Alipasino je napisao/la: ↑13 feb 2025, 14:23Halo ba smirite.Mojne sviju u isti koš.Jeni ovo politika.Ja sam vazda za opciju ako nemozemo mi mogu komsije.Dakle nemozemo mi bit prvaci pa nek budu pitari vazda prije oni nego Zrinjski i ostali.Zasto.Pa pola famelije komsija raje sta god hocete navija za pitare.Ova buranija sto se lozi to treba malo nasavjetovat.Rivalstvo vazda ali prije oni od ovih drugih.Tacka.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
bordobijeli
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kako su nas ovdje botovi ubjeđivali da je Sarajevo samo dodalo klubove na spisak, bez njihovog odobrenja. Izgleda Sarajevo i pečat iz klubova ukralo. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Odredeni profili truju drustvo. Svaka cast majstoreAlipasino je napisao/la: ↑13 feb 2025, 14:23Halo ba smirite.Mojne sviju u isti koš.Jeni ovo politika.Ja sam vazda za opciju ako nemozemo mi mogu komsije.Dakle nemozemo mi bit prvaci pa nek budu pitari vazda prije oni nego Zrinjski i ostali.Zasto.Pa pola famelije komsija raje sta god hocete navija za pitare.Ova buranija sto se lozi to treba malo nasavjetovat.Rivalstvo vazda ali prije oni od ovih drugih.Tacka.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- feniksptica
- Kontakt:
Pokralo pečate klubovima...da Željin pečat nije u BL i njega bi, al daleko
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I sad ce ti ovdje navijaci te tzv prcije rec kako su oni nekakav bitan klub
Niko ih se nece ni sjecati kad ode milutin.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- jurisicduska
- Kontakt:
1. Priča njihov predstavnik pokrenuo borbu protiv savezafeniksptica je napisao/la: ↑13 feb 2025, 14:43Pokralo pečate klubovima...da Željin pečat nije u BL i njega bi, al daleko
2. Priča klub se nije ogradio od njeg nego je on suspendovan od strane Colpe i ostalih
3. Kad je izašlo da se klub ogradio a zna se zbog čeg i da ga je ustvari klub suspendovao onda je to svjesno borba protiv pitara
U mjesec dana smo došli od tog da su oni pokrenuli borbu do tog da sjede s onima protiv kojih su pokrenuli borbu i pišu statut
4. Priča samo kroz institucije treba , sitni interesi nas ne zanimaju - sjednu sa Vicom i Colpom da prave statut
5. Necemo kroz institucije i demokratski jer nemamo potrebnu većinu da izglasamo opciju za koju je Vico
Sutra će bit da su bili neutralni a ako Vico izgura svoje biće za Vicu a ako sarajevski klubovi izguraju svoje gledat će da ubace svog čovjeka preko nekog tamo kluba tipa Radnik.
Da ne spominjem da je Mirvic kupio ostale klubove, samo nije El Tarik i njih, da se nelegalno potpisuje u ime svih klubova a sa je to samo Sarajevo
A sve to jer je par forumaša pisalo Vici pjesme i jer smo proslavili titulu kad Vico nije ni bio predsjednik saveza , nakon sto je svako sa svakim odigrao utakmicu a mi bili prvi i jer nije postojala ni finansijska ni bilo kakva duga mogućnost da se prvenstveno nastavi prije svega od strane njihovog kluba pa svih ostalih, a da ne govorimo da se zbog Sarajeva ni u snu nije prekinulo prvenstvo i da su kolo prije protiv Veleza prosuli titulu. Al šta ces.
