Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Kockaru, dovedi Vukovica 
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Nije ga Sergej otjerao pa da ga vraća.
Otjerali su ga komentari na društvenim mrežama.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Znaĉi, da u budućnosti priželjkujemo Švicarce, i njih po tvojoj logici treba da tučemo, kad smo to izgubili od njih, nikad nam boda nisu uzeli?fanatik19 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 12:12Pa zar nije selektor krenuo sa ciscenjem kako si rekao smeca od reprezentacije koja je btw. pobijedila i Austriju i Rumuniju sa Civom, Todorovicem i Duljevicem?killafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2025, 12:07Na osnovu "nikad lakše grupe" i "nikad boljeg rasporeda" a kažeš da je unazadio reprezentaciju koja je gubila od 10x slabijih reprezentacija od Austrije i Rumunije. Kontaš li da je to kontradiktorno, da ne možeš reći da smo gori nego tada a očekivati da dobijemo 10x jače reprezentacije i da budemo prvi. Ili smo napredovali dovoljno da napadnemo prvo mjesto ili smo kita. Ne možeš imati oba mišljenja, mislim - ti možeš očito, ali to je ipak za Dr. Housea slučaj.
Ako smo mogli igrat sa smecem ravnopravno i izac kao pobjednici, ko mi brani da budem optimist opet sa smecem?
KAd smo to izg od Austrije?![]()
A s Norveškom blagi favoriti bi trebali da budemo, dok se već sa Belgijom ne zna, tu smo bara-bara
Nemoj me više citirati živ bio, budi optimist iz svojih poganih razloga i to je to.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 14 feb 2025, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ako ne pozove Muftica, Jasica, Krunica, Memica, Malesa, Bilbiju i Bieretha, gubi moju podrsku
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
+119vendetta87 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 13:03Ako ne pozove Muftica, Jasica, Krunica, Memica, Malesa, Bilbiju i Bieretha, gubi moju podrsku
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Joj al se bezuspješno izmotavaškillafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2025, 13:02Znaĉi, da u budućnosti priželjkujemo Švicarce, i njih po tvojoj logici treba da tučemo, kad smo to izgubili od njih, nikad nam boda nisu uzeli?fanatik19 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 12:12Pa zar nije selektor krenuo sa ciscenjem kako si rekao smeca od reprezentacije koja je btw. pobijedila i Austriju i Rumuniju sa Civom, Todorovicem i Duljevicem?killafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2025, 12:07
Na osnovu "nikad lakše grupe" i "nikad boljeg rasporeda" a kažeš da je unazadio reprezentaciju koja je gubila od 10x slabijih reprezentacija od Austrije i Rumunije. Kontaš li da je to kontradiktorno, da ne možeš reći da smo gori nego tada a očekivati da dobijemo 10x jače reprezentacije i da budemo prvi. Ili smo napredovali dovoljno da napadnemo prvo mjesto ili smo kita. Ne možeš imati oba mišljenja, mislim - ti možeš očito, ali to je ipak za Dr. Housea slučaj.
Ako smo mogli igrat sa smecem ravnopravno i izac kao pobjednici, ko mi brani da budem optimist opet sa smecem?
KAd smo to izg od Austrije?![]()
![]()
Nisi loš u ovim igrama živaca ali sam sebi probleme praviš
Nego reci mi kad nas je to Austrija pobijedila, zaboravio si to?
P.S.- kazes da je ravnopravna borba za 2. Mjesto realna i ostvarljiva a Rumuni nakon debakla u LN i ispadanja u C diviziju završili prvi u kvalama za EURO u grupi sa Švicarskom
Da vidim kakav je sad odgovor, ocekujem saltanje na Bobaja i Velez
Ti si pisao kako su nas 10 puta slabije reprezentacije Austrije i Rumunije dobijale a zapravo si s tim komentarom samo sebi smetnju napravio
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Eto koliko Rumuni shvataju ozbiljno tu LN gdje ti gajiš optimizam zbog pobjede od 1:0, a još imaš i poraz od 4:1
I mi smo isto tako počeli, u LN nešto isprobavamo a kvale ćemo jako
Priznaš da imaš lično nešto s Barbarezom, ne sviđa ti se, ružan, uskratio ti nešto i onda te prestanemo pišati svi sa podforuma i gotovo
Priznaš da imaš lično nešto s Barbarezom, ne sviđa ti se, ružan, uskratio ti nešto i onda te prestanemo pišati svi sa podforuma i gotovo
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ahahahahahahahaha pa imamo poraz u rezultatski nebitnoj utakmici gdje su oni izveli haman najjacu postavu i opet su uprkos toj pobjedi zavrsili zadnji a mi prvi.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2025, 13:12Eto koliko Rumuni shvataju ozbiljno tu LN gdje ti gajiš optimizam zbog pobjede od 1:0, a još imaš i poraz od 4:1
Priznaš da imaš lično nešto s Barbarezom, ne sviđa ti se, ružan, uskratio ti nešto i onda te prestanemo pišati svi sa podforuma i gotovo![]()
Kad nad je Austrija dobila brato bolan ne rece mi?
