A da,imamo ckapi na klupi,to je mentalitet kukavica kao i ona dvojica direktora svi u kompletu da se teraju.
Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Sa ovom igrom čisto sumnjam, mi dva i po mjeseca ništa ne pokazujemo na terenu. Trener nam je loš taktičar, a pri tome još gori motivator. Uspjeh će biti ako u sljedećoj sezoni igrali u Evropskoj ligi, igranje u LP ostaju pusti snovi sa svim navedenim dešavanjima.

Džeksone vrati se,što se mene tiče sve ti je oprošteno pa kad bi još 15 zicera promašio...Nkunku evo 58 minut imao dva dodira sa loptom
Pocinje skandiranje romanuu,znaci ima mareska da leti uskoro.
Ne ide,ovo je vec prejadno.
Cilvel je za kukurelju marselo iz prajma. Nema mi mrzeg igraca od ovog strasila iako u globalu ove sezone igra ok.
Oducio ga Minteh od fudbala veceras..
Oducio ga Minteh od fudbala veceras..
Ova ekipa je toliko izgubila samopuzdanje..bukvalno izgledaju kao amateri...čovjek uzme loptu i jednostavno sa loptom šeta kroz kazneni..niko nema na bloku..bukvalno svaki šut otvoren..igrači do besvijesti samo drkhaju loptom ,niko prodora,niko neki višak da napravi...
Ne znam meni kukurelja klasican trkac bez glave,nema ni sut ni dribling ni centarsut nije ni brz,cilvel bek starog kova.
Iako smo četvrti trenutno na tabeli, mislim da imamo 1% šansi da igramo u LP u sljedećoj sezoni. Nadam se da će direktori Stewart i Winstanley otići iz kluba na ljeto, prvo oni pa luzer Maresca.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ugasili se
Usudio bih se reći da trenutno igramo ubjedljivo najlošiji fudbal u ligi...bez šuta u okvir gola
Sad ce izaci trener i reci treba gledat pozitivno nismo izgubili 6,7 razlike
- Pensioner26
- Kontakt:
I koji je sada plan? Ostaviti Maresku do kraja sezone i očekivati da ćemo proigrati preko noći?
- wadethegreat
- Kontakt:
Bez plans b bezidejno. Tener svoje pare zaraduje kad je ekipa u kanalu. Nezainteresovanost i kurcobolja. A Ona dvojica debila iznad njega su najveci krivci.
-
- Kontakt:
Fuj kakav antifudbal. Šteta što petarda nije bila. Šta je cilj ove neznalice, opstanak? Čuj nije cilj top 4 pa kako možeš to govoriti kao trener jedinog kluba iz glavnog grada engleske koji ima trofeje lige šampiona. Nadam se da ćemo izgubiti 5 utakmica zaredom samo da ode ovaj gubitnik. Nezapamćeno je da neko ovako unakazi tim sa onim izjavama 

Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Problem je cela vizija kluba,neko mora da vodi ovaj ceo projekat i da se to prenosi i na igrace, da ih nalozi da mogu vise, da jure trofeje,a ne da limitira i mraci kako su mladi i nema ekipu za velike stvari jos uvek,ma daj od.****.A maresci bih dao otkaz,bas zbog svega navedenog,da je pogledao jednu utakmicu prosle sezone,mogao je da vidi kakav je sancez,i on ponavlja poketinovu gresku i tek na vise od pola sezone menja gomana,do kraja sezone bih doveo terija da im usadi m.uda i borbeni mentalitet.
- Pensioner26
- Kontakt:
Tuchel lagano na tribinama gleda i uživa, zaslužio je.
Kada malo bolje pogledam raspored do kraja sezone i našu bajnu formu ne bi me iznenadilo da na kraju sezone završimo na osmoj ili devetoj poziciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.