisicduska je napisao/la:
godrina je napisao/la:
13 feb 2025, 12:53

Jesi li i ti pisao pjesme o vici ? Jel vam bio dobar tad ? Sad odjednom ne valja. Ciji je igrac taj colpa ?
Kakve ba pjesme o Vici?
Jel imaš 9 godina ili šta.
Dva forumaša , pet, deset nebitno pisalo nekakve pjesme na forumu, može biti da imaju po 12 godina, može bit da su retardirani i to se sad uzima kao stav svih navijača Sarajeva a prije svega kluba ? Daj ba ohladi malo sa tim mitomanisanjem.
Čolpa je Vicin igrač , i vaš trenutno jer ste i vi Vicin igrač.

Daj mi i jedan zvanični dokument, prepisku , papir gdje Sarajevo kao klub podržava Vicu i njegove politike. Čak šta vise ima ih milion koji su protiv njega i njegovih politika.

Čuj pisali mu forumaši pjesme i to je to. Zbog tog su oni sad na njegovoj strani. To je ono klasično kad vise ne znas ni sam šta bi od sebe pa reagujes na nivou amebe.

Drugo to grlio ga i ljubio Mirvic to je vaša mitomanija , apsolutno niko ne zna šta mu je rekao , sto se vratio , nit ga je grlio nit ga je ljubio , imate vi slika vaših predsjednika u mnogo prisnijim pozicijama i atmosferi sa Vicom.
Tebie sve mitomanisanje, ti si jedina pametnica ovdje. Seruckas po virtualu a gori si od njega, vidis ovdje i samo vazis pametujes i pljujes po Zelji.
Pises 20 ljudi pisalo pjesme al je 90% vas svrsavalo na to.
Colpa kao vicin igrac al je vas na pocetku svom bio. Savez vam je bio dobar za vrijeme ibrakovica i njegovog mesetarenja, za vrijeme penala u Bijeljini. Vi ste nama isto zlo kao i vico i dodik. To je moje misljenje.
I nemoj mi molim te ti citirat, ne mogu pisat sa nekim ko tako bolesno mrzi Zelju. Zdra'o.
Da je 100% forumaša pisalo pjesme kakve to ima veze sa klubom. Molim te pusti se gluposti , razmišljaj racionalno. Forumaši pisali pjesme, bježi boga ti.

Prvo ovdje nas sto piše nije ni 0.1% navijača Sarajeva a drugo 90% ljudi koji ovdje pišu nije nikad u životu upotrijebilo riječ Vico u postu a ne pisalo mu pjesme.

Odlično mi i Vico isto zlo , sto ste Vicu izabrali , sto niste nikog recimo ? Da nemate nikakvu stranu ? Sto ne dođete na skupštinu kažete glasamo protiv ? Sto mimo volje svih ostalih idete u prostorije saveza sa Vicom krojite statute i pravite radne grupe ? Sto vam se klub ograđuje od frajera koji je spomenuo Vicu negativno pa dođe naredba da se to ne smije ?

Ne djeluje meni ovo kao dva zla , sto bih još i podržao. Mi zlo Vico zlo ok nema problema. Ali ovo je vjeruj mi zlo Vico dobro po vama.

Mislim nema veze neće uspjeti bar na ovom nivou ništa jer je ovo demokratska zemlja i kad tac će izgubiti moć bilo kakvu, ne može dovijeka.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 13 feb 2025, 13:27

Pablo11 je napisao/la:

Evo necu moc zaspat.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 feb 2025, 13:31

Beli98 je napisao/la:
13 feb 2025, 13:27
Pablo11 je napisao/la:

Evo necu moc zaspat.
Najjace je kad u nedostatku ikakvog argumenta počnu bit protiv toga sto se piše po forumu. Pišu na forumu kako ne treba pisati na forumu inače si frustriran.

Ma eto treba ih pustiti neka ih sa prijateljem Vicom i njegovim ujakom Dodikom koji je ustvari čovjek koji upravlja svim kako Vico i sam rece. Valjda ih bude stid nekad poslije šta su podržavali
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 feb 2025, 13:36

Najjače mi je kad kažu "veliki zeljezničar se pita" a 22 Kluba > od 4 - vazda bilo.

Ne treba nama "veliki zeljezničar" samo vas ovdje prozivamo da se zna na čijoj strani ste bili. :bih: :bih:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 feb 2025, 13:41

Izgubit ce moc aBd isto kao sto ste je vi izgubili pa sad rezite na sve.
Protiv njega itekako treba ali sjasi Kurta da uzjase murta.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 13 feb 2025, 13:58

luckystrike je napisao/la:
13 feb 2025, 13:16
ima li ovdje ijedan navijač želje da na datu temu napiše nešto konkretno i rezonski, a ne da brane poteze rukovodioca kluba analizom potpisa na obrascu? ovo je baš očajno.
znam dosta nasih navijaca koji se ne slazu s ovom politikom kluba i meni iskreno nije drago zasto se ovako postavljaju, mislim ovo je po meni vece od samo sarajevskog saveza jer moze direktno uticati na vicu i njegov buduci mandat sto je neki veci i krajnji cilj valjda da se ukloni ta ekipa.. mislim da smo mi navijaci naivni malo, nebitno cijem taboru pripadamo, klubovi ce prodavati neke demagogije a ustvari svako svoj interes gleda, Sarajevo moze svoj ostvarit ako smjene ove, a Zeljo svoj preko trenutne ekipe sto je pogresno znajuci kako su oni tu dosli izmisljanjem tih fantomskih udruzenja samo iz tog razloga se Zeljo odmah trebao udaljiti od te price, da ne idemo dalje u neku moralnost..

nazalost dovedeni smo u situaciju da nas mnogi mogu prcati i zbog onih sramotnih druzenja s onom ekipom iz srbije do ovog stajanja rame uz rame sa fantomskim udruzenjima

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 13 feb 2025, 14:11

QUARTERBACK je napisao/la:
13 feb 2025, 13:58
luckystrike je napisao/la:
13 feb 2025, 13:16
znam dosta nasih navijaca koji se ne slazu s ovom politikom kluba i meni iskreno nije drago zasto se ovako postavljaju, mislim ovo je po meni vece od samo sarajevskog saveza jer moze direktno uticati na vicu i njegov buduci mandat sto je neki veci i krajnji cilj valjda da se ukloni ta ekipa.. mislim da smo mi navijaci naivni malo, nebitno cijem taboru pripadamo, klubovi ce prodavati neke demagogije a ustvari svako svoj interes gleda, Sarajevo moze svoj ostvarit ako smjene ove, a Zeljo svoj preko trenutne ekipe sto je pogresno znajuci kako su oni tu dosli izmisljanjem tih fantomskih udruzenja samo iz tog razloga se Zeljo odmah trebao udaljiti od te price, da ne idemo dalje u neku moralnost..

nazalost dovedeni smo u situaciju da nas mnogi mogu prcati i zbog onih sramotnih druzenja s onom ekipom iz srbije do ovog stajanja rame uz rame sa fantomskim udruzenjima
posteno na ovome.
Kad bi 50% navijaca zelje ovako razmisljalo sve bi drugacije bilo

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 13 feb 2025, 14:14

Sve na stranu ali zeljin dres :ljepota: :beba:

slika

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, HyperOS, Jadnimi, Lekqqq1921 i 31 gost.