Ko je zapoceo akciju kad se trebalo skupljati? Ko je bio generalni sponzor? Cija je to ideja? Opet kazem malo vise postovanja, bar razmisli vise puta nego sto napises nebuloze.Argentina je napisao/la: ↑14 feb 2025, 13:24Ja ne vidim. Ne tvrdim da nisu, ali vidim da nakon svakog kola bude kazna klubu i klub je plati, a ne navijaci sa juga. Ne znam sto ne prestanu s time, kad se to direktno na stetu kluba. Zamisli ti doneses platu kuci, platis rezije i svaki mjesec razbijes sebi prozor na balkonu i tako u krug. Plus kazne placa klub!Pablo11 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 11:15Puno vise postovanja Jug zasluzuje zbog svega sto su uradili godinama unazad.Argentina je napisao/la: ↑14 feb 2025, 10:32
Cestitam na rijecniku, je li to Bec ili Prag obrazovanje![]()
Niko ne spori ili ne brani istok, ali jug svaku tekmu napravi kaznu klubu sa bakljama. To je realnost i fakt.
Navijaci i simpatizeti Zelje nisu jug (njih 500-1000), nego clanovi koji je cca 10.000 i simpatizeri kojih je 100.000 (facebook pratioci). Pa ako znas da zborijis dva broja, skontaj koliki je postotak navijaca sa juga, a prave finansijsku stetu klubu vecu nego ovi ostali skupa![]()
Sta su veliko napravili? Naravno navijanje i podrska je uvijek tu, ali krucijalne stvari za klub rade navijaci sa drugih tribina, od dolaska, placanja karata, clanstva, potrosnje u fan shopu, dovodjenje sponzora itd
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
Jedva cekam utakmicu
Ocekujem
…….………….Muftic
Galic Sukilovic Karamarko Markovic
………..Radovac Karjasevic
….Sosic Dangubic Cvetanoski
…………………Krpic
Ocekujem
…….………….Muftic
Galic Sukilovic Karamarko Markovic
………..Radovac Karjasevic
….Sosic Dangubic Cvetanoski
…………………Krpic
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ko je otjerao sastav skupstine koja je izglasala Nurku, Nazifa i onog nezaposlenog levata jel Selen Balic, kako li se vec zvao u upravu kluba. Ko je onda sastavio sve ? Sta mislis, a da se previse glodara nije uvalilo u klub. To se desavalo prije dvije i kusur godine. Ko je skupio preko 100k kada nam je bas gorilo za desetak dana. Jel ti jasno da smo se tada, doslovno, gasili. Jel znas kako se dio reprograma zavrsavao ? Kada smo bili na milimetar od gasenja. Bukvalno je tako bilo. Veze ti nemas ko nam se motao oko kluba i gdje smo bili. Sta mislis ko je podrzao Corica konkretno kada su mu podmetali noge iz bivse uprave i mogu ovako unedogled. Znas koliko prica ima koje ne treba da se pricaju od porezne koja nam se bila naklatila na kosti za licence pa nadalje.Argentina je napisao/la: ↑14 feb 2025, 13:24Ja ne vidim. Ne tvrdim da nisu, ali vidim da nakon svakog kola bude kazna klubu i klub je plati, a ne navijaci sa juga. Ne znam sto ne prestanu s time, kad se to direktno na stetu kluba. Zamisli ti doneses platu kuci, platis rezije i svaki mjesec razbijes sebi prozor na balkonu i tako u krug. Plus kazne placa klub!Pablo11 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 11:15Puno vise postovanja Jug zasluzuje zbog svega sto su uradili godinama unazad.Argentina je napisao/la: ↑14 feb 2025, 10:32
Cestitam na rijecniku, je li to Bec ili Prag obrazovanje![]()
Niko ne spori ili ne brani istok, ali jug svaku tekmu napravi kaznu klubu sa bakljama. To je realnost i fakt.
