Ma kakav, ne znam uopšte otkud to na transfermarktu...
FK Borac - Banja Luka
Re: FK Borac - Banja Luka
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Fino smo se pojacali na kraju roka, bice ovo zanimljiva sezona, Sarajevo, Zrinjski i mi, tu je to negdje sve.
-
- Kontakt:
Sta je razlog loše posjete protiv Grka?
Kiša. Stadion bio 90% rasprodan.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
- katalinski
- Kontakt:
Oko 5 mil € zarada Borca do sada samo remi 130.000€ i sada pobjeda 400.000€ stimmt da Koeffizienten ide dalje za BiH na 2.50 odlicna sezona za
fudbal

Cestitke Borcu iz Velike Kladuse odlicno odigrano da ste do sutra igrali Apoel gola ne bi dao.Velike su sanse za prolazak dalje.
- jedanjeborac
- Kontakt:
Prezadovoljan sam dosadašnjim dijelom sezone.
Biće velika borba sa Zrinjskim za titulu.
Vjerujem da će Borac u svakom smislu biti jači naredne sezone.
Biće velika borba sa Zrinjskim za titulu.
Vjerujem da će Borac u svakom smislu biti jači naredne sezone.
Za Srbiju!
- katalinski
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovaj uspjeh kluba se mora iskoristiti na svim nivoima.
Velike ce pare leci od uefe za Bh uslove.
Uloziti,u par dobrih pojacanja prosiriti roster posebno u napadu i sredini terena, uloziti u omladinsku skolu kao i marketing.
Krajnje je vrijeme da dio navijacke grupe prestane bojkotovati utakmice, zato sto je finansiner vecinom vlast, tako je jbg u Srbiji sa Zvezdom, u Nadjarskoj sa Ferencvarosom...
Interes Borca mora biti iznad svega, ovi momci su to zasluzili, kako na teretnu tako i van njega.
Velike ce pare leci od uefe za Bh uslove.
Uloziti,u par dobrih pojacanja prosiriti roster posebno u napadu i sredini terena, uloziti u omladinsku skolu kao i marketing.
Krajnje je vrijeme da dio navijacke grupe prestane bojkotovati utakmice, zato sto je finansiner vecinom vlast, tako je jbg u Srbiji sa Zvezdom, u Nadjarskoj sa Ferencvarosom...
Interes Borca mora biti iznad svega, ovi momci su to zasluzili, kako na teretnu tako i van njega.
-
- Kontakt:
Prelijep je osjećaj vidjeti plave i zelene dukseve grupe iz nekih “brojnijih” vremena, pogotovo pjesmu koja kreće sa istoka, te Borca u (nadajmo se) Ljubljani za prolaz među najjače ekipe ovog takmičenja. Po meni Čavić ne zaslužuje prvu postavu; Grahovcu svaka čast zbog kulta kapitena i doživotnog Borčevca, ali sinoć nije bio na nivou. Manojlović nesiguran, promjenjiv, možda se ne nosi dobro sa pritiskom, ko zna. Na proljeće formirati proritete lige i Evrope, vidjeti gdje smo i dokle se može, riješiti infrastrukturne probleme i pametno, neka krenu zlatne godine!
Omnia mea mecum porto
Veliki rezultat Borca!!! Sto se tice posljednje utakmice, realno Borac bio bolji, imali smo 2-3 bas bas dobre prilike - na kraju umalo i kaznjeni zbog promasaja. No sasvim je ok ovaj rezultat 0:0, proljece u evropi. Sto se tice narednog protivnika Olimpija - trenutno su mozda malo bolji od Borca ali nisu nepremostivi. U svakom slucaju bolje oni nego neki Panata, Betis, Gent i slicni......
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Pobijedili smo ekipe iz prva dva sesira. odigrali nerijeseno sa ekipama iz druga dva sesira a izgubili (glat
) od ekipe iz dva najslabija sesira kod izvlacenja 
jednostavno, to je f.k.Borac

jednostavno, to je f.k.Borac

Pripreme su gotove, danas je odigrana i posljednja utakmica. Momci se sutra vracaju za Banjaluku.
25.01. Borac - Pari NN
3:2 (Bajde, Despotovic x2)
29.01. Borac - Kairat
0:0
02.02. Borac - Muras United
1:0 (Keranovic)
02.02. Borac - Andijon
1:0 (Majers)
05.02. Borac - Riga
1:2 (Ogrinec)
25.01. Borac - Pari NN
29.01. Borac - Kairat
02.02. Borac - Muras United
02.02. Borac - Andijon
05.02. Borac - Riga
Ovdje nastavljamo o Borcu, evropskim utakmicama, financiranju kluba, upravi, isl…
-
- Kontakt:
Nikad lošija koeografija s obzirom na broj ljudi i vaznost utakmice. Bolje nekad nista ne pokusati ako ne znas nego uraditi ovako lose.
S obzirom da vas inace ima od 700 do 1500 nije ni cudo sto se niste snasli u situaciji kad vas je 5 puta vise od toga, al opet ni to nije opravdanje.
S obzirom da vas inace ima od 700 do 1500 nije ni cudo sto se niste snasli u situaciji kad vas je 5 puta vise od toga, al opet ni to nije opravdanje.
Jesi pametan.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da, pored aktivne teme o Borcu, vi koji navijate za njega stalno pišete na temi bh. klubovi u Evropi i Premijer liga BiH.
Zanimljivo i meni, valjda vas te teme interesuju više nego Borac ili možda samo tu nalazite sagovornike za ono što vas interesuje.
Ali evo, potrudimo se zajedno …
Zanimljivo i meni, valjda vas te teme interesuju više nego Borac ili možda samo tu nalazite sagovornike za ono što vas interesuje.
Ali evo, potrudimo se zajedno …