Usavršili ste igraca vise svaka cast

Ne kontam.. Klub iz moje zemlje reseta po Europi, zar da mu zelim neuspjeh (ma kakvi god bili u domacem prvenstvu)?DinGospo21 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:59Još jedan pacijent.BHfanaticos04 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:59Bravo Borac. Svi istinski ljubitelji Premijer lige BiH mogu biti ponosni da ce imati klub u osmini finala nekog europskog takmicenja. Narode, uzivajte dok traje. Bravo![]()
![]()
![]()
Uh kakvo rešetanje, to Evropa nije vidjela. Zamisli sad da navijači ali oni pravi navijači ne ovi tkzv, forum navijači bilo kojeg sarajevskog kluba srčano navijaju za velikog rivala? Eto samo pokušaj to zamisliti ako možeš. Pravi navijači će samo za svoj klub navijati, i TAČKA.BHfanaticos04 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:03Ne kontam.. Klub iz moje zemlje reseta po Europi, zar da mu zelim neuspjeh (ma kakvi god bili u domacem prvenstvu)?DinGospo21 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:59Još jedan pacijent.BHfanaticos04 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:59Bravo Borac. Svi istinski ljubitelji Premijer lige BiH mogu biti ponosni da ce imati klub u osmini finala nekog europskog takmicenja. Narode, uzivajte dok traje. Bravo![]()
![]()
![]()
Jeste, ali dolazi do drugih pomjeranja zbog Rusije, tako da 34. ne dobiva mjesto.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:40Pa zar nije i 33. liga Evrope? Mislim mi smo sad 34. ali Rusija ne igraMokes je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:39Iduće sezone. Teško će se do toga stići, morao bio Borac otići još dalje, a da Vikingur odmah ispadne s 2 poraza.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:37Je li ovogodisnji pobjednik Kupa ili sljedece sezone?
The information here reflects the ongoing suspension of Russia in European football, and so the following changes to the default access were made:
The cup winners of association 16 (Norway) entered the second qualifying round instead of the first qualifying round.
Bolji koeficijent ce znaciti za FK Sarajevo u godinama dominacije koje slijede ligom.
DinGospo21 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:09Uh kakvo rešetanje, to Evropa nije vidjela. Zamisli sad da navijači ali oni pravi navijači ne ovi tkzv, forum navijači bilo kojeg sarajevskog kluba srčano navijaju za velikog rivala? Eto samo pokušaj to zamisliti ako možeš. Pravi navijači će samo za svoj klub navijati, i TAČKA.BHfanaticos04 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:03Ne kontam.. Klub iz moje zemlje reseta po Europi, zar da mu zelim neuspjeh (ma kakvi god bili u domacem prvenstvu)?
Pa Borac mi je u svakom pogledu "dušmanskiji" klub i veći rival nego Olimpija. Ne znam što te to čudi. Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.BHfanaticos04 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:03Ne kontam.. Klub iz moje zemlje reseta po Europi, zar da mu zelim neuspjeh (ma kakvi god bili u domacem prvenstvu)?DinGospo21 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:59Još jedan pacijent.BHfanaticos04 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:59Bravo Borac. Svi istinski ljubitelji Premijer lige BiH mogu biti ponosni da ce imati klub u osmini finala nekog europskog takmicenja. Narode, uzivajte dok traje. Bravo![]()
![]()
![]()
To je isto da napišeš pobjeda za MZ Miholjače, suštinski, obje teritorije nisu država nit se može igrati pod njihovom značkom u UEFA takmičenjima
Kako glupo razmisljanje.BHfanaticos04 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:16DinGospo21 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:09Uh kakvo rešetanje, to Evropa nije vidjela. Zamisli sad da navijači ali oni pravi navijači ne ovi tkzv, forum navijači bilo kojeg sarajevskog kluba srčano navijaju za velikog rivala? Eto samo pokušaj to zamisliti ako možeš. Pravi navijači će samo za svoj klub navijati, i TAČKA.BHfanaticos04 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:03
Ne kontam.. Klub iz moje zemlje reseta po Europi, zar da mu zelim neuspjeh (ma kakvi god bili u domacem prvenstvu)?
Pa ko je rekao da se srcano navija? Vec jednostavno, draze mi je da pobijedi tim iz moje zemlje, nase premijer lige, nego neko tamo.. Nema niti jednog opravdanog razloga zasto bi se to trebalo navijati za slovenskog prvaka kada igra protiv, pazi sad, BOSANSKOG prvaka? Jedino ako se ne osjecas da pripadas ovdje, i ako nisi gradjanin ove zemlje. Toliko.![]()
čestitam, a usput i sretenje.
Tako ti se i klub ponasa kao da ga boli kurko za koeficijent. Ne mogu ga borac i Zrinjski napucat, kolko sarajevske velikane zaboli kurkoleo1946 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:32Apsolutno me boli kurko za koeficijent dokle god ga ova politicka prcija ostvaruje sa sve zastavom tzv vrs na ogradi. Ugasili se do jutra.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:27jedino pozitivno u svemu je sto je drzava dobila bodova i sad smo 34. (eventualno 33. ako izuzmemo suspendovanu rusiju) i vjerovatno ce pobjednik kupa ici u evropa ligu..
![]()
I vi ste ista **** tako da i vama zelim da se ugasite do jutra. Ko vas yebe i jedne i drugetutankamon1905 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:35Tako ti se i klub ponasa kao da ga boli kurko za koeficijent. Ne mogu ga borac i Zrinjski napucat, kolko sarajevske velikane zaboli kurkoleo1946 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:32Apsolutno me boli kurko za koeficijent dokle god ga ova politicka prcija ostvaruje sa sve zastavom tzv vrs na ogradi. Ugasili se do jutra.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:27jedino pozitivno u svemu je sto je drzava dobila bodova i sad smo 34. (eventualno 33. ako izuzmemo suspendovanu rusiju) i vjerovatno ce pobjednik kupa ici u evropa ligu..
![]()