Ne znam sta se zamarate. Nisu dosli/glasali pa nisu, njihova stvar. Nase je da ih ovjerimo u derbiju i tjt.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne treba zaboraviti da je Sarajevo prvi klub koji je obavio testiranja na COVID-19, odlucno i spremno objavljeno da je klub spreman preuzeti sve mjere zastite protiv virusa, te da su na utakmice isli sa 2 autobusa i bili u odvojenim hotelskim sobama na gostujucim mecevima, 1 igrac 1 soba.jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:231. Priča njihov predstavnik pokrenuo borbu protiv savezafeniksptica je napisao/la: ↑13 feb 2025, 14:43Pokralo pečate klubovima...da Željin pečat nije u BL i njega bi, al daleko
2. Priča klub se nije ogradio od njeg nego je on suspendovan od strane Colpe i ostalih
3. Kad je izašlo da se klub ogradio a zna se zbog čeg i da ga je ustvari klub suspendovao onda je to svjesno borba protiv pitara
U mjesec dana smo došli od tog da su oni pokrenuli borbu do tog da sjede s onima protiv kojih su pokrenuli borbu i pišu statut
4. Priča samo kroz institucije treba , sitni interesi nas ne zanimaju - sjednu sa Vicom i Colpom da prave statut
5. Necemo kroz institucije i demokratski jer nemamo potrebnu većinu da izglasamo opciju za koju je Vico
Sutra će bit da su bili neutralni a ako Vico izgura svoje biće za Vicu a ako sarajevski klubovi izguraju svoje gledat će da ubace svog čovjeka preko nekog tamo kluba tipa Radnik.
Da ne spominjem da je Mirvic kupio ostale klubove, samo nije El Tarik i njih, da se nelegalno potpisuje u ime svih klubova a sa je to samo Sarajevo
A sve to jer je par forumaša pisalo Vici pjesme i jer smo proslavili titulu kad Vico nije ni bio predsjednik saveza , nakon sto je svako sa svakim odigrao utakmicu a mi bili prvi i jer nije postojala ni finansijska ni bilo kakva duga mogućnost da se prvenstveno nastavi prije svega od strane njihovog kluba pa svih ostalih, a da ne govorimo da se zbog Sarajeva ni u snu nije prekinulo prvenstvo i da su kolo prije protiv Veleza prosuli titulu. Al šta ces.
BU !/
- MocMahale444
Dzeko je nazalost postao papak, udarala mu se amra sa vlahom pa sad preslo na Dzeku.
Jbga da mu nije bilo Zelje bio bi konobar.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma mi smo krivi sto smo bili prvi i sto smo država koja nema 2 kluba da su mogla obezbijediti testove i karatnim i sve ostalo sto je korona podrazumijevala. To je neregularna titula gdje je svako imao isto utakmica sa istim protivnicima i Sarajevo bilo prvo. Ne može neregularnija.
I pjevali forumaši pjesme Vici i Mirvic se pozdravio s njim. Šta ćeš to je to.
Sjedneš s njim da krojiš statut - ništa
Pozdravis se s njim - belaj
I pjevali forumaši pjesme Vici i Mirvic se pozdravio s njim. Šta ćeš to je to.
Sjedneš s njim da krojiš statut - ništa
Pozdravis se s njim - belaj
- Combattente87
- Kontakt:
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- MocMahale444
Alpa lupas gluposti, i kod mene je pola familije jufkasto pa me boli racku hocel oni sta osvojit ili jok.Alipasino je napisao/la: ↑13 feb 2025, 14:23Halo ba smirite.Mojne sviju u isti koš.Jeni ovo politika.Ja sam vazda za opciju ako nemozemo mi mogu komsije.Dakle nemozemo mi bit prvaci pa nek budu pitari vazda prije oni nego Zrinjski i ostali.Zasto.Pa pola famelije komsija raje sta god hocete navija za pitare.Ova buranija sto se lozi to treba malo nasavjetovat.Rivalstvo vazda ali prije oni od ovih drugih.Tacka.
Ti si iz kamenog doba gdje to mozda nekad fercalo ali vise jok.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Combattente87 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:42
- feniksptica
- Kontakt:
Izdat ce ih i El Tarik... Ostat će samo njih 3... simbolika
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Niste nikad imali moc i podršku sudiju. Nikad, ne ne.Noke995 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 14:17Kad smo to mi konkretno imali moć, pomoć sudija, klanje drugih klubova i slično?
Ili se ovo sjaši Kurta da uzjaše Murta temelji na osnovu perioda dok je pokojni Ivica Osim bio u savezu, pa se željo okiti raznim trofejima.