Navijaci i simpatizeti Zelje nisu jug (njih 500-1000), nego clanovi koji je cca 10.000 i simpatizeri kojih je 100.000 (facebook pratioci). Pa ako znas da zborijis dva broja, skontaj koliki je postotak navijaca sa juga, a prave finansijsku stetu klubu vecu nego ovi ostali skupa![]()
Sta su veliko napravili? Naravno navijanje i podrska je uvijek tu, ali krucijalne stvari za klub rade navijaci sa drugih tribina, od dolaska, placanja karata, clanstva, potrosnje u fan shopu, dovodjenje sponzora itd
Ti bas bezobrazan i neupucen.
Kada zagusti TM je tu, dokazano, to sto ti imas percepciju da je to stotinjak ljudi je druga prica, a veze nemas.
Idi i lizi se sa pitarima, ostavi TM na miru ziv bio, provaljujes se bezveze.
E cuj sta su veliko uradili. Nista. Osim sto su spasili klub od doslovnog gasenja. Poveli pricu kada je trebalo, za razliku od tebe, al ti zato kakis i pljujes. Sramota.
Bez TM-a bi nam davno rastalili imovinu, a nije da se nije pokusavalo.
Znam da su zapoceli akciju sakupljanju, prepozitivni iskreno, slazem se i njoj se odazvalo more ljudi.Pablo11 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 19:56Ko je zapoceo akciju kad se trebalo skupljati? Ko je bio generalni sponzor? Cija je to ideja? Opet kazem malo vise postovanja, bar razmisli vise puta nego sto napises nebuloze.Argentina je napisao/la: ↑14 feb 2025, 13:24Ja ne vidim. Ne tvrdim da nisu, ali vidim da nakon svakog kola bude kazna klubu i klub je plati, a ne navijaci sa juga. Ne znam sto ne prestanu s time, kad se to direktno na stetu kluba. Zamisli ti doneses platu kuci, platis rezije i svaki mjesec razbijes sebi prozor na balkonu i tako u krug. Plus kazne placa klub!
Vjerujem da ce klub aktivirati 10godisnje za jug i da ce i tu pokazati.
Meni nije cilj onalovaziti, na kraju pricamo da saznam. Ja za inicijativu znam, za ostalo ne znam. Opet kazem, vidim samo kazne.
Odgovorio mi je RabotniMrmot ali ne zna razgovarati civilizovano, pa mu necu ni odgovarati + vrijedja. Tebi se referisem na njegove komentare, npr ne znam da su uvestovali u izboru skupstine.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
(Ne)vidis i pljujes, prvo se raspitas sta je ko uradio, a sta nije uradio pa diskutujes. Dokazao si da si povrsan i ogranicen, zasto ocekujes bolji nivo komunikacije od onog koji sam saljes ? Sad tebi neko treba da objasnjava sta se uradilo, a ti prvo hraknuo pa zakljucio, il ne znas sta si pisao. Samo istom mjerom odgovoriti. Logicno, zar ne ? Debil si pa ti dokazuj da nisi. To je taj nivo.
Jos sam fin bio, moze ovo i mnogo ruznije da se sroci.
Ps. Nisam nikakav predstavnik grupe, al vrlo dobro znam sta se desavalo. Ustati pa spomenuti TM. Bukvalno !
Ps. Nisam nikakav predstavnik grupe, al vrlo dobro znam sta se desavalo. Ustati pa spomenuti TM. Bukvalno !
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 feb 2025, 21:10(Ne)vidis i pljujes, prvo se raspitas sta je ko uradio, a sta nije uradio pa diskutujes. Dokazao si da si povrsan i ogranicen, zasto ocekujes bolji nivo komunikacije od onog koji sam saljes ? Sad tebi neko treba da objasnjava sta se uradilo, a ti prvo hraknuo pa zakljucio, il ne znas sta si pisao. Samo istom mjerom odgovoriti. Logicno, zar ne ? Debil si pa ti dokazuj da nisi. To je taj nivo.

-
- Kontakt:
To, to, ja budala, a ti pametan.
Debilu retardirani
Debilu retardirani
Sve je već toliko puta rečeno što se tiče ulaznica za derbi tako da ne znam kako vam se više da o tome naglabati. Jednostavno kad povećamo kapacitet stadiona tek onda će se stvoriti uslovi da se nešto promijeni i da im se da cijela sjeverna tribina, a do tada ćemo se natezati svake sezone.
