Znam za to ali hvala Bogu ni jedna ga nije poremetilaGargamel22 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 09:27Pa tako gledajući vjerovatno je odgovor da, naročito za Parcana jer je riječ o možda najtežoj sportskoj povredi. Nažalost Delića ne zaobilaze povrede nikako, još od kadetske ekipe Koša, zatim reprezentacije pa evo sad i u Bosnibihfanaticos66788 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:35Znaci malte ne za obojicu sezona zavrsena s obzirom da su se operisali prije 2 mjeseca a tek sada krenuli sa oporavkomGargamel22 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 15:14
Objavio je Sike na svom storyu da su započeli proces rehabilitacije kod njega. On je profesionalac i siguran sam da će to ići na najbolji način u najbržem mogućem roku
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Imal' gdje strim ...svrakino1921 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:38U petak (14. februara) u polufinalnim mečevima se sastaju:
20:00 Orlovik – Bosna Visit Sarajevo

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ima prenos mytv
Koja smlata je ovaj Marinković
Nevjerovatno kako loše igra Marinković, pa amateri ne igraju ovako.
-
- Kontakt:
Igokea ce nas ubiti sutra...
Marinković kao da pijan igra većinu utakmica to je nevjerovatno kako čovjek loše igra.
Ovo je sramota nazvati kosarkaskom utakmicom 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Bojim se da cemo danas nauciti razliku izmedju ozbiljne ekipe i Bosne. Nema veze, i to se nekad mora, ne moze se vjecno zivjeti u fazonu neka Kascelana dok jedva pobjedjuje ekipe sa 3-4 puta manjim budzetom.
Ko prenosi?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kod mene na My TV engleska liga neke analize
15.10.2013.
- VensanKasel
- Kontakt:
Igokea sve pogađa , mora stati to kasnije ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
ma stat ce nekad al znamo svi kako je ova bosna uzasna napadacki
Katastrofalan početak četvrtine kraj četvrtine solidno odigran može i mora ovo puno bolje
Prizeljkujem sto tezi poraz da razrijese kascelana
Zlocin nad kosarkom je da ovaj tim ide u Aba ligu. Sa nekih drugih 12 igraca, medju kojima ima i neki domaci talenat sa minutazom, navijacu svim srcem.... Da gubimo ovdje 30 razlike od rezervi Partizana....bolje sacekat neku drugu godinu.
Ne vjerujem da bi doslo do nekih drasticnih promjena u rosteru kad bi se plasirali...najmanje pola ovih ogranicenih igraca bi ostalo tu i narednu godinu, jer Barbaric konta nije fer da ih nogira
Zlocin nad kosarkom je da ovaj tim ide u Aba ligu. Sa nekih drugih 12 igraca, medju kojima ima i neki domaci talenat sa minutazom, navijacu svim srcem.... Da gubimo ovdje 30 razlike od rezervi Partizana....bolje sacekat neku drugu godinu.
Ne vjerujem da bi doslo do nekih drasticnih promjena u rosteru kad bi se plasirali...najmanje pola ovih ogranicenih igraca bi ostalo tu i narednu godinu, jer Barbaric konta nije fer da ih nogira
Sta rade igraci bosne, na kakve se amatere novci trose
Ovo je dokaz da se ne trebamo zalit na manjak para u sportu jer i kad se ima para(KK Bosna,FK sarajevo) ne znamo to iskoristiti
Ovo je dokaz da se ne trebamo zalit na manjak para u sportu jer i kad se ima para(KK Bosna,FK sarajevo) ne znamo to iskoristiti
- VensanKasel
- Kontakt:
Kakva akcija poslije tajmauta 

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nemala lova je ulupana u ovu ekipu
Nadam se da ce se brzo Vrabac oprostit od koasrke da ga moje oci vise nikad ne vide