Baš jaku je ekipu Radnik napravio, ne bih se iznenadio da završe na kraju sezone ispred Veleža i Širokog.NoDi80 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:26
Ovaj Pekaric ima samo 20 godina
Sigurno dobar transfer koji je prosao ispod radara
Danas je zatvorio Posusje i igrao desnog beka, a koliko znam on je krilo bio
Janjic 22, Gogic 22, Teodorovic 22
Osjeti se mladost na terenu
Ne mogu ovi iz Posusja Boban 35, Mrkonjic 30 da se natrcavaju s njima
Mulalic iz Hoffenheima kako je usao bolje stoje na desnoj strani, ali treba tu jos mladih igraca
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sta njima pokusavas objasniti, on ozbiljan kad kaze da su neko i nesto.Zutti je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:23Ja ti govorim da vam na tribinama nije prosjek ni 1500, a ne 2000 koje pišu na TM. Može pisati 27 000 karata, al toliko ljudi na tribinama nema.Truhlo je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:11Ne trebaju ti slike kad naš klub objavljuje broj prodanih ulaznica. Otprilike u prosjeku imamo oko 1100, 1200 prodanih ulaznica i 700 sezonskih, tako da te procjene delegata se poklapaju sa ovim brojkama. https://nkcelik.ba/ulaznice/Zutti je napisao/la: ↑15 feb 2025, 13:59
Pa eto piše da i Sloboda ima preko milje prosjek, a znamo svi da nije tako. Jel treba da vjerujem delegatima koji odokativnim metodama procjenjuju posjetu na utakmici i koji upišu više publike nego što je kapacitet stadiona? Premijer liga je cirkus po tom pitanju, a federalnu neću ni spominjati...
Baš sam pokušao naći na zvaničnoj stranici Čelika slike sa vaših domaćih utakmica, nisam našao ni jednu sliku tribine, sigurno jer je na zapadu u prosjeku 1500 ljudi u federalnoj ligi, a ljudi koji su zaduženi za stranice Čelika neće time da se proqurče. Smiješna priča. Što se gostovanja ili Robije tiče, ove sezone standardna brojka od 100injak ljudi u kopu (tim ljudima, također, kapa do poda po kakvim sve livadama idu sa klubom). Mislim da su samo Travnik i BL bili preko te standardne brojke, Travnik dođe ko domaća utakmica, a BL je ispala brutalna jer su se svi naložili da konačno imate ozbiljno gostovanje. Sve ovo je zapravo, obzirom na to gdje živimo, jako dobro i za pohvale, al nije to ni blizu tome šta ti pričaš.
Ovo vaše prozivanje mi je "smijao se lonac loncu, a oba šuplja"![]()
Travnik 1000+, Hadžići 250, Olovo 300, Banja Luka 250, ostala gostovanja oko 100.
Daj sad izdanja fukarešćine i nek objave broj sezonskih i prodane ulaznice![]()
![]()
Fukare nisu navijačka grupa, oni su običan cirkus, boli me qurac za njima i ja ih prvi ismijavam, nego mi smiješno kako sebe uzdižete ko da ste neki bitan faktor. Nema smisla dalje nastavljati...
Fk Željezničar.
Nerealno da zadnje 4 ekipe koje ispadaju budu sve iz FBIH.
Sloboda i GOŠK su već gotovi ali ove ostale dvije sumnjam da će biti obje ekipe iz FBIH mada sve je moguce.
Ako 9 i 10 ne budu iz istog entiteta sve 4 ekipe ispadaju bez baraža.
@truhlo kako ne prepoznas indijanca na keca, jos se uhvatiš u dugu raspravu sa istim
Sloboda i GOŠK su već gotovi ali ove ostale dvije sumnjam da će biti obje ekipe iz FBIH mada sve je moguce.
@truhlo kako ne prepoznas indijanca na keca, jos se uhvatiš u dugu raspravu sa istim

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bitni ko zubar u Švrakinom.Pablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:33Sta njima pokusavas objasniti, on ozbiljan kad kaze da su neko i nesto.Zutti je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:23Ja ti govorim da vam na tribinama nije prosjek ni 1500, a ne 2000 koje pišu na TM. Može pisati 27 000 karata, al toliko ljudi na tribinama nema.Truhlo je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:11
Ne trebaju ti slike kad naš klub objavljuje broj prodanih ulaznica. Otprilike u prosjeku imamo oko 1100, 1200 prodanih ulaznica i 700 sezonskih, tako da te procjene delegata se poklapaju sa ovim brojkama. https://nkcelik.ba/ulaznice/
Travnik 1000+, Hadžići 250, Olovo 300, Banja Luka 250, ostala gostovanja oko 100.
Daj sad izdanja fukarešćine i nek objave broj sezonskih i prodane ulaznice![]()
![]()
Fukare nisu navijačka grupa, oni su običan cirkus, boli me qurac za njima i ja ih prvi ismijavam, nego mi smiješno kako sebe uzdižete ko da ste neki bitan faktor. Nema smisla dalje nastavljati...