Trenutno je bitan samo Zrinjski i utakmica koja slijedi. Teško je bilo šta prognozirati, izaći na teren i odigrati muški pa šta bude.
Trenutno je bitan samo Zrinjski i utakmica koja slijedi. Teško je bilo šta prognozirati, izaći na teren i odigrati muški pa šta bude.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako ces dati cijeli sjever kada imas 1000 i vise godisnjih, sto za djecu , penzionere i odrasle?Virtu4l je napisao/la: ↑15 feb 2025, 08:18Sve je već toliko puta rečeno što se tiče ulaznica za derbi tako da ne znam kako vam se više da o tome naglabati. Jednostavno kad povećamo kapacitet stadiona tek onda će se stvoriti uslovi da se nešto promijeni i da im se da cijela sjeverna tribina, a do tada ćemo se natezati svake sezone.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa to se valjda uredi prije početka sezone i jasno se naglasi da recimo sezonska ne važi za tu utakmicu i da se može otići na neku drugu tribinu. Ponavljam, kad završimo stadion.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Objasnio je sve, nije to kao prije da su to klosari, narkomani kako svi zamisljaju. Jug po mnogim parametrima nije odavno bio jaci, sto se vidi po svemu. Miljama smo ispred ostalih u ovoj Zemlji.Argentina je napisao/la: ↑14 feb 2025, 21:01Znam da su zapoceli akciju sakupljanju, prepozitivni iskreno, slazem se i njoj se odazvalo more ljudi.Pablo11 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 19:56Ko je zapoceo akciju kad se trebalo skupljati? Ko je bio generalni sponzor? Cija je to ideja? Opet kazem malo vise postovanja, bar razmisli vise puta nego sto napises nebuloze.Argentina je napisao/la: ↑14 feb 2025, 13:24
Ja ne vidim. Ne tvrdim da nisu, ali vidim da nakon svakog kola bude kazna klubu i klub je plati, a ne navijaci sa juga. Ne znam sto ne prestanu s time, kad se to direktno na stetu kluba. Zamisli ti doneses platu kuci, platis rezije i svaki mjesec razbijes sebi prozor na balkonu i tako u krug. Plus kazne placa klub!
Meni nije cilj onalovaziti, na kraju pricamo da saznam. Ja za inicijativu znam, za ostalo ne znam. Opet kazem, vidim samo kazne.
Odgovorio mi je RabotniMrmot ali ne zna razgovarati civilizovano, pa mu necu ni odgovarati + vrijedja. Tebi se referisem na njegove komentare, npr ne znam da su uvestovali u izboru skupstine.
Fk Željezničar.
Ovog Pekarica (20) iz Radnika cim budete mogli dovedite ga
Evo desnog beka igra i vise nego dobro, a moze igrati vise pozicija u Zrinskom (HNL II) i golove je zabijao
Evo desnog beka igra i vise nego dobro, a moze igrati vise pozicija u Zrinskom (HNL II) i golove je zabijao
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Djeluje solidno ali ne vidim ništa specijalno. Sa druge strane, Ðorđe Pantelić igra odlično. Mislim da bi se savršeno uklopio u naš sistem igre. Još nam fali to desno krilo. Šteta što mu je ugovor do maja 2026.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Slazem se za Pantelica
Bio mi je ovdje na spisku sa Karjasevicem, Mehanovicem, Cavarom,Sukilovicem, Sosicem i ostalima haha
Govorio sam im i Garcevica da dovedu prosle godine
Neki dan ga pitari doveli
Vidjet cemo sad je bolja trasnfer politika i sigurno nasi sve prate
Ne sumnjam u ljude koji trenutno vode klub
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nodi ti kako pohvali ovog malog on skrivi pogodak. Hehe. Hajde mlad je valjda bude nešto od njega. Bit će ozbiljna utakmica protiv ovog Radnika a neće biti jednostavno ni protiv Posušja obzirom da će prilično potonuti prije nego im mi budemo gostovali.NoDi80 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:44Slazem se za Pantelica
Bio mi je ovdje na spisku sa Karjasevicem, Mehanovicem, Cavarom,Sukilovicem, Sosicem i ostalima haha
Govorio sam im i Garcevica da dovedu prosle godine
Neki dan ga pitari doveli
Vidjet cemo sad je bolja trasnfer politika i sigurno nasi sve prate
Ne sumnjam u ljude koji trenutno vode klub
Stvarno imamo paklen raspored u narednih pet kola.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Pusti glupana, šta on zna. Sa TV-a gleda Želju i nešto sere, ne zna za akcije, za nominacije za dosta toga,GLUPANPablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:26Objasnio je sve, nije to kao prije da su to klosari, narkomani kako svi zamisljaju. Jug po mnogim parametrima nije odavno bio jaci, sto se vidi po svemu. Miljama smo ispred ostalih u ovoj Zemlji.Argentina je napisao/la: ↑14 feb 2025, 21:01Znam da su zapoceli akciju sakupljanju, prepozitivni iskreno, slazem se i njoj se odazvalo more ljudi.
