Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne znam šta se palite. Radi se o jednom klasičnom političkom projektu koji se može ugasiti preko noći. Njima je jedino važno da zgrnu što više para dok mogu ali bodovi od EU ostaju za BiH na njihovu žalost. Pogledajte samo kako su prošle velike kompanije koje su sankcionisane i dodane na crnu listu, bukvalno ugašeni preko noći. Ovakvo ponašanje Vice nije nimalo inteligentno jer ako zvjerke se naklate da uoče povezanosti kluba sa nepoželjnom političkom opcijom oni su ugašeni kao svjetlo.
Veliki ujko likuje i ulizuje se velikom tati USA koji mu je prvi složio sankcije, Vice morališe o stranim sudijama kako bi oprao sebe i savez i pokušao prebaciti sve probleme lakrdija na nestručnost sudija dok mu u prilog idu dobri rezultati sa Borcem, poneki travnjak aktiviran i mazanje očiju BHF sa Barbarezom koji osim što je legenda nikog ozbiljnog nije vodio pa niti vidio u slikovnici. Pored toga skakuće dok u isto vrijeme zaboravlja odakle je gospođa First lady. Pozz
Veliki ujko likuje i ulizuje se velikom tati USA koji mu je prvi složio sankcije, Vice morališe o stranim sudijama kako bi oprao sebe i savez i pokušao prebaciti sve probleme lakrdija na nestručnost sudija dok mu u prilog idu dobri rezultati sa Borcem, poneki travnjak aktiviran i mazanje očiju BHF sa Barbarezom koji osim što je legenda nikog ozbiljnog nije vodio pa niti vidio u slikovnici. Pored toga skakuće dok u isto vrijeme zaboravlja odakle je gospođa First lady. Pozz
Zadnja izmjena: Amcho1, dana/u 14 feb 2025, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:11Ako postoji način da se neki post pinuje na forum molim admine da urade to na ovom postu.vedranbadjun je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:23Oni se sprdaju sa našom državom na način da antibosanskohercegovački klub osvaja titule i predstavlja BiH u Evropi, a vi to ne vidite ili se pravite ludi. Borac će iz sezone u sezonu biti sve jači i jači, a mi Bošnjaci ćemo se svađati i dalje ko tespiha, a ko zikri na prste. Naša posla...