Pa ne vidim nesto da me iko pisa ovdje, izuzev iluzorne slike u tvojoj glavi i cinjenice da ti nisam smetnja nego da sam sebi skaces u usta iz posta u post i ja ti samo ukazujem na to a ti opet lupetas

Toliko visoko misljenje imas o sebi da govoris kako si nabio komplekse ljudima u trenucima dok se sprdaju s tobom
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 14 feb 2025, 13:21, ukupno mijenjano 2 puta.
A Janelta?19vendetta87 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 13:03Ako ne pozove Muftica, Jasica, Krunica, Memica, Malesa, Bilbiju i Bieretha, gubi moju podrsku
-
19vendetta87
- Kontakt:
U pravu si. Njega sam zaboravio.SetoKaiba je napisao/la: ↑14 feb 2025, 13:18A Janelta?19vendetta87 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 13:03Ako ne pozove Muftica, Jasica, Krunica, Memica, Malesa, Bilbiju i Bieretha, gubi moju podrsku
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nakon SP2014, svaka kvalifikaciona grupa za EP je bila laksa za direktan plasman na zavrsnicu od ove za SP2026, pa se nismo uspjeli niti jednom kvalifikovati, a imali smo jaci sastav.
Ova Austrija i Rumunija su jaci od Slovacke i Luksemburga iz prošlih kvalifikacija, od Finske i Grčke iz kvalifikacija za EP prije toga ili Walesa i Izraela prije toga.
Sad odjednom toliki optimizam iako su protivnici jaci nego ranije u prošlosti, iako smo mi slabiji nego ranije u prošlosti.
Na čemu gajite optimizam?! - pa upravo na ovoj ekipi koja vodi reprezentaciju, samo to neki ne zele priznati.
Zamislimo da nije bilo ove ekipe, ko bi nam igrao u prvih 11, a ko bi nam bio na klupi. Koju bazu reprezentativaca bismo imali.
Ovaj strucni stab je od gofana napravio pitu. Zapravo, jos uvijek pravi. Mukotrpan je to proces koji su samo oni mogli iznijeti. Niko drugi.
Zar se Savo nije izmaknuo?!
Dakle, to sto ćemo se možda i moći potuci za 1.mjesto u grupi, to je zahvaljujući radu i trudu Barbareza, SS i dir. Spahica. Isključivo zahvaljujući njima.
Ova Austrija i Rumunija su jaci od Slovacke i Luksemburga iz prošlih kvalifikacija, od Finske i Grčke iz kvalifikacija za EP prije toga ili Walesa i Izraela prije toga.
Sad odjednom toliki optimizam iako su protivnici jaci nego ranije u prošlosti, iako smo mi slabiji nego ranije u prošlosti.
Na čemu gajite optimizam?! - pa upravo na ovoj ekipi koja vodi reprezentaciju, samo to neki ne zele priznati.
Zamislimo da nije bilo ove ekipe, ko bi nam igrao u prvih 11, a ko bi nam bio na klupi. Koju bazu reprezentativaca bismo imali.
Ovaj strucni stab je od gofana napravio pitu. Zapravo, jos uvijek pravi. Mukotrpan je to proces koji su samo oni mogli iznijeti. Niko drugi.
Zar se Savo nije izmaknuo?!
Dakle, to sto ćemo se možda i moći potuci za 1.mjesto u grupi, to je zahvaljujući radu i trudu Barbareza, SS i dir. Spahica. Isključivo zahvaljujući njima.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 14 feb 2025, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Kadgod uđeš na temu, ovaj fanatik se raspravlja s nekim u kilometarskim postovima. 
