Pa navedi konkretno šta je za tebe moć i podrška sudije.godrina je napisao/la: ↑13 feb 2025, 16:03Niste nikad imali moc i podršku sudiju. Nikad, ne ne.Noke995 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 14:17Kad smo to mi konkretno imali moć, pomoć sudija, klanje drugih klubova i slično?
Ili se ovo sjaši Kurta da uzjaše Murta temelji na osnovu perioda dok je pokojni Ivica Osim bio u savezu, pa se željo okiti raznim trofejima.
Vi ste najgluplji navijači na svijetu, vama je draže da idete u BL bez ikakvih nada nego da Sarajevo osvoji titulu.
Ako je rahmetli Dino Begić bio taj "naš" pa vi ste u 2-3 sezone bili jako blizu titule i izgubili je isključivo svojom krivicom, osim one lakrdije u Bijeljini, ali i tad ste imali stvari u svojim rukama.
Sad ne možete primirisat titulu pa vas boli tuki, a mi ne režimo bez razloga.
Da Bog da imali ovaj tretman kakav mi imamo godinama u budućnosti, od srca vam želim.
Eto zbog toga ne vrijedi sa vama o bilo cemu.
Ja ne mogu reći da nije nešto nekad dosuđeno u našu korist, kao što ne može ni jedan navijač bilo kojeg kluba na svijetu.
Pogotovo kad su u pitanju Sarajevo, Željo, Velež, Zrinjski ili Borac.
Pa nekad Čelik i Sloboda kući, dok su imali neku ulogu, to i jesu klubovi koji imaju tradiciciju i koje sudija nekad svjesno ili nesvjesno zaštiti.
Ali da neko planira žute kartone po 2-3 kola unaprijed, da se ne sviraju očiti penali iako se pogleda Var, da se sviraju nepostojeći ofsajdi iako postoji Var i odluka nije ni blizu to nisam doživio.
Pratim ovu ligu intenzivno od 2002-2003 i ovako nešto ne pamtim.
Prije dok nije bilo prenosa nekako se znalo, suđenje domaćinski, ako odeš u Čitluk ili Orašje, Modriču i sl gostovanja poselami se s bodovima, ali sad sve javno i ljudi te prave budalom i ti meni pričaš kako je Sarajevo nešto..
Daj ba...