Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretno Olimpiji, gazi cetnike.
Igracima Borca nejasno da je i dalje 11 na 11.Totalno zbunjeno gledaju u sudiju.Nisu navikli ovako dugo igrati bez igraca vise.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
E cuj djipke i iz prve rukefks74 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 19:17Evo ti jedna iz prve ruke, kada vam se trebao raditi istok Džeko je bio spreman uložiti 5 miliona a da dobije neke poslovne prostore. Kada je bilo skoro sve završeno, vaši iz uprave mu priložili papir da nije 5 miliona nego treba uložiti 10 miliona. Tako je Džeko poslao sve u pm.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Umjesto Sarajevo i zeljo danas da igraju , a mi gledamo prevarante najvece na svijetu. A samo se izmedju sebe rokajte
Nek i kanton Sarajevo uloži 10 miliona godišnje u Želju i eto rezultata. Sarajevo već ima vlasnika.EastMadness je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:26Umjesto Sarajevo i zeljo danas da igraju , a mi gledamo prevarante najvece na svijetu. A samo se izmedju sebe rokajte
bošnjanin
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kako padaju četnici i okreću se sudiji haha...navikli šta ćeš da im se sviraju fauli.
Vrišti Žižović na nerazgovjetni seljački vaj, vaj četvrtom sudiji haha
Vrišti Žižović na nerazgovjetni seljački vaj, vaj četvrtom sudiji haha
Zadnja izmjena: grbavicka1921, dana/u 13 feb 2025, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nije stoka navikla na regularno sudjenje 

Ovo bi u PL bio penal za Borac nad Kvrzicem ahahahahaha
FK SARAJEVO.
- MokraKifla
- Kontakt:
A Badžak?vedranbadjun je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:32Nek i kanton Sarajevo uloži 10 miliona godišnje u Želju i eto rezultata. Sarajevo već ima vlasnika.EastMadness je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:26Umjesto Sarajevo i zeljo danas da igraju , a mi gledamo prevarante najvece na svijetu. A samo se izmedju sebe rokajte
-
- Kontakt:
Borac samo sebi u stomak skače s ovim budalastinjama ovo se može proći da se prebace glavama u poštenu utakmicu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nije ok da uloze 10 miliona u Zelju, neka dovedu nekoga ko ce uloziti pare i upravljati klubom. Htjeli bi da vas kanton gura i onda da se dizete u nebesa kao radnicka klasa.vedranbadjun je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:32Nek i kanton Sarajevo uloži 10 miliona godišnje u Želju i eto rezultata. Sarajevo već ima vlasnika.EastMadness je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:26Umjesto Sarajevo i zeljo danas da igraju , a mi gledamo prevarante najvece na svijetu. A samo se izmedju sebe rokajte
Gledaj ih što padaju na svaki kontakt majku im **** četničku...
HAJDEEEEEEE OLIMPIJAAAAA bolji ste duplo
HAJDEEEEEEE OLIMPIJAAAAA bolji ste duplo
El cetnikos bi da se sviranu faulovi kao u ligi
Vico im majku svima j.
Vico im majku svima j.
Ja sam navijač Sarajeva. Ako RS može gurati Borac, može i KS i drugi kantoni gurati naše bošnjačke klubove.Saistoka je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:41Nije ok da uloze 10 miliona u Zelju, neka dovedu nekoga ko ce uloziti pare i upravljati klubom. Htjeli bi da vas kanton gura i onda da se dizete u nebesa kao radnicka klasa.vedranbadjun je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:32Nek i kanton Sarajevo uloži 10 miliona godišnje u Želju i eto rezultata. Sarajevo već ima vlasnika.EastMadness je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:26Umjesto Sarajevo i zeljo danas da igraju , a mi gledamo prevarante najvece na svijetu. A samo se izmedju sebe rokajte
bošnjanin
-
- Kontakt:
Ja ne znam kako ce ovi zivjeti nakon Vice.Ni ovo vam ne valja?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MocMahale444
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:47Ja ne znam kako ce ovi zivjeti nakon Vice.Ni ovo vam ne valja?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- grbavicka1921
- Kontakt:
Sam je Vicko i sportovi rekao otvoreno, bez političke podrške idu u četvrtu ligu automatski.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:47Ja ne znam kako ce ovi zivjeti nakon Vice.Ni ovo vam ne valja?

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ovi su izgubili pojam o fudbalskim pravilima. Na evropskoj utakmici sa odličnim suđenjem ti se stvarno buniš na sudijske odluke, skačeš i brukaš...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, mnon46, nastrojeni21, Proximic, Vanja8, VivaLaLiberta i 33 gosta.