Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Extra broad, extra broad, extra broader than Broadway!
-
- Kontakt:

E pazi ti ovih lešinara, je.bali sebi mater.

- bavariapivo
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Naši i jesu najgori što se tiče mržnje prema migrantima u Njemačkoj.
Glupost pises, ali iskreno.ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 feb 2025, 10:08Naši i jesu najgori što se tiče mržnje prema migrantima u Njemačkoj.
GGMU
Mislim da je ubijena bila clan NiP-a
Jeste.
NiP o zločinu u Kalesiji, ubijena Inela Selimović bila je njihov član
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
UTD Best Travnik podjelio 40 otkaza u zadnjih 14 dana.
U gornjem vakufu dvije firme podijelile otkaze ljudima i zapošljavaju penzionera, također istu stvar je uradila i jedna firma u Bugojnu
- bavariapivo
- Kontakt:
Inače prije firme nisu nikada otpuštali radnike…
Citam komentare na objavi isplate pomoci porodiljama i pitam se da li ce iko napisati da je to pomoglo da je koristilo da je dobra mjera ili bilo sta u pozitivnom kontekstu kad ono sve same kuknjave i negativa
Malo je, nije mi leglo, kad ce mi leci, predala sam, gdje je zapelo, sram vas bilo sta je 1000 maraka itd

Malo je, nije mi leglo, kad ce mi leci, predala sam, gdje je zapelo, sram vas bilo sta je 1000 maraka itd

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ima li ljigavijeg tipa od Irfana Tepića
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Iz iskustva piŝem. Ima ih koliko hoćeš da gotive AfD, a ne kontaju da će oni biti prvi na udaru kad bi ovi došli na vlast.BaiMai je napisao/la: ↑14 feb 2025, 10:28Glupost pises, ali iskreno.ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 feb 2025, 10:08Naši i jesu najgori što se tiče mržnje prema migrantima u Njemačkoj.
on i nedzmin kad reklamiraju barbams baci je putine tako ti Allaha a tek od irfana hanuma turbo folk bula

ko i ona bula iz zenice sto je stekla popularnost na onom rahmetli bolesnim suprugom pa otisla na osnovu te popularnosti u influencing vode

Zna li neko ima li kakav kafić u Sarajevu sa društvenim igrama?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Evo za nekoga koga je strah od leta , ko još nije letio avionom i slično ...
Simple Flaying je objavio listu hollywoodskih nebuloza filmovima:
U filmovima let sa jednim motorom je tragedija i jedva se izbjegne rušenje takvog aviona – naravno istina je potpuno drugačija, avion može normalno letjeti sa jednim motorom
U filmovima turbulencija je ekstremno opasna – no u ogromnoj većini slučajeva to nije istina
U filmovima ispaljen metak iz pištolja stvara enormnu dekompresiju i ruši avion – istina je drugačija, izbijanje vrata ili prozora bi izazvalo jaku dekompresiju, dok bi rupa od metka izazvala vrlo polaganu dekompresiju
U filmovima često se otvaraju vrata tijekom leta – no isto nije moguće tijekom leta na višim visinama radi razlike u tlakovima
U filmovima udar munje ruši avione – istina je potpuno suprotna, udar munje nije opasan za avion
U filmovima se mlazno gorivo jako lako pali – u stvarnosti to je jako daleko od istine
U filmovima autopilot se može hakirati i tako oteti avion – u stvarnosti to se ne može desiti
U filmovima junak se sakrije u kotaču aviona i onda uđe u avion – u stvarnosti to nije moguće, već je realno da ćete umrijeti na kotaču
U filmovima junak otima avion i sa njim odleti – u stvarnosti to je nemoguće zbog sigurnosti, pa osoba neće sigurno ući u avion i sa njim samo odletjeti
I na kraju ono što mene najviše živcira. Milijun puta vidimo izvana Boeing 747, a onda iznutra B737, sa samo dva reda sjedišta .
U filmovima let sa jednim motorom je tragedija i jedva se izbjegne rušenje takvog aviona – naravno istina je potpuno drugačija, avion može normalno letjeti sa jednim motorom
U filmovima turbulencija je ekstremno opasna – no u ogromnoj većini slučajeva to nije istina
U filmovima ispaljen metak iz pištolja stvara enormnu dekompresiju i ruši avion – istina je drugačija, izbijanje vrata ili prozora bi izazvalo jaku dekompresiju, dok bi rupa od metka izazvala vrlo polaganu dekompresiju
U filmovima često se otvaraju vrata tijekom leta – no isto nije moguće tijekom leta na višim visinama radi razlike u tlakovima
U filmovima udar munje ruši avione – istina je potpuno suprotna, udar munje nije opasan za avion
U filmovima se mlazno gorivo jako lako pali – u stvarnosti to je jako daleko od istine
U filmovima autopilot se može hakirati i tako oteti avion – u stvarnosti to se ne može desiti
U filmovima junak se sakrije u kotaču aviona i onda uđe u avion – u stvarnosti to nije moguće, već je realno da ćete umrijeti na kotaču
U filmovima junak otima avion i sa njim odleti – u stvarnosti to je nemoguće zbog sigurnosti, pa osoba neće sigurno ući u avion i sa njim samo odletjeti
I na kraju ono što mene najviše živcira. Milijun puta vidimo izvana Boeing 747, a onda iznutra B737, sa samo dva reda sjedišta .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kao neko ko ulazi preko kotaca, nisi mi bas pomogao.VensanKasel je napisao/la: ↑15 feb 2025, 11:46Evo za nekoga koga je strah od leta , ko još nije letio avionom i slično ...
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, chelsea358, JackW, jasmin10, Varijantas8, VolimBiH96 i 6 gostiju.