Vi ste najgluplji navijači na svijetu, vama je draže da idete u BL bez ikakvih nada nego da Sarajevo osvoji titulu.
Ako je rahmetli Dino Begić bio taj "naš" pa vi ste u 2-3 sezone bili jako blizu titule i izgubili je isključivo svojom krivicom, osim one lakrdije u Bijeljini, ali i tad ste imali stvari u svojim rukama.
Sad ne možete primirisat titulu pa vas boli tuki, a mi ne režimo bez razloga.
Da Bog da imali ovaj tretman kakav mi imamo godinama u budućnosti, od srca vam želim.
Eto zbog toga ne vrijedi sa vama o bilo cemu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
zasto ste vi toliko opsjednuti sa nama? ponasate se kao neka tinejdzerka kad je frajer otkanta.
mirvah i udarac zena su poklopili skoro sve klubove u ks. nema sta nije radjeno i cime nisu ljudi uslovljavani. to je ok, imate pravo na to. mi necemo sa vama i tacka. izvolite, borite se za sebe. samo nemojte nam prodavati suplju da se borite za bh fudbal i nemojte od nas ocekivati podrsku. mi od vas ne trazimo nista, yebe nam se za vama. skinite nam se s qrca.
mirvah i udarac zena su poklopili skoro sve klubove u ks. nema sta nije radjeno i cime nisu ljudi uslovljavani. to je ok, imate pravo na to. mi necemo sa vama i tacka. izvolite, borite se za sebe. samo nemojte nam prodavati suplju da se borite za bh fudbal i nemojte od nas ocekivati podrsku. mi od vas ne trazimo nista, yebe nam se za vama. skinite nam se s qrca.
Pa navedi konkretno šta je za tebe moć i podrška sudije.godrina je napisao/la: ↑13 feb 2025, 16:03Niste nikad imali moc i podršku sudiju. Nikad, ne ne.Noke995 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 14:17Kad smo to mi konkretno imali moć, pomoć sudija, klanje drugih klubova i slično?
Ili se ovo sjaši Kurta da uzjaše Murta temelji na osnovu perioda dok je pokojni Ivica Osim bio u savezu, pa se željo okiti raznim trofejima.
Vi ste najgluplji navijači na svijetu, vama je draže da idete u BL bez ikakvih nada nego da Sarajevo osvoji titulu.
Ako je rahmetli Dino Begić bio taj "naš" pa vi ste u 2-3 sezone bili jako blizu titule i izgubili je isključivo svojom krivicom, osim one lakrdije u Bijeljini, ali i tad ste imali stvari u svojim rukama.
Sad ne možete primirisat titulu pa vas boli tuki, a mi ne režimo bez razloga.
Da Bog da imali ovaj tretman kakav mi imamo godinama u budućnosti, od srca vam želim.
Eto zbog toga ne vrijedi sa vama o bilo cemu.
Ja ne mogu reći da nije nešto nekad dosuđeno u našu korist, kao što ne može ni jedan navijač bilo kojeg kluba na svijetu.
Pogotovo kad su u pitanju Sarajevo, Željo, Velež, Zrinjski ili Borac.
Pa nekad Čelik i Sloboda kući, dok su imali neku ulogu, to i jesu klubovi koji imaju tradiciciju i koje sudija nekad svjesno ili nesvjesno zaštiti.
Ali da neko planira žute kartone po 2-3 kola unaprijed, da se ne sviraju očiti penali iako se pogleda Var, da se sviraju nepostojeći ofsajdi iako postoji Var i odluka nije ni blizu to nisam doživio.
Pratim ovu ligu intenzivno od 2002-2003 i ovako nešto ne pamtim.
Prije dok nije bilo prenosa nekako se znalo, suđenje domaćinski, ako odeš u Čitluk ili Orašje, Modriču i sl gostovanja poselami se s bodovima, ali sad sve javno i ljudi te prave budalom i ti meni pričaš kako je Sarajevo nešto..
Daj ba...
MNON
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
peru li se peru.. ali dzaba ribas, fleke ostaju
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Combattente87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Anex, Arma00, benko21, boki86, ErosViverosViv, Marokanci58, MukiBek, svrakino1921 i 53 gosta.