Nastavi se lizat sa pitarima debilu jedan

Oguli jabuku, dodji sebi12345678922 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 18:27Pusti glupana, šta on zna. Sa TV-a gleda Želju i nešto sere, ne zna za akcije, za nominacije za dosta toga,GLUPANPablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:26Objasnio je sve, nije to kao prije da su to klosari, narkomani kako svi zamisljaju. Jug po mnogim parametrima nije odavno bio jaci, sto se vidi po svemu. Miljama smo ispred ostalih u ovoj Zemlji.Argentina je napisao/la: ↑14 feb 2025, 21:01
Znam da su zapoceli akciju sakupljanju, prepozitivni iskreno, slazem se i njoj se odazvalo more ljudi.
Nastavi se lizat sa pitarima debilu jedan
![]()

Danas igra Zeljeznicar
Ovo nam je najvaznija utakmica
Pozitivan rezultat nam moze donijeti mnogo toga dobrog za nastavak sezone
Ovo nam je najvaznija utakmica
Pozitivan rezultat nam moze donijeti mnogo toga dobrog za nastavak sezone
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- dubioza144
- Kontakt:
Nekad se pricalo o tome kako cemo stic -15 a sad imas utakmicu da dodjes na -6 al se ne prica nista, zasto smo poceli bjezat od titule euforije i zasto smo sami sebe svrstali u neke osrednje ekipe gdje cemo se zadovoljavat eventualnim 4 mjestom uz to da se potajno nadamo osvojenom kupu i to gdje vise vjerujemo da ce uzet neko od top 3 ekipe nego mi
il se mozda samo svi nadamo potajno svemu tome samo ne govorimo na glas pa da na kraju sezone u konacnici kako se zavrsi da kazemo to smo i htjeli i prema tome smo isli

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Dosta ljudi je i zaboravilo kakav je to osjecaj i sta znaci jak Zeljeznicar. Godinama su nam igraci priredjivali svasta tako da raja nista ne ocekuje.dubioza144 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 08:40Nekad se pricalo o tome kako cemo stic -15 a sad imas utakmicu da dodjes na -6 al se ne prica nista, zasto smo poceli bjezat od titule euforije i zasto smo sami sebe svrstali u neke osrednje ekipe gdje cemo se zadovoljavat eventualnim 4 mjestom uz to da se potajno nadamo osvojenom kupu i to gdje vise vjerujemo da ce uzet neko od top 3 ekipe nego miil se mozda samo svi nadamo potajno svemu tome samo ne govorimo na glas pa da na kraju sezone u konacnici kako se zavrsi da kazemo to smo i htjeli i prema tome smo isli
Ovaj put mi se cini da je drukcija situacija sa igracima i trenerom. Imaju samopouzdanja i muda, ne skidaju gace ni pred kim tako da ja vjeruje u pobjedu dole. Oni su ostali bez dva igraca, a mi smo sacuvali sve, pojacali se Sosicem i ne treba bjezati od cinjenice da imamo vrhunsku ekipu koja mora pucati na titulu.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Bing [Bot], bvsic, MoSaZeLjo1921, samoFKS i 35 gostiju.