Jeb'o strinu svoju, jest se navadio da ga seniori Danske zovnu slijedece okupljanje...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Druze, lik javno rekao da ga samo Danska zanima i da ce zbog oca igrati za njih.
Danas mu 20ti rodjendan. Proslavio na pravi nacin sa dva gola, 5 golova do sad, odlicna statistika za 20godisnnaka s prvom profi sezonom.
Ma znam buraz. Problem je sto nas ovakvi igraci zaobilaze u sirokom luku, a dobijamo ove buranija igrace, koji nemaju 10 golova u cijeloj karijeri.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 21:33Druze, lik javno rekao da ga samo Danska zanima i da ce zbog oca igrati za njih.
Pa koja bi budala igrala za Bosnu, kad ima priliku biti redovan ucesnik EP i SP?
Nemas razlog bit frustriran. On nema neke osnove da igra za nas, osim povezanosti s majkom, al jasno e da svako bira ocevu stranu, i vise voli. 99% je tako sto je i logicno. Mi realno smo zadnjih 6 7 godina pokuoili sve sto smo mogli, rijetko koga da smo ispustili. Raduje me da smo kontsktirali sve potencijalne igrace, pa i kad te odbije bar si pokusoLavcina je napisao/la: ↑15 feb 2025, 22:36Ma znam buraz. Problem je sto nas ovakvi igraci zaobilaze u sirokom luku, a dobijamo ove buranija igrace, koji nemaju 10 golova u cijeloj karijeri.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 21:33Druze, lik javno rekao da ga samo Danska zanima i da ce zbog oca igrati za njih.
Pa koja bi budala igrala za Bosnu, kad ima priliku biti redovan ucesnik EP i SP?
Malo frustriran, ne samo zbog Bieretha. Drugi primjer recimo Sucic. Legao bi nam samo tako ali normalno, da ce prije Hrvate odabrati nego ove naše amatere.
dedo26 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 23:30al jasno e da svako bira ocevu stranu, i vise voli. 99% je tako sto je i logicno.Lavcina je napisao/la: ↑15 feb 2025, 22:36Ma znam buraz. Problem je sto nas ovakvi igraci zaobilaze u sirokom luku, a dobijamo ove buranija igrace, koji nemaju 10 golova u cijeloj karijeri.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 21:33
Druze, lik javno rekao da ga samo Danska zanima i da ce zbog oca igrati za njih.
Malo frustriran, ne samo zbog Bieretha. Drugi primjer recimo Sucic. Legao bi nam samo tako ali normalno, da ce prije Hrvate odabrati nego ove naše amatere.
Igrace za Bosnudedo26 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 23:43Nego gledajte ovo, Pejcinovic Dzeku spominje nakon dva https://www.facebook.com/share/r/1EP18f ... tid=UalRPS
Dio iz clanka o AneluKako to uvijek biva, u komentarima se javila masa navijača koji su ga preplavili pozitivnim reakcijama.
"Mashallah, Mashallah, Mashallah", napisala je Anelova supruga Marijana, dok se javio i jedan njegov saigrač.
"What a fu**ing guy", napisao je Sydie Peck, što zaista nje potrebno prevoditi.
Prozvali ste ih obojicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.