FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vratite se na komentare o Vrbanu sa pripremama. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MokraKifla
- Kontakt:
Ma ba Vrban ce zelji hat trick na grbavici zabit i potopit zelju kod treceg gola ce otic na juznu tribinu i pantomimski usutiti cijelu tribinu!
-
- Kontakt:
Kako ce se kupovat karte za derbi?
- kupus army
- Kontakt:
Kazu da je danas odlican bio Gorezdijani, jak kao zemlja.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Mali Đuric na slikama danas igrao, izgleda slabe informacije ovde ?
-
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Jeste igrao, kazu da je fizicki bas jak, ali sa loptom dosta grijesi.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sa svima se moze igrati i na svaku utakmicu na pobjedu ici. Dobra poruka za nase kad u prvom pretkolu dobiju kazahstance, moldavce i prave od njih real. Ili kada citam ovdje kad nam zrinjski dolazi, do te mjere mentalitet ide da je pola navijaca zadovoljno bodom unaprijed. Strasno.
- MokraKifla
- Kontakt:
Renan zabio jos jedan
-
- Kontakt:
Mi smo pobjedivali daleko vece ekipe od Olimpije . Poklopilo im se sve ove sezone i dalje mislim da nista nisu bolji od nas al et. Sve ih ide ocito da je ovo njihiva sezona . Mi trebamo sebe gledati i vjerujem ABd doci ce brzo da smo mi gore a oni dole.ErosViverosViv je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:01Sa svima se moze igrati i na svaku utakmicu na pobjedu ici. Dobra poruka za nase kad u prvom pretkolu dobiju kazahstance, moldavce i prave od njih real. Ili kada citam ovdje kad nam zrinjski dolazi, do te mjere mentalitet ide da je pola navijaca zadovoljno bodom unaprijed. Strasno.
- relativizam
- Kontakt:
Nikad neću prezaliti kad smo sa seltikom igrali na jednu utakmicu i to kući i mi ne opalimo po golu, ko kakve curice
-
- Kontakt:
Nemamo mi pobjednički mentalitet,a samim tim niti sreće.
Odavno nisam gledao ekipu sa vise netacnih pasova od Olimpije...
Eto, u nasoj ligi ima bas sabanskih ekipa, ali smijem glavu na panj staviti da je manje Sloboda grijesila u predaji lopte od ovih ljubljancana...
I kad neko kaze, slovenska liga je tri koplja ispred nas...
Druga stvar, onako laicki povuci igrace u svoj sesnesterac, poslije crvenog kartona moze samo neskolovan trener, ovaj to nije, ali da je naivac , vala, jeste na kvadrat...
Kazu opasna Olimpija, stalno vrsi pritisak, oni da su jos dva dana i dvije noci igrali oni gola ni u snu nebi zabili sve i da su kompletni bili i to ne zbog Borceve dobre igre, vec sto su toliko rastimovani da oci krvare dok ih gledas...
Nevjerovatno...
Eto, u nasoj ligi ima bas sabanskih ekipa, ali smijem glavu na panj staviti da je manje Sloboda grijesila u predaji lopte od ovih ljubljancana...
I kad neko kaze, slovenska liga je tri koplja ispred nas...

Druga stvar, onako laicki povuci igrace u svoj sesnesterac, poslije crvenog kartona moze samo neskolovan trener, ovaj to nije, ali da je naivac , vala, jeste na kvadrat...
Kazu opasna Olimpija, stalno vrsi pritisak, oni da su jos dva dana i dvije noci igrali oni gola ni u snu nebi zabili sve i da su kompletni bili i to ne zbog Borceve dobre igre, vec sto su toliko rastimovani da oci krvare dok ih gledas...
Nevjerovatno...
-
- Kontakt:
Ja vam kažem nije to ništa provjereno.kupus army je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:01Jeste igrao, kazu da je fizicki bas jak, ali sa loptom dosta grijesi.
Polako.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nemoj molim te. Ni u šali.
Neznalice su svi koji kažu da je slovenačka liga iznad bosanske, po uslovima jeste, al' po svemu drugom ne. U biti, ne zna se ko je gori, večeras je Borac uz sreću da su imali igrača više bio eto kao manje loša ekipa, al' ovo je dno dna sve u svemu. Volio bih vidjeti Sarajevo koje u Evropi igra daleko ljepši fudbal od ovog Dodikovog projekta.Vanja8 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:25Odavno nisam gledao ekipu sa vise netacnih pasova od Olimpije...
I kad neko kaze, slovenska liga je tri koplja ispred nas...![]()
Nevjerovatno...
bošnjanin
-
- Kontakt:
Spremite se sad za kuhinju velikih razmjera u kupu,ako je tacno da osvajac kupa ide u Europa Ligu to ce da bude cirkus,ima da Vivo zakuha medju bosnjama do koske.
Borac da je malo smjeliji bio slozio bi im 3 komada...vedranbadjun je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:37Neznalice su svi koji kažu da je slovenačka liga iznad bosanske, po uslovima jeste, al' po svemu drugom ne. U biti, ne zna se ko je gori, večeras je Borac uz sreću da su imali igrača više bio eto kao manje loša ekipa, al' ovo je dno dna sve u svemu. Volio bih vidjeti Sarajevo koje u Evropi igra daleko ljepši fudbal od ovog Dodikovog projekta.Vanja8 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:25Odavno nisam gledao ekipu sa vise netacnih pasova od Olimpije...
I kad neko kaze, slovenska liga je tri koplja ispred nas...![]()
Nevjerovatno...
Ali Zizovicev ziheraski potpis, sve ti kaze...
Ma sta ce zakuhavati, sve koje je obisao u Turskoj su mu dali podrsku, ne budi dijete, jer svi sene za tim kupommosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:40Spremite se sad za kuhinju velikih razmjera u kupu,ako je tacno da osvajac kupa ide u Europa Ligu to ce da bude cirkus,ima da Vivo zakuha medju bosnjama do koske.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, HyperOS, OzmoodPinglewood, Vanja8 i 82 gosta.