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
+fale im danas Denkovic i Andjusic.S njima su jos 20% jaci barem.I naravno bolji teren kada budeTruhlo je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:33Baš jaku je ekipu Radnik napravio, ne bih se iznenadio da završe na kraju sezone ispred Veleža i Širokog.NoDi80 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:26
Ovaj Pekaric ima samo 20 godina
Sigurno dobar transfer koji je prosao ispod radara
Danas je zatvorio Posusje i igrao desnog beka, a koliko znam on je krilo bio
Janjic 22, Gogic 22, Teodorovic 22
Osjeti se mladost na terenu
Ne mogu ovi iz Posusja Boban 35, Mrkonjic 30 da se natrcavaju s njima
Mulalic iz Hoffenheima kako je usao bolje stoje na desnoj strani, ali treba tu jos mladih igraca
Za Siroki trenutni izmislili fudbal.Borit ce se sa Velezom za 5.mjesto do kraja
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Volim da zapišam indijance činjenicama, 5. godina kako igramo niže rangove, posjeta u rangu Veleža, Zrinjskog i Borca, ovaj klaun nas poredi sa seoskom zadrugom iz Tuzleavenija je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:34Nerealno da zadnje 4 ekipe koje ispadaju budu sve iz FBIH.
@truhlo kako ne prepoznas indijanca na keca, jos se uhvatiš u dugu raspravu sa istim![]()

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ti znas da ja znam stanje u Slobodi i znam kako je to sve islo, zato sam i napisao ovo, jad i cemer drustva, Tuzlanskog kantona i samog grada Tuzle...antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 13:25Tako je kako je Vanja brate.Vanja8 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 12:24Zao mi je Slobode...
Generalno Sloboda i Celik su reprezentativni primjer kako se unistava klub kroz politicke talove, nesposobnosti rukovodstva i licne interese pojedinaca...
Zalosno je da mi u ovakvoj ligi gledamo klubove poput GOSK-a, Sloge iz Doboja, Posusja, dok jedna Sloboda, jedan Celik tavore po nizerazrednim rangovima...
Klubovi od kojih su pred gostovanja nekada strepili i clanovi velike cetvorke u 6 ligi Evrope...
Zalosno, tuzno, jadno...
Politika u Tuzli ne zna nista drugo, osim da unisti sve sto narodu imalo znaci, pogotovo po pitanju sporta.
Unistili su skoro sve sportske kolektive i to jake kolektive koji su, ko sto ti kazes, nekad bili strah i trepet za klubove u drzavi i regiji.
Otpora nekog i nema, a i ne moze bit, kad ta ista politika instalira svoje ljude na skoro sva mjesta od kojih bi trebao da krene otpor.
Primjer je prosla "carsijska uprava", za koju smo mnogi smatrali da su istinski navijaci kluba, a ustvari su najvece smece, koja je dovela klub do historijske blamaze, koja idalje traje.
To te mama naucila, kako je svakom prolazniku kroz selendru morala da se sagne, pa ti to shvatio kao nesto dobro...GoskGabela je napisao/la: ↑15 feb 2025, 13:44Možeš se samo saget Gosku i ti i taj tvoj klubic kojeg je partija osnovalaVanja8 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 12:24Zao mi je Slobode...
Generalno Sloboda i Celik su reprezentativni primjer kako se unistava klub kroz politicke talove, nesposobnosti rukovodstva i licne interese pojedinaca...
Zalosno je da mi u ovakvoj ligi gledamo klubove poput GOSK-a, Sloge iz Doboja, Posusja, dok jedna Sloboda, jedan Celik tavore po nizerazrednim rangovima...
Klubovi od kojih su pred gostovanja nekada strepili i clanovi velike cetvorke u 6 ligi Evrope...
Zalosno, tuzno, jadno...![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To i jeste problem,sto ste jedini veci klub koji ima tradiciju u citavom kantonu i umjesto da svi stanu uz klub politicari i razne uprave su stvorile ovu sliku gore gdje vidis 50 ljudi na tribini.DamirT je napisao/la: ↑15 feb 2025, 11:39Ne znam da iko i Tuzli navija za pomenute klubove. Okolna mjesta da, ali Tuzla nikako.ErosViverosViv je napisao/la: ↑15 feb 2025, 11:28kod njih je ipak seljacki mentalitet u pitanju. Bas me zanima kako se osjecaju dok gledaju kako citav kanton i pola tuzle navija za Sarajevo i zelju.
Bilo je i kod nas politike pa opet na kraju bude kako navijaci zele.
TK kada uzmes sve ukupno ima vise navijaca Sarajeva i Zelje nego Slobode.Narocito Zivinice i Gracanica.Gradacac takodjer.A moglo je biti drugacije da se ulagalo u klub
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Furate neki socios model, navijaci finansiraju, ne treba nam investitor i ta sranja, a posjeta koju Vi imate u odnosu na onu koju bi trebali imati za taj model funkcionisanja je i dalje mizerna,zar Vas nije klub nedavno bocnuo za tu istu posjetu? A ta “seoska zadruga” je jedina Vam dala podrsku u dobu bojkota i kad ti je klub bio u najvecem rasulu, šabane zenički.Truhlo je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:37Volim da zapišam indijance činjenicama, 5. godina kako igramo niže rangove, posjeta u rangu Veleža, Zrinjskog i Borca, ovaj klaun nas poredi sa seoskom zadrugom iz Tuzleavenija je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:34Nerealno da zadnje 4 ekipe koje ispadaju budu sve iz FBIH.
@truhlo kako ne prepoznas indijanca na keca, jos se uhvatiš u dugu raspravu sa istim![]()
![]()
![]()
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Sto mi je sega gledat peljtu, sudi po svim mogucim stadionima u Europi i onda dodje na ovu blatnjavu njivu