Uglavnom jedni te isti likovi, obozavatelji lika i djela Barbareza
Uglavnom tvojih par duzih upisa o njemu je ustvari ono zbog cega ga ovako blatim, samo sto kod mene ne zna nego otici do unedogled
Ako pored Malica i Muharemovica pozove opet Mujakica ili nekog drugog levata ala Mujakica, onda po meni sva njegova prica pada u vodu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
killafrommanilla i hurem na barbarezovom payrollu nema drugog objasnjenja za ovo 
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Najprije da ste ti fanatik19 i još par hejtera na platnoj listi menadžerčića poput Husare koji su dobili **** od SS i selektora.QUARTERBACK je napisao/la: ↑14 feb 2025, 16:13killafrommanilla i hurem na barbarezovom payrollu nema drugog objasnjenja za ovo![]()
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
- QUARTERBACK
- Kontakt:
oj dje ces me s husarom u vezu dovoditi to me vise pogodilo nego da si mi mater opsovoDefanzivnivezni je napisao/la: ↑14 feb 2025, 17:21Najprije da ste ti fanatik19 i još par hejtera na platnoj listi menadžerčića poput Husare koji su dobili **** od SS i selektora.QUARTERBACK je napisao/la: ↑14 feb 2025, 16:13killafrommanilla i hurem na barbarezovom payrollu nema drugog objasnjenja za ovo![]()
Isto majke miQUARTERBACK je napisao/la: ↑14 feb 2025, 17:43oj dje ces me s husarom u vezu dovoditi to me vise pogodilo nego da si mi mater opsovoDefanzivnivezni je napisao/la: ↑14 feb 2025, 17:21Najprije da ste ti fanatik19 i još par hejtera na platnoj listi menadžerčića poput Husare koji su dobili **** od SS i selektora.QUARTERBACK je napisao/la: ↑14 feb 2025, 16:13killafrommanilla i hurem na barbarezovom payrollu nema drugog objasnjenja za ovo![]()
![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jbg ovaj bas lupa nema dana da nisam na nekoj temi husarinog pulena wandu isprozivao :mrgreen: to mi je daily taskfanatik19 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 17:43Isto majke mi :rol: :rol:QUARTERBACK je napisao/la: ↑14 feb 2025, 17:43oj dje ces me s husarom u vezu dovoditi to me vise pogodilo nego da si mi mater opsovo :think:Defanzivnivezni je napisao/la: ↑14 feb 2025, 17:21
Najprije da ste ti fanatik19 i još par hejtera na platnoj listi menadžerčića poput Husare koji su dobili **** od SS i selektora.
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Izvini drugQUARTERBACK je napisao/la: ↑14 feb 2025, 17:43oj dje ces me s husarom u vezu dovoditi to me vise pogodilo nego da si mi mater opsovoDefanzivnivezni je napisao/la: ↑14 feb 2025, 17:21Najprije da ste ti fanatik19 i još par hejtera na platnoj listi menadžerčića poput Husare koji su dobili **** od SS i selektora.QUARTERBACK je napisao/la: ↑14 feb 2025, 16:13killafrommanilla i hurem na barbarezovom payrollu nema drugog objasnjenja za ovo![]()
![]()
Samodopadni narcisoidi žele svog čovjeka na poziciji selektora i svoje ljude u SS po svaku cijenu. Pričinjena šteta i dugoročne posljedice ih ne interesuju jer je u pitanju njihova kratkoročna korist tj. novac i utjecaj.
Kome ide u prilog dizanje tenzija u ovom za repku jako važnom periodu?
Ja sam mišljenja da je Petev naš najbolji selektor poslije Ćire i beskrajno me nerviralo prizivanje Barbareza, neljudsko tretiranje peteva te Barbarezove opaske na račun istoga. Pao mi je u očima.
Ali bi morao bih morao biti slijep kod očiju da ne vidim da kuda vodi ovaj projekat i da ima perspektivu.
moramo biti realni u pogledu mogućnosti glede rezultata podmađene ekipe.
Za godinu najviše dvije bit ćemo respektabila repka.
Sad više nego ikada je važna sveopća podrška prije svega igračima, selektoru i SS i općenavijačko jedinstvo.
Bit će vremena za inventuru postignuća.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dukipajser, Google Adsense [Bot], riki46, trmntr, zicer i 50 gostiju.