22.02 20:45
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Gledao sam svaku utakmicu i na svakoj je bio kar.ina.U te sofascore ocjene samo strumfovi vjeruju kad ubjedjuju da je Boljevic bolji od GuliashviliaAVNOJ je napisao/la: ↑15 feb 2025, 03:22E sad možeš zamislit kakva su ekipa.
Na tribinama manje navijača nego u Tuzli.
Ako ikako možeš da nam objasniš zašto onda trener Šibenika najboljeg igrača mijenja u 60 minuti i to gle čuda, baš tada proigraju i iz šuta novog igrača dolaze do poravnanja.
Jedini njegov učinak do sada u HNL-u je onaj prekršaj na Maksimiru iz kojeg je Dinamo dao gol, uostalom sve manja minutaža iz kola u kolo dovoljno govori.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne radi MY TV sve derbije. Ovo kolo rade Zri-Želj, a naredno Vel-Gošk jer ni Arena ne da tako lako najgledanije tekme. Termin je davno određen

- kupus army
- Kontakt:
Butić i Paskalev su uneseni u comet, Gorezdijani nije jos uvijek.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Kako kad je zlatan napisao da su svi u kometu od jucer?kupus army je napisao/la: ↑15 feb 2025, 13:14Butić i Paskalev su uneseni u comet, Gorezdijani nije jos uvijek.
1946-1987
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Nista ne fali tom terminu u 20:45h. Ima ljudi koji rade subotom, koji bi voljeli stici na derbi, tako da je to dobar termin. Ako si mislio u smislu vremena i hladnoce mojne brata ti.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U cometu je i Gordeziani..kupus army je napisao/la: ↑15 feb 2025, 13:14Butić i Paskalev su uneseni u comet, Gorezdijani nije jos uvijek.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- kupus army
- Kontakt:
Moguće da nisam prezime ispravno unosio.bvsic je napisao/la: ↑15 feb 2025, 13:17Kako kad je zlatan napisao da su svi u kometu od jucer?kupus army je napisao/la: ↑15 feb 2025, 13:14Butić i Paskalev su uneseni u comet, Gorezdijani nije jos uvijek.
Unesen je ipak kao Vasili, a ne Vasilios, zbog toga mi ga nije comet prepoznao.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
Bas tako! Da je ranije mi koji radimo ne bi ni stigli jer se mora krenuti i uci par sati ranijeGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:01Nista ne fali tom terminu u 20:45h. Ima ljudi koji rade subotom, koji bi voljeli stici na derbi, tako da je to dobar termin. Ako si mislio u smislu vremena i hladnoce mojne brata ti.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nema goreg termina. To se samo u sedmom i osmom mjesecu koristi. Da bog sacuva.
Ima nas koji nismo iz Sarajeva a dosli bi na derbi. Ja cu se kuci vratit kad sabah nastupi. Nedjelja 14,00 bio bi idealan termin.Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:39Bas tako! Da je ranije mi koji radimo ne bi ni stigli jer se mora krenuti i uci par sati ranijeGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:01Nista ne fali tom terminu u 20:45h. Ima ljudi koji rade subotom, koji bi voljeli stici na derbi, tako da je to dobar termin. Ako si mislio u smislu vremena i hladnoce mojne brata ti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- luckystrike
- Kontakt:
I mene sad ovo interesujePendulum je napisao/la: ↑15 feb 2025, 12:02Jel drug zadovoljan ili kaže da je Zekić zadovoljan?Sazg je napisao/la: ↑15 feb 2025, 07:36Reće mi jedan drug, koji je jako dobro povezan sa prvim timom, da je protiv Radnika jako zadovoljan sa novim igračima. Kaže da su jako dobri. Štoper beton a ovi gore baš dobri, nema sebičnosti, razigravaju, dodaju, pucaju baš kaže da je zadovoljan. Posebno je izdvojio Butića, kaže da je baš dobar. Eto ja kako čuo tako prenio.![]()

Usput, na temu Durakovića, iskreno mu želim svako dobro i dok god je naš igrač ne treba nam biti svejedno kako igra na posudbi, pa ili zbog eventualnog povratka ili zbog prodaje. Koliko znam on ima ugovor s nama do ljeta 2026.
-
- Kontakt:
Pa bi za tebe i tvoje potrebeesprit24 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 16:24Ima nas koji nismo iz Sarajeva a dosli bi na derbi. Ja cu se kuci vratit kad sabah nastupi. Nedjelja 14,00 bio bi idealan termin.Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:39Bas tako! Da je ranije mi koji radimo ne bi ni stigli jer se mora krenuti i uci par sati ranijeGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:01Nista ne fali tom terminu u 20:45h. Ima ljudi koji rade subotom, koji bi voljeli stici na derbi, tako da je to dobar termin. Ako si mislio u smislu vremena i hladnoce mojne brata ti.

