harden je napisao/la: ↑16 feb 2025, 13:44Pa mislim da je twitter preplavljen s tim gifovima ako je to tacnogigglessmoke je napisao/la: ↑16 feb 2025, 12:44Nemam pametnija posla nedjeljom nego sjesti i gledati snimak te sjeckati tebi.
Il vas mrzi elon musk
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ovaj harden ko da je na tviteru, podsjeca me na onog ajaxovog navijaca. Svaki mu upis kao da peca lajkove neke imaginarne
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ne znam kad su počeli ubacivati ovog Nwanerija, ali ovo zadnjih par tekmi što sam gledao, najbolji mladi igrač trenutno. Momak ima 17 godina, igra kao da ima 17 godina staža u EPL-u 
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Joj ovih topnika, Nwaneri nema ni 20 profi utakmica oni ga već stavljaju u istu rečenicu sa Salahom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Možda momak i napravi vrhunsku karijeru, ali ovi odoše predaleko.JayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2025, 13:59ma propast će ko onaj Park Chu young što su ga svojevremeno dizali da je novi Messi.
ti mi licis na onog dida sto igra sah u parku al svi njega podyebavaju i govori da gubi jer ga mrze
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mali je klasa. Cinjenica da je jedino Lamine bolji srednjoskolac.VivaLaStella je napisao/la: ↑16 feb 2025, 13:55Ne znam kad su počeli ubacivati ovog Nwanerija, ali ovo zadnjih par tekmi što sam gledao, najbolji mladi igrač trenutno. Momak ima 17 godina, igra kao da ima 17 godina staža u EPL-u![]()
Znam da me ti ne bi pobijedio u šahu ni za tri života
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Jest mi žao Wolvsa...moraju biti pokradeni ni krivi ni dužni
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
4-IN-A-ROW
Guedes bez brate isti Arteta 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Aj za sta brat ne daje zuti karton 
Klasika
Klasika
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Jel Konate pozutio zbog faula il sto je stuno loptu poslije zvizduka nisam skontao
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Sta god da je glup je ispao ko parmakMilanMladenovic je napisao/la: ↑16 feb 2025, 15:32Jel Konate pozutio zbog faula il sto je stuno loptu poslije zvizduka nisam skontao
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Al sudija sabira ostale faulove igraca Liverpoola i dade mu žuti 
Laburisti opet.
- JayCatwright
- Kontakt:
Cist crveni za golmana propusten
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Morao svirat penal jer je bezveze Konateu dao zuti
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znaju odigrat utakmicu bez penala.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.