1946-1987
-
- Kontakt:
Zamisli sad da je Mirvic predsjednik saveza ili Amar Osim i da se ovo uradi na tekmi Sarajeva ili Zelje i to vise puta,vjeruj mi cijela drzava bi se digla na noge,mediji bi gorili,igraci iz repke bi zatrpali medije,digla bi se hajka nevidjenih razmjera. Bilo bi hicemo treci entitet,ugrozeni,hocemo da se pripojimo Srbiji,bosnje bi glave skidali. Zivim za dan kad ce doci neki bosnjo jos gori od Vice,da ih sve unazadi 50 godina mada mi takvog nemamo niti cemo imati.
-
- Kontakt:
Ma,sta kazes?let3 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:42Velikosrbin u etnicki ociscenom gradu slavi gol velikosrpskog kluba, cije je gazda neprijatelj i drzave i bosnjaka kao naroda + negator genocida nad bosnjacima.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:33Ovo otvoreno navijanje i podrzavanje radi potpuno svjesno,u prevodu mozete me povuci za qrac.
Bahatost najveceg moguceg levela kojom svima nama salje poruku,i svjesno iskazivanje nepostivanja lige,funkcije koju ne obavlja nego glumi,drzave i ruganje svima u facu.
Ovako nesto ne pamti savremena civilizacija.
Eee,glupi bosnjo i nista manje pokvareni..
Bosnje nemaju veze sa tim.
Kontam ne bih li neki ton sarkazma izvukao iz ove recenice,ali mislim da ti to nije bio cilj.
Bosnje nemaju veze s ovim kao sto nemaju s bilo cim na drzavnom nivou u sistemu odlucivanja gdje se vrsi raspodjela vlasti.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
U glavu,izuzev ovog sto se raja pali.Amcho1 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:13Ne znam šta se palite. Radi se o jednom klasičnom političkom projektu koji se može ugasiti preko noći. Njima je jedino važno da zgrnu što više para dok mogu ali bodovi od EU ostaju za BiH na njihovu žalost. Pogledajte samo kako su prošle velike kompanije koje su sankcionisane i dodane na crnu listu, bukvalno ugašeni preko noći. Ovakvo ponašanje Vice nije nimalo inteligentno jer ako zvjerke se naklate da uoče povezanosti kluba sa nepoželjnom političkom opcijom oni su ugašeni kao svjetlo.
Mislim trebalo bi to biti jasno bez da se i rijec kaze.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Aposlutno nista ne bi bilo zato sto nam puca kuurac za vama. Sve sto dobijate su reakcije na vase provokacije.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:42Zamisli sad da je Mirvic predsjednik saveza ili Amar Osim i da se ovo uradi na tekmi Sarajeva ili Zelje i to vise puta,vjeruj mi cijela drzava bi se digla na noge,mediji bi gorili,igraci iz repke bi zatrpali medije,digla bi se hajka nevidjenih razmjera. Bilo bi hicemo treci entitet,ugrozeni,hocemo da se pripojimo Srbiji,bosnje bi glave skidali. Zivim za dan kad ce doci neki bosnjo jos gori od Vice,da ih sve unazadi 50 godina mada mi takvog nemamo niti cemo imati.
-
- Kontakt:
Neku noc je Vico izjavio da nije bilo Dodika da bi Borac igrao drugu trecu ligu, skorim padom Dodika padaju i oni.
Ovo su njihovi zadnji trzaji jer cim padne rezim i nestane para oni ce biti sigurni putnici u nizi rang.
Po kuloarima se prica da ni u Zrinjskom ne cvjetaju ruze sto se tice finansija, a najveci stah Vice i Beusa jesu Zeljo i Sarajevo.
Osvajanjem samo jedne titule Zelje pa i Sarajeva, slijedi sunovrat Borca i Zrinjskog jer bez politike oni nemaju buducnosti, dok Zeljo i Sarajevo imaju armiju navijaca iza sebe koji finansiraju i podrzavaju svoj klub
Ovo su njihovi zadnji trzaji jer cim padne rezim i nestane para oni ce biti sigurni putnici u nizi rang.
Po kuloarima se prica da ni u Zrinjskom ne cvjetaju ruze sto se tice finansija, a najveci stah Vice i Beusa jesu Zeljo i Sarajevo.
Osvajanjem samo jedne titule Zelje pa i Sarajeva, slijedi sunovrat Borca i Zrinjskog jer bez politike oni nemaju buducnosti, dok Zeljo i Sarajevo imaju armiju navijaca iza sebe koji finansiraju i podrzavaju svoj klub
Šta se može pročitati na svakoj stranici?
"Čim Dodik padne padaju i oni"
A mi zgrčemo novac lopatom, i to onom za snijeg
Obožavam ovo kmečanje
"Čim Dodik padne padaju i oni"
A mi zgrčemo novac lopatom, i to onom za snijeg

Obožavam ovo kmečanje

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Vratite nam 4R i hasića šemsudina!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Simpatizer
- Kontakt:
Prave gifove Vice, eto koliko su optereceni.
I sta kaze trener Olimpije, "...Ovu utkmicu je rijesio sudija "
Ma nije moguce...

Ma nije moguce...

