9 golova vise a 5 penala vise i to je oke
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- feniksptica
- Kontakt:
Re: English Premier League
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dao sam ti primjer na Emiratesu gdje nije sviran čist penal za Arsenal i kontra Liverpula da se razbije taj mit. To što vama ni mišljenje najboljeg sudije svih vremena nije dovoljno kvalitetan argument da bi se šta promijenilo u vašim stavovima je priča za sebe.
Prošli smo stadij humora i cringea, ovo je nažalost već neko vrijeme postalo tužno.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- feniksptica
- Kontakt:
Moram Bgmi barem drugo gledati..ima tu sigurno još materijala mimo penala 
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Refundirali Odegardov rukomet na Anfieldu, mislim uklapa se u tvoj narativ kako sudije ispravljaju greške iz prethodnih duela u idućim.chily-rz je napisao/la: ↑16 feb 2025, 15:57Dao sam ti primjer na Emiratesu gdje nije sviran čist penal za Arsenal i kontra Liverpula da se razbije taj mit. To što vama ni mišljenje najboljeg sudije svih vremena nije dovoljno kvalitetan argument da bi se šta promijenilo u vašim stavovima je priča za sebe.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Evo se Salah izjednacio sa Gerrardom, nisam siguran, al mislim da je za pogodjena 32 penala u historiji kluba.
CPOJ
Tu vjerovatno misliš na Nerku koji vam je najavio to trolanje. Ja sam npr. silovao mozak Chapmanovim analizama sezone gdje je u svakoj minuti svake utakmice oštećen protivnik Liverpoola.Brokula je napisao/la: ↑16 feb 2025, 15:55Pa to možeš napisati samo ako si danas prvi put ušao na temu.
Ja sam npr gledao tvoje forumaše koji su bilježili po minutama greške sudije na Arsenalovoj utakmici i pisali ovdje.
Ispisali 5 stranica, a niko ih nije citirao
- feniksptica
- Kontakt:
Kad jednu kradju opravdavas drugom to je toJayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2025, 15:59Ali nije domaćinsko suđenje kada Beto s dvije ruke odgurne Konatea u skoku nakon čega padne gol mater jeb.ali genocidaško lažovsku
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo što ja za razliku od vas nikad nisam ni negirao penal za Liverpul ili crveni za Xhaku kad ga zaradi, vi ovdje radije birate biti slijepi pored očiju i lagati sebe da niste pogurani više puta ove sezone nego biti objektivni. Ovo drugo ste valjda samo kad vam ide u prilog.Arvid je napisao/la: ↑16 feb 2025, 15:58Refundirali Odegardov rukomet na Anfieldu, mislim uklapa se u tvoj narativ kako sudije ispravljaju greške iz prethodnih duela u idućim.chily-rz je napisao/la: ↑16 feb 2025, 15:57Dao sam ti primjer na Emiratesu gdje nije sviran čist penal za Arsenal i kontra Liverpula da se razbije taj mit. To što vama ni mišljenje najboljeg sudije svih vremena nije dovoljno kvalitetan argument da bi se šta promijenilo u vašim stavovima je priča za sebe.
Zadnja izmjena: chily-rz, dana/u 16 feb 2025, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Al' je zato Diaz odgurnuo igrača sad za ovaj penal.JayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2025, 15:59Ali nije domaćinsko suđenje kada Beto s dvije ruke odgurne Konatea u skoku nakon čega padne gol mater jeb.ali genocidaško lažovsku
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Jel nije???gaston je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:01Al' je zato Diaz odgurnuo igrača sad za ovaj penal.JayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2025, 15:59Ali nije domaćinsko suđenje kada Beto s dvije ruke odgurne Konatea u skoku nakon čega padne gol mater jeb.ali genocidaško lažovsku![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jel se trebao poništit gol Evertona??Brokula je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:01Jel nije???gaston je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:01Al' je zato Diaz odgurnuo igrača sad za ovaj penal.JayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2025, 15:59Ali nije domaćinsko suđenje kada Beto s dvije ruke odgurne Konatea u skoku nakon čega padne gol mater jeb.ali genocidaško lažovsku![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Post po post ako hoćeš da vidiš da to nije istina, bar kad sam ja u pitanju.chily-rz je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:01Samo što ja za razliku od vas nikad nisam ni negirao penal za Liverpul ili crveni za Xhaku kad ga zaradi, vi ovdje radije birate biti slijepi pored očiju i lagati sebe da niste pogurani više puta ove sezone nego biti objektivni. Ovo drugo ste valjda samo kad vam ide u prilog.
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Šta je ovo opet penal? Pa koliko ih morate gurati … 
- JayCatwright
- Kontakt:
Što se pale čke mitomanske. Za sto godina će pricati kako su dobili Barcu u finalu LP
Meni je priča ista sve i da vas Arsenal stigne do kraja, liga sa ovakvim sudijama i sudijskim odlukama teško da je reguralna. Neznanje nije opravdanje sigurno, pogotovo u vrijeme kad prostora za lošu odluku skoro da nema.Arvid je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:03Post po post ako hoćeš da vidiš da to nije istina, bar kad sam ja u pitanju.chily-rz je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:01Samo što ja za razliku od vas nikad nisam ni negirao penal za Liverpul ili crveni za Xhaku kad ga zaradi, vi ovdje radije birate biti slijepi pored očiju i lagati sebe da niste pogurani više puta ove sezone nego biti objektivni. Ovo drugo ste valjda samo kad vam ide u prilog.
-
Tshabalala
- Kontakt:
Istocne komsije bi bile ponosne na naše gunnere.
Zbog cega???
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ista sorta ljudi.
I ja se slažem sa tobom, samo što ti te greške posmatraš kao plansko i ogranizovanje guranje Liverpoola, što je glupost.chily-rz je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:09Meni je priča ista sve i da vas Arsenal stigne do kraja, liga sa ovakvim sudijama i sudijskim odlukama teško da je reguralna. Neznanje nije opravdanje sigurno, pogotovo u vrijeme kad prostora za lošu odluku skoro da nema.Arvid je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:03Post po post ako hoćeš da vidiš da to nije istina, bar kad sam ja u pitanju.chily-rz je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:01Samo što ja za razliku od vas nikad nisam ni negirao penal za Liverpul ili crveni za Xhaku kad ga zaradi, vi ovdje radije birate biti slijepi pored očiju i lagati sebe da niste pogurani više puta ove sezone nego biti objektivni. Ovo drugo ste valjda samo kad vam ide u prilog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.