Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
sta mislite koliko je siguran CILIC danas protiv volandrija ????
Hvala puuuno drug, za divno cudo oba su prosla..turbo1 je napisao/la:probaj naci ovdje sta te zanima:Dejo je napisao/la: Imali neko rezultata ovog challengera u Johannesburgu ?
http://www.thebldgroup.com/the-clients/ ... 011/media/
ili
http://www.satennis.co.za/cms/index.php ... Itemid=207
Ja ovog Davydenka
Znal neko koliko tacno moze parova stat na onaj jedan premierov listic....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
30?adis.p je napisao/la:Znal neko koliko tacno moze parova stat na onaj jedan premierov listic....![]()
![]()
- Citizen-X
- Kontakt:
to je samo moj stari mogao da pogodi 30 parova i da padne na jednom - 50- 100-200 hiljada maraka mrtav 'ladan - samo tuzno pogledom uslika tiket i zdravo - jedno 5-6 stanova i par ferarija mu je izmalo za jedan par.mandraX je napisao/la:30?adis.p je napisao/la:Znal neko koliko tacno moze parova stat na onaj jedan premierov listic....![]()
![]()
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Moze 30 ukupno, al mene interesuje koliko moze stat na onaj jedan papir.......mandraX je napisao/la:30?adis.p je napisao/la:Znal neko koliko tacno moze parova stat na onaj jedan premierov listic....![]()
![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
mene bi bilo strah odigrat 30 parova. kad bi pao ja jednom ili dva, zapalio bih i tiket i sebe 
Neznaš ti šta hoćeš, tako reciadis.p je napisao/la: Moze 30 ukupno, al mene interesuje koliko moze stat na onaj jedan papir.......;)
- Citizen-X
- Kontakt:
kazem ti moj stari je imao 50-100-200 hiljada maraka na tiketu - cekajuci jedan dva para - znao je zaspat ceka 2 para u noci pa mu djavo ne da mira pa upali teve pa gleda i na kraju 2 zadnja para ga izjebu ....Donnie Darko je napisao/la:mene bi bilo strah odigrat 30 parova. kad bi pao ja jednom ili dva, zapalio bih i tiket i sebe
za samospaljivanje i vjesanje
Ja jednom za 1300 i nesto maraka sto je ujedno moj najveci moguci dobitak ikad na listicu ako izuzmemo neke sisteme i pao na 3 para od 13 na tiketu , nisam sebi dolazio 7 dana k'o da mi je neko ne daj Boze umro , ne smijem ni pomisliti sta bih uradio kad bi okino za tolike pareCitizen-X je napisao/la:kazem ti moj stari je imao 50-100-200 hiljada maraka na tiketu - cekajuci jedan dva para - znao je zaspat ceka 2 para u noci pa mu djavo ne da mira pa upali teve pa gleda i na kraju 2 zadnja para ga izjebu ....Donnie Darko je napisao/la:mene bi bilo strah odigrat 30 parova. kad bi pao ja jednom ili dva, zapalio bih i tiket i sebe
Cuj na 100k padne na jednom paru.....pa ja bi izaso napolje i dero bi se, dok nezz ni ja....Citizen-X je napisao/la:kazem ti moj stari je imao 50-100-200 hiljada maraka na tiketu - cekajuci jedan dva para - znao je zaspat ceka 2 para u noci pa mu djavo ne da mira pa upali teve pa gleda i na kraju 2 zadnja para ga izjebu ....Donnie Darko je napisao/la:mene bi bilo strah odigrat 30 parova. kad bi pao ja jednom ili dva, zapalio bih i tiket i sebe

Gledam neki tiket NBA za veceras.
Je li bi mogao Hedo preko 10.5.
ili Westbrook under 21.5
Je li bi mogao Hedo preko 10.5.
ili Westbrook under 21.5
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Citizen-X
- Kontakt:
docim gore jarane jer mu se to desilo najmanje 5 putaadis.p je napisao/la:Cuj na 100k padne na jednom paru.....pa ja bi izaso napolje i dero bi se, dok nezz ni ja....Citizen-X je napisao/la:kazem ti moj stari je imao 50-100-200 hiljada maraka na tiketu - cekajuci jedan dva para - znao je zaspat ceka 2 para u noci pa mu djavo ne da mira pa upali teve pa gleda i na kraju 2 zadnja para ga izjebu ....Donnie Darko je napisao/la:mene bi bilo strah odigrat 30 parova. kad bi pao ja jednom ili dva, zapalio bih i tiket i sebe
za samospaljivanje i vjesanje![]()
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jaruga mogo si mi na sportinbet.hr napravit akaunt
Al izgleda da cu doktorirat ceski jezik 
- Citizen-X
- Kontakt:
uciti i samo uciti rekao je TitoSamo F.K.S !! je napisao/la:Jaruga mogo si mi na sportinbet.hr napravit akauntAl izgleda da cu doktorirat ceski jezik
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hebem ti davydenka i crni ponedjeljak evo izgubih oko 60 kruna
sad imam 117 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Samo F.K.S.
Strpljen - spašen. Nemoj se zalijetati, ne moraš danas sve prokockati u želji da @jarugi dokažeš kako je lako duplati novac.
Ja namjerno neću otvarati account iz jednog jednostavnog razloga kojeg par puta navedoh @Građaninu opasnih namjera. Nemogućnost samokontrole. Veća je yebenica kada iz džepa daješ cvaju, te kada jednim klikom miša to činiš, tako da...
Strpljen - spašen. Nemoj se zalijetati, ne moraš danas sve prokockati u želji da @jarugi dokažeš kako je lako duplati novac.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
@jaruga
a sta mislis za ovo
Bgm stari ti je dobar pravo,kad vidis ovog
Inace,ovo je onaj mec Inter-Siena,prije 2-3 sezone..kada se inter sa Romom ganjao...i kada je uzeo titulu u parmi,golovima Ibrahimovica...
Bile su neke optuzbe na racun intera,da je namjerno pustao utakmice,iako je fakticki imao titulu,zbog kladionice i kvote....da bi sve to potvrdio u Parmi...
Na ovoj tekmi sa Sienom(2-2) Materazzi je fulio penal u 88. minuti..steta sto to nisu snimili..da vidmo sta je frajer radio

edit:
hahahahha..joj Rade je Kralj
@jaruga
a sta mislis za ovo
Inace,ovo je onaj mec Inter-Siena,prije 2-3 sezone..kada se inter sa Romom ganjao...i kada je uzeo titulu u parmi,golovima Ibrahimovica...
Bile su neke optuzbe na racun intera,da je namjerno pustao utakmice,iako je fakticki imao titulu,zbog kladionice i kvote....da bi sve to potvrdio u Parmi...
Na ovoj tekmi sa Sienom(2-2) Materazzi je fulio penal u 88. minuti..steta sto to nisu snimili..da vidmo sta je frajer radio
edit:
hahahahha..joj Rade je Kralj
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Citizen-X
- Kontakt:
ma stari je hladan ko špricer - u ratu ga je to spasilo iz okruzenja - pola ekipe se ufatilo noge i panike osta on i jos par ljudi, ispuc'o 400 metaka, iskrivio kalaš i od larme koju su napravili se ovi povuku.
jednom budala iso sam u niciju teritoriju da izvuce masinu neku
ja ko da kisa pada kaze sta je metaka polupalo po meni a eto nijedan ga potkacio nije fala bogu 
jednom budala iso sam u niciju teritoriju da izvuce masinu neku
Ajdeee Davydenkooo ruku slomio dabogda 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.