Šta se desilo četiri puta, desit' će se i peti.Po broju ispadanja iz bh. elite prednjači banjalučki Borac. Banjalučani su četiri puta morali u niži rang, tri puta zbog rezultatskih neuspjeha, a jednom zbog nedobijanja licence.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Da li je Borac iskoristen za politiku jeste, a da li ce dozivjeti pad, iskreno ne vjerujem.
Jedan Siroki i Bosna u kosarci su odnosu na Igokeu kada se poredi Real i Barca, ostali klubovi u ligi Velez, Zrinjski, Zeljo, Sarajevo nisu toliko u odnosu na Borac, nisu ni bili kad je Borac bio drugoligas. A vidimo da je Igokea i dalje tu, prestigla ih po svemu.
Cudno da sporije to ide Borcu, ali da ce se ovo nastaviti, mislim da hoce. Zato ljudi i klubovi treba da se bave sa sobom, Zrinjski je to na vrijeme uradio, Sarajevo je krenuo prije godinu-dvije, mi smo krenuli od ove godine. To je cak i Velez pokazao prije par godina. To je bolji put po meni.
Drugi klubovi su imali respekt od mene za uspjehe, vjerovatno i kod ostalih, ali Borac nema respekt za uspjeh, jer je dosao na nacin na koji je dasao. Oni uzivaju u tome, njihova stvar. Jedino je smijesno sto misle da.ljudi placu i tuguju radi njihovog uspjeha
Jedan Siroki i Bosna u kosarci su odnosu na Igokeu kada se poredi Real i Barca, ostali klubovi u ligi Velez, Zrinjski, Zeljo, Sarajevo nisu toliko u odnosu na Borac, nisu ni bili kad je Borac bio drugoligas. A vidimo da je Igokea i dalje tu, prestigla ih po svemu.
Cudno da sporije to ide Borcu, ali da ce se ovo nastaviti, mislim da hoce. Zato ljudi i klubovi treba da se bave sa sobom, Zrinjski je to na vrijeme uradio, Sarajevo je krenuo prije godinu-dvije, mi smo krenuli od ove godine. To je cak i Velez pokazao prije par godina. To je bolji put po meni.
Drugi klubovi su imali respekt od mene za uspjehe, vjerovatno i kod ostalih, ali Borac nema respekt za uspjeh, jer je dosao na nacin na koji je dasao. Oni uzivaju u tome, njihova stvar. Jedino je smijesno sto misle da.ljudi placu i tuguju radi njihovog uspjeha

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Simpatizer
- Kontakt:
Jbg, tako se gradi gubitnicki mentalitet.
Olimpija je dobra ekipa i za njih ne bi bilo dobro da u udju u taj pakao kao neki u nasoj ligi.

Tesko mi pada sto Borac nema respekta od tebe.

I da, Kulasin je LJUDINA.

-
- Kontakt:
Zbog americkih sankcija ugasile su se i zatvorile mnogo jace kompanije nego sto je Borac, tako da nemoj biti siguran da odlaskom Dodika i njegovih jataka nece doci do sunovrata Borca. Rodjena djeca mu zatvaraju firme zbog sankicija a vi se uvjeravate da cete uspjeti bez politicke podrske da prezivite.
Novac koji ste zaradili ove sezone je zaista impozantan, ali nista nije vjecno, nekada su Zeljo i Sarajevo zarađivali milionske iznose igrajuci protiv Besiktasa ili Njukastla pa su dozivjeli sunovrat.
Borac je u puno goroj situaciji jer zavisi od jednog covjeka Dodika i nekoliko firmi kojima je on okruzen, zato kazem padom Dodika sto je neminovno doci ce i do pada Borca.
Sto se tice same utakmice prvo poluvrijeme je pokazalo koliko je Borc nemocan protiv Olimpije, za 45 minuta nisu uspjeli 3 puta centar da predju, da nije bilo crvenog kartona utakmica bi otisla u skroz drugom smjeru.
- relativizam
- Kontakt:
u istom gradu taj dan sa covjekom koji je vrsio agresiju na drzavu i covjekom koji je najveci protivnik drzave.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:31ovo se samo kod nas moze vidjeti,predsjednik saveza,vivsi predsjednik Bojca koji je javno pisao protiv drzave,sta drugo i ocekivati.
pa ovo nema u najvecim fantazijama
Sta ti mislis ko ce doci poslje Dodika?itatabisine je napisao/la: ↑14 feb 2025, 08:42Zbog americkih sankcija ugasile su se i zatvorile mnogo jace kompanije nego sto je Borac, tako da nemoj biti siguran da odlaskom Dodika i njegovih jataka nece doci do sunovrata Borca. Rodjena djeca mu zatvaraju firme zbog sankicija a vi se uvjeravate da cete uspjeti bez politicke podrske da prezivite.
Novac koji ste zaradili ove sezone je zaista impozantan, ali nista nije vjecno, nekada su Zeljo i Sarajevo zarađivali milionske iznose igrajuci protiv Besiktasa ili Njukastla pa su dozivjeli sunovrat.
Borac je u puno goroj situaciji jer zavisi od jednog covjeka Dodika i nekoliko firmi kojima je on okruzen, zato kazem padom Dodika sto je neminovno doci ce i do pada Borca.
Sto se tice same utakmice prvo poluvrijeme je pokazalo koliko je Borc nemocan protiv Olimpije, za 45 minuta nisu uspjeli 3 puta centar da predju, da nije bilo crvenog kartona utakmica bi otisla u skroz drugom smjeru.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, supervizor i 23 gosta.