- svrakino1921
- Kontakt:
šabane zenički

Na kraju će ostati samo tri Bošnjačka kluba, Sarajevo, Stupčanica i Velež, eventualno Igman ako izbore kroz play out opstanak.avenija je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:34Nerealno da zadnje 4 ekipe koje ispadaju budu sve iz FBIH.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nece stupcanica nemaju uslove.H8Z7 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 16:52Na kraju će ostati samo tri Bošnjačka kluba, Sarajevo, Stupčanica i Velež, eventualno Igman ako izbore kroz play out opstanak.avenija je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:34Nerealno da zadnje 4 ekipe koje ispadaju budu sve iz FBIH.
![]()
Fk Željezničar.
VivaLaLiberta je napisao/la: ↑15 feb 2025, 16:17Furate neki socios model, navijaci finansiraju, ne treba nam investitor i ta sranja, a posjeta koju Vi imate u odnosu na onu koju bi trebali imati za taj model funkcionisanja je i dalje mizerna,zar Vas nije klub nedavno bocnuo za tu istu posjetu? A ta “seoska zadruga” je jedina Vam dala podrsku u dobu bojkota i kad ti je klub bio u najvecem rasulu, šabane zenički.Truhlo je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:37Volim da zapišam indijance činjenicama, 5. godina kako igramo niže rangove, posjeta u rangu Veleža, Zrinjskog i Borca, ovaj klaun nas poredi sa seoskom zadrugom iz Tuzleavenija je napisao/la: ↑15 feb 2025, 14:34Nerealno da zadnje 4 ekipe koje ispadaju budu sve iz FBIH.
![]()
![]()

Miran budi zlatni karikaš

Za stanje nogometa u tim mjestima ili Kantonima glavni krivci su sportski radnici ili osobe koje ih predstavljaju u NS BiH.
Radi svojih ličnih interesa sveli su navijače da samo prate A Reprezentaciju i čitav Savez gledaju samo kroz prizmu selektora što im ovi ispješno i isporučuju a Klubove su margizirali i sveli na poluamaterake i ubili svaku volju za pračenjem.
USK, SBK i TK gdje ima toliko klubova sa tolikom tradicijom i ogromnim brojem navijača Jedinstvo, Čelik, Travnik, Sloboda, Iskra sve Klubovi koji bi mogli igrati značajnu ulogu prvenstvu ali njih to ne interesuje jer bi samo sebi stvorili pritisak i veču odgovornost a ovako su dobro uhljenjjeni i niko ih ne dira što se može vidjeti i po ovim izborima da su ponovo isti ljudi zauzeli svoje funkcije.
Radi svojih ličnih interesa sveli su navijače da samo prate A Reprezentaciju i čitav Savez gledaju samo kroz prizmu selektora što im ovi ispješno i isporučuju a Klubove su margizirali i sveli na poluamaterake i ubili svaku volju za pračenjem.
USK, SBK i TK gdje ima toliko klubova sa tolikom tradicijom i ogromnim brojem navijača Jedinstvo, Čelik, Travnik, Sloboda, Iskra sve Klubovi koji bi mogli igrati značajnu ulogu prvenstvu ali njih to ne interesuje jer bi samo sebi stvorili pritisak i veču odgovornost a ovako su dobro uhljenjjeni i niko ih ne dira što se može vidjeti i po ovim izborima da su ponovo isti ljudi zauzeli svoje funkcije.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- svrakino1921
- Kontakt:
AVNOJ je napisao/la: ↑15 feb 2025, 17:18Za stanje nogometa u tim mjestima ili Kantonima glavni krivci su sportski radnici ili osobe koje ih predstavljaju u NS BiH.
Za stanje nogometa u tim mjestima ili Kantonima glavni krivac je mržnja i zavist prema Gradu Sarajevu i F.K.Sarajevu i F.K.Željezničar
BRUTALNA ISTINA
Znači -Sloboda i -GOŠK, ybt skupa imaju 9 bodova
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Mi smo ubjedljivo najnebitnija grupa u BiH i sire moj @Zuti