I ovakav kakav je opet je najkorisniji igrac Bosne.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- kupus army
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- VensanKasel
- Kontakt:
I mene baš izenrvira , ali do trenera je . Ukrade loptu , dobra odbrana , poneki ulaz i to je to . Bude baš koristan i kada se tako koristi .
Ne znam koji qrac akcije prave za njega , on je posvađan sa loptom odavno ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ako drzi loptu u rukama duze od 2 sekunde, nema sanse da ne napravi neku glupost. Jedini koji ga je donekle uspio ukrotiti je Bekir, mada i u reprezentaciji zna upasti u svoj mode.
Evo vam kako Bosna izgleda protiv solidnog ABA ligasa
- kupus army
- Kontakt:
Svi stranci plus Marinkovic i Zubac treba nogu da dobiju, smijesno je ovakve strance drzati u ekipi.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- VensanKasel
- Kontakt:
Odlično napisano .
Baš na klupi gledam Sinišu Kovačevića , jaka odbrana kao beton , čekaj trojku u ćošku i to je to .
Zamisli dovest 4 amerikanca od kojih nijedan ne pravi razliku na terenu osim ako igraju protiv proma il posusja
- VensanKasel
- Kontakt:
Yebem ti dan i košarku , kad je ovaj Haris Delalić dogurao do reprezentacije ...
- invincible1921
- Kontakt:
Iskreno mislio sam da je manja razlika u kvaliteto..jes da je igokea dobra u aba ligi al mislio sam da je i bosna bolja od bar 3/4 ekipe...realno cibona mornar i bosna
Sto je najbore mozda sad lupam al ne mislim da je igokein budzet ili tim puno skuplji od bosninog
Sto je najbore mozda sad lupam al ne mislim da je igokein budzet ili tim puno skuplji od bosninog
=\_1921_/=
- VensanKasel
- Kontakt:
Itekako jeste buraz , plaća Igokea opasno dobro .invincible1921 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 19:41Iskreno mislio sam da je manja razlika u kvaliteto..jes da je igokea dobra u aba ligi al mislio sam da je i bosna bolja od bar 3/4 ekipe...realno cibona mornar i bosna
Da samo znaš koliko su davali ovom mrtvacu Delaliću , šlagirao bi se .
- invincible1921
- Kontakt:
Moze bit sad kad razmislim Milosavljevic, Simanic, stranci itd ..ima smislaVensanKasel je napisao/la: ↑15 feb 2025, 19:46Itekako jeste buraz , plaća Igokea opasno dobro .invincible1921 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 19:41Iskreno mislio sam da je manja razlika u kvaliteto..jes da je igokea dobra u aba ligi al mislio sam da je i bosna bolja od bar 3/4 ekipe...realno cibona mornar i bosna
Da samo znaš koliko su davali ovom mrtvacu Delaliću , šlagirao bi se .
Medjutim opet jbg nisu ni zvezda, mislim da su poprlicne pare ulozene u bosnu fa bi se gubilo 40 razlike...mogo se stranac itekako bolji nac...ne bi gore oddigrala ni ekipa od prije dvije godine sa psalicem
=\_1921_/=
Ovo je dobar pokazatelj na čemu smo. Prvo, loše je selektovana ekipa i za ove pare se moglo bolje. Ali hajde to čak da kažem da se može lahko i ispraviti kroz nove igrače na 2-3 pozicije. Međutim, osnovni razlog je Kašćelan. Da mu daš ovu Igokeu, upitno je da li bi bilo bolje. Jednostavno, čovjek je bezveze trener i to je to. Kad su se već ulagale pare, tu su trebali nekog sigurno dobrog, dati mu 5 godina i to je to.
Pored trenera, najviše me nervira Marinković, ja ne znam kad je on dobre utakmice odigrao prava je katastrofa. Za njega je Imran Polutak otprilike Shaquille Oneal, Sejfić isto tako duplo bolji a mnogo jeftiniji igrači za platiti.
Očito je da neko radi očajan skauting i transfer politiku, zašto i ko ne znam. Da su ostavili Sejfića, Ilića, Planinića i Hadžifejzovića umjesto svih ovih transfera koji su se ispostavili kao totalni promašaji, gotovo sigurno bi uštedili dosta novca za koji su mogli dovesti jednog kvalitetnijeg amera, a imali bi sigurno puno jači sastav, naravno da ne zaboravimo i trenera koji se apsolutno nije snašao u ovoj ulozi.
-
- Kontakt:
Moje misljenje je da je do trenera. Imao je dovoljno vremena na pocetku sezone da sastavi kvalitetniju ekipu, a on nabacao igrace. Vrabac moze biti itekako koristan, ali kada se kontrolise. Delalic bi trebao biti puno korisniji u pravoj ulozi. Underwood i West nikako da se razigraju, imam osjecaj cim udju u bolji ritam da se Kascelan prepadne pa ih izvede. Lutetea pokusavaju otjerati vec neko vrijeme, medjutim on ne zeli da potpise raskid ugovora, tako da je to razlog ovakve njegove uloge i minutaze.
Potpisao bi Lutete raskid da smo ga mi htjeli kad je se nudio ili da je nasao nesto drugo, ovako ce ostat do kraja sezone tu...EDobric1997 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:45Moje misljenje je da je do trenera. Imao je dovoljno vremena na pocetku sezone da sastavi kvalitetniju ekipu, a on nabacao igrace. Vrabac moze biti itekako koristan, ali kada se kontrolise. Delalic bi trebao biti puno korisniji u pravoj ulozi. Underwood i West nikako da se razigraju, imam osjecaj cim udju u bolji ritam da se Kascelan prepadne pa ih izvede. Lutetea pokusavaju otjerati vec neko vrijeme, medjutim on ne zeli da potpise raskid ugovora, tako da je to razlog ovakve njegove uloge i minutaze.
West je glavni igrač što se tiče i obrane i napada, tako barem govore igrači i treneri koji su igrali protiv njega. Bosna bi bez njega bila slabija 25-30%...
Sa boljim trenereom od Kascelana bili bi 25-30% jaci. 

Jednostavno su nabacali hrpu solidnih igraca, ali nisu napravili kompatibilan tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.