Bas je grohno, ovo je regularno pospremao
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- 
				Tshabalala
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ma glup ko qrac, mogao je ovo spakovati u mrežu glat umjesto što se baca. Na klupu odma, daj DarwinaJayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:18Slazem se, nisam vidio ovaj ugao. Dao bih Joti zuti za ovo.
Var

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
						“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ja bih Jotu na klupu poslao za ovo. Ovako dobru akciju je upropastio bespotrebnim dajvom.

Topnicima opet nesto smeta, oni bi duboko u sebi voljeli da je ovo var potvrdio da oni mogu plakati

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Trent se ponovo bruka.

- 
				gigglessmoke
- Kontakt:
Što se gura Liverpul ovoliko?

Salutiraš zato što imate vodstvo, volio bih te vidjeti da vam treba gol, da li bi ovako pisaoJayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:18Slazem se, nisam vidio ovaj ugao. Dao bih Joti zuti za ovo.
Var

Umalo liku bubreg ne izbi i hoće penal

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Dva povlacenja sa ledja u polukontrama im nije dao zuti, pa ti vidi sad.QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:21gledam zelju nisam pratio ovu tekmu, vidio sam samo na pocetku kad van dijku nije dao naknadno zuti za prekidanje kontre
A sto je Konate izmijenjen isti razlog kao i Bradley neki dan. Znaju da im je crveni oprosten pa ih prvom prilikom vade vani
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
						- JayCatwright
- Kontakt:
Trent danas odlican u defanzivi 1 na 1, svojevremeno se drkalo na Bissaku zbog ovog, ali u napadu jako los

- QUARTERBACK
- Kontakt:
i to se ponovo desilo?Brokula je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:23Dva povlacenja sa ledja u polukontrama im nije dao zuti, pa ti vidi sad.QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:21gledam zelju nisam pratio ovu tekmu, vidio sam samo na pocetku kad van dijku nije dao naknadno zuti za prekidanje kontre
A sto je Konate izmijenjen isti razlog kao i Bradley neki dan. Znaju da im je crveni oprosten pa ih prvom prilikom vade vani

ma ne cudi me
Stimaju nam titulu
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa slobodno vrati postove protiv Evertona i vidi jesam li ista pisao nakon onakvog gola Evertona u 98 minuti kad se vec pravis pametan.armando je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:23Salutiraš zato što imate vodstvo, volio bih te vidjeti da vam treba gol, da li bi ovako pisaoJayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:18Slazem se, nisam vidio ovaj ugao. Dao bih Joti zuti za ovo.
Var

Umalo liku bubreg ne izbi i hoće penal
- 
				gigglessmoke
- Kontakt:
Kunja ne treba guranje.  

Joj Jay je komedija.  Nedo bog kritikovati njegovog pušača kur.ca, yebem te napaćena više.
 Nedo bog kritikovati njegovog pušača kur.ca, yebem te napaćena više.
Cunha je magija.

Nedo bog kritikovati njegovog pušača kur.ca, yebem te napaćena više.
 Nedo bog kritikovati njegovog pušača kur.ca, yebem te napaćena više.Cunha je magija.

Zadnja izmjena: Poligon10, dana/u 16 feb 2025, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.

A fakat se bezveze pale, sve preocite stvari bile. Izgleda sumnjaju u sigurnu titulu pa su uznemireniQUARTERBACK je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:23i to se ponovo desilo?Brokula je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:23Dva povlacenja sa ledja u polukontrama im nije dao zuti, pa ti vidi sad.QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:21
gledam zelju nisam pratio ovu tekmu, vidio sam samo na pocetku kad van dijku nije dao naknadno zuti za prekidanje kontre
ma ne cudi me
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Auu laznjaka, gotov ko Chillyev

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
						Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dobar igrac Cunha, ko da ga vidim u Tottenhamu na ljeto

- JayCatwright
- Kontakt:
Pa bukvalno sam napisao da je los. Meni ne znaci sto je dobar u defanzivi ako je ovako los u napadu. Liverpool je ipak napadacka ekipa za razliku od Uniteda kojem je cilj ne primiti gol