Evo meni bi odgovarala subota u 12 imam nekih obaveza poslije. Nije to poenta. Ok je termin 20:45 subota sasvim. Najviše obuhvata ljudi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Sofascore nije relevantan parametar, niti će kad biti. Imate igrače i u svjetskim ligama koji su odigrali strašnu utakmicu po Sofi, a u biti ništa korisno nisu uradili. To su vam govorili Zekić i Jakirović u jednom podcastu, kad su rekli, parafraziram, vidiš igrača imao dosta uspješnih pasova, kad ono pasovi nazad u odbranu ili prvom do sebe. Zato kažem da je to irelevantno, zato što se samo pika kad igrač ispuni trenerove zamisli.
Ne znam zašto se stalno spominju igrači koji su otišli. Duraković jeste na posudbi, okej pratite igrače, ali svi znamo kako je taj Duraković igrao u FKS. Odron nad odronima, osnovne elemente igre ne poznaje. Može on biti Marcelo u Šibeniku, ali ovdje nije bio dobar, niti je za FKS. Drugo, morate shvatiti DA NIJE ISTO igrati u ŠIBENIKU i nije isto igrati u FKS.
Renan zabio gol, ajjjj zabio gol, kao da je zabio deset. Duraković dobro centrirao, ajjjj dobar je.
@esprit24
Imaš nedjelju da se odmoriš. Bitno je da pobijedimo, pa makar i u prvu ujutru morali svi, preživjeće se.
Ne znam zašto se stalno spominju igrači koji su otišli. Duraković jeste na posudbi, okej pratite igrače, ali svi znamo kako je taj Duraković igrao u FKS. Odron nad odronima, osnovne elemente igre ne poznaje. Može on biti Marcelo u Šibeniku, ali ovdje nije bio dobar, niti je za FKS. Drugo, morate shvatiti DA NIJE ISTO igrati u ŠIBENIKU i nije isto igrati u FKS.
Renan zabio gol, ajjjj zabio gol, kao da je zabio deset. Duraković dobro centrirao, ajjjj dobar je.
@esprit24
Imaš nedjelju da se odmoriš. Bitno je da pobijedimo, pa makar i u prvu ujutru morali svi, preživjeće se.
Pa dobro "otišli" su na posudbu, imaju ugovor s nama još uvijek. Dobro bi bilo da ih sve pročepi i postanu glavni igrači u ekipama u koje su posuđeni jer bi se onda nešto i zaradilo na otpisanim igračima. Doduše nama na forumu bi bilo tegoba čitat postove onih par standardnih šizofreničara što bi njihovu dobru igru iskoristilo kao argument protiv Zekića u stilu "nije znao takvu klasu igračku da iskoristi pu pu pu..."
Pa ja mislim da se Galileo (između ostalih) obraćao tim šizofreničarima.hazarder je napisao/la: ↑15 feb 2025, 18:22Pa dobro "otišli" su na posudbu, imaju ugovor s nama još uvijek. Dobro bi bilo da ih sve pročepi i postanu glavni igrači u ekipama u koje su posuđeni jer bi se onda nešto i zaradilo na otpisanim igračima. Doduše nama na forumu bi bilo tegoba čitat postove onih par standardnih šizofreničara što bi njihovu dobru igru iskoristilo kao argument protiv Zekića u stilu "nije znao takvu klasu igračku da iskoristi pu pu pu..."
Ja opet kažem, okej je da ih se prati ali, ovdje poslije svakog centaršuta ili poslije svakog gola to pisati - nema smisla. Smara to ljude.
I ti si dobro napisao, neka svaki pročepi i neka bude "glavni" u svojoj ekipi, da te ekipe otkupe njihove ugovore i svi sretni.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kakve su ovo prijetnje sa zaustavljanjem takmičenja sarajevskih klubova ?
-
- Kontakt:
Jedino tako mozemo da se izborimo sa ovom lopovskom kriminalnom NSBiH hobotnicom
Nema zemlje na svijetu gdje manjinski narod upravlja finansijama i sportom. Samo kod nas u BiH.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: bvsic, edgarallanpoe04, nedimmmm1337, Rule_hz, Semrush [Bot] i